Bir şeyi 40 kez söylersen olurmuş Gökçe sen 40 bin kez söyledin ne olacak bakalım???Gökce Başaran' Alıntı:Amerikadan gelen son haberlere göre Toronto'nun Luke Jackson'ı yada Jamario Moon'u bırakacağı.Bence Luke'u bırakacaklar ama.
Bir şeyi 40 kez söylersen olurmuş Gökçe sen 40 bin kez söyledin ne olacak bakalım???[/quote:41ded]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Gökce Başaran":41ded]Amerikadan gelen son haberlere göre Toronto'nun Luke Jackson'ı yada Jamario Moon'u bırakacağı.Bence Luke'u bırakacaklar ama.
Bir şeyi 40 kez söylersen olurmuş Gökçe sen 40 bin kez söyledin ne olacak bakalım???[/quote:1cd9b]Gökce Başaran' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":1cd9b][quote="Gökce Başaran":1cd9b]Amerikadan gelen son haberlere göre Toronto'nun Luke Jackson'ı yada Jamario Moon'u bırakacağı.Bence Luke'u bırakacaklar ama.
Jumaine jones desem gökçeBurak Barut' Alıntı:Tepeden binmek yetmez komple binecem sana ben Valla Gökçe hep olumlu yönlerini diyorsunda Charles Smith olayı var önümüzde o yüzden suss
Valla ben bilmem ben haber veririm inanan inanır,inanmayan inanmaz yahu.Jackson gelmezse de gelmez tepemede kimse binemez.Jumaine jones olayına bişey demedim ki.Hatta gelemz dedim ee geldi mi? Bakın şimdi Napoli de.Gelseydi binerdin Eyüp abi..Şimdi ben sana bindim. Aynı konu Burak çinde geçerli tekerlekli sandalyede.Burak Barut' Alıntı:Tepeden binmek yetmez komple binecem sana ben Valla Gökçe hep olumlu yönlerini diyorsunda Charles Smith olayı var önümüzde o yüzden suss
Benim siteye girmediğim gün yoktur. Bu 1Burak Barut' Alıntı:Abi 100 isim sallıyor tutunca biri ondan Kral yok Tutmayınca siteye 10 gün uğramıyor
Benim siteye girmediğim gün yoktur. Bu 1Gökce Başaran' Alıntı:[quote="Burak Barut":61288]Abi 100 isim sallıyor tutunca biri ondan Kral yok Tutmayınca siteye 10 gün uğramıyor
Valla ben bilmem ben haber veririm inanan inanır,inanmayan inanmaz yahu.Jackson gelmezse de gelmez tepemede kimse binemez.Jumaine jones olayına bişey demedim ki.Hatta gelemz dedim ee geldi mi? Bakın şimdi Napoli de.Gelseydi binerdin Eyüp abi..Şimdi ben sana bindim. Aynı konu Burak çinde geçerli tekerlekli sandalyede.Gökce Başaran' Alıntı:[quote="Burak Barut":23442]Tepeden binmek yetmez komple binecem sana ben Valla Gökçe hep olumlu yönlerini diyorsunda Charles Smith olayı var önümüzde o yüzden suss