2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amerika dan iyi haberler gelmeye devam ediyor.Son okuduğum haberlere göre Steve Novak'ın kesilme durumu varmış.Rockets 19 kişilik kadroyu 15'e indirecek ve bunun için 6 aday var.Bob Sura ve John Lucas 3'ün kesileceğini düşünürsek Justin Reed, Jackie Butler, Steve Novak and Kirk Snyder geriye kalıyor.Bence Kirk'te kesilmez 3 seçenek geriye kalıyor.

Amerikadan son gelişmeler ile tekrar karşınızda olmak dileğiyle. :) :p

Ayrıca Knicks'ten kesilen Demetris Nichols da eğer kontrat bulamazsa Nba de kesinlikle alınacak en önemli oyunculardandır.
 
Solomon gelirswe dış savunma aksadı bugün filan türünden birşey söyleyemeyiz...ayrıca geçen sene kendisini kontrol edebilecek bir koçla neler yapabileceğini gördük
 
Beyler iki sorun çıktı diye Solomon hayallerine kapılmayın yahu.Fener Solomonu bırakacak hemde Galatasaray alsın diye. :)

Yok artık...
 
Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
Beyler iki sorun çıktı diye Solomon hayallerine kapılmayın yahu.Fener Solomonu bırakacak hemde Galatasaray alsın diye. :)

Yok artık...

Evet.

Nerden çıktı bu şimdi..:)

Transfer müjdesi alacağız gibime geliyor..Az kaldı şunun şurasında..

Eğer alamazsak büyük hayal kırıklığı olur..O kadar bekle bekle...:) :)
 
http://www.tbl.org.tr/beko/index.asp

resmi sitedeki sıralamaya bakabilirsiniz. biz dördüncü gözüküyoruz. beşikrtaşın altı puanı var. ola ki koleje yenilsek bile zaten onlarınüstüne çıkacağız. ama orada asıl sorun averajın hesaplanma şekli.

yukarıdaki linkte bulunan sıralama:

1-telekom
2-karşıyaka
3-beşiktaş
4-galatasaray

şeklinde

ama gerçek sıralama:
1-tlk
2-bjk
3-GS
4-kafkaf

olmalıydı. Beşiktaş önemli değil. maç fazlası var. zaten alta inecek. Ama averaj hesabını federsayonun yapamaması enteresan. Muhtemelen ikinci yarıda kendi aralarında yapılan maçlara bakılacağı için bu tip yanlışlar yapıyorlar. Bakalım neler olacak?
 
yaa gelmesin solomon molomon geçen sene yarı final serisinden sonra türkiye de ibo ile birlikte en nefret ettiğim oyuncuların başında geliyo..Eğer gelceksede ilk başta tuvaletin yolunu öğrenmesi lazım... :) :)
 
Re: Re:

Cihat Cetin' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":70029]basketbol dünyasına yazın arkadaşlar.
[/quote:70029]
bu olay şu an için konu dışıdır fakat durumun ciddiyetine göre konumuzun içine de girebilir,solomonu kim istemez ki!! kendisi 2 numarada oynayabilen bir oyuncu,ayrıca 2 oyun kuruculu sistemede uydugu için konumuzun içindedir ,ama olay büyük ihtimalle yalanlanır o yüzden konu dısı dedim ama büyük bir iştahla da gelişmeleri bekliyoruz... :)[/quote
beklenen yalanlama geldi...solomonun hiçbir problemi yok bunlar kasıtlıdır gibisinden...keşke gitseydide kurtulsaydık :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst