Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.
Canaydında Surende Cansunda rayonel ve becerikli baskanlar degildi bence.Lucescu terim farkı cansun ozhan farkı oldu.Terim cl'de gruptan cıktı mı hic?Terim'li Fiorentina tirol(avusturya) takımına elendi.Neyse,
YONETİM'in Aldıkları
04-05 Yonetim transferleri :
Tomas,Concecaio,Saidou,Ribery,H.Yakın Bence Concecaio haric iyi
Hagi'nin aldıkları/istedikleri :
Plesan'ı istedi alınmadı diye H.Yakın'ı hic oynatmadı.Petre icin Saidou'yu kiraya gonderdi.Arif'i kesti ve bence tek dogrusu H.Kabze'yi aldırdı.H.KABZE haric petre-saidou ve plesan-yakın terchleri hatalıydı.
05-06 yonetim :
Saidou'yu takıma geri dondurduler,Emre Asık geri geldi,Sasa İlic Bence hepsi faydalı oldu.
Gerets'in istedikleri :
Marek Heinz alındı.
03-04 yonetim :
Hakan Sukur,Orhan Ak,Omer Erdogan alındı bayayoko'yu baskan onerdi terim istemedi dogru yaptı bence.
Terim'in istedikleri :
Bratu,Petre,Tamas,F.De Boer,Prates,necati Popescu buldu romenleri terim sadece
mevkii tercih etti Prates'i kendi buldu aldı bence iyi yaptı faydalı oldu prates.F.De Boer'u terim cok istedi.Necati devre arası geldi iyi transferdi.
02-03 yonetim :
Cihan,Mondragon(ortak karar),murat erdogan
Terim'in istedikleri:
Sarr,Almaguer,Felipe,Christian,Pinto,Mehmet polat,balic,Abdullah,volkan,davala,revivo,lukunku
10 numara icin felipe'yi bizzat istedi surekli oynattı sonrasında begenmedi kavga etti devre arası gondermek istedi felipe kabul etmedi.Simplicio takası olmadı odemesi gecikince fifalık olduk.İnsua'yı istedi internacional insuayı silviera ile birlikte vermek istedi olmadı.Revivo alındı ok verdi ilk macta 3 gol attı sonrası yok.Simplicioyu sag bek diye istedi nenad lalatovic de stopere alınacaktı.GS transferi herkese duyurunca shaktar araya girdi aldı.Xavier lalatovic yerine kiralandı.Simplicio olmayınca sag bek oynadı.
Uzun santrafor istedi.Christan gonderildi.S.Abreu'u deportivo vermedi.Jancker olmadı lukunku alındı terim ok verdi cunku sisteme uyuyordu
Volkan aslan'ı tutturdu harika oynadı.Abdullah eski gunlerine doner mi diye alındı balic gibi olmadı.Tuncay icin sakaryanın istedigi 2.5m$ cok geldi italyada oldugundan tuncayı seyretme sansı bulamamıstı tercih yaptı para kısıtlıydı.felipe mi tuncay mı felipeyi tercih etti.
Yonetim transfere cok karısmadı terim doneminde.Hagi ve geretse gore daha serbestti ama mali sıkıntıydı eli baglayan.Hatalı transferi PARASIZLIGA baglayamazsınız.Parasına gore iyi oyuncu almaktır marifet.02-03 ve 03-04 te kadro gereksiz GENİS ve YATAY bir kadro.