2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam Arda Abi.

Ne demek istediğini anladım.

Anlayışın için teşekkürler.

Arkadaşlar , abiler Slaughter transferini başka kaynak olarak basketbolturkiye'yi gösterebiliriz.Onlarda bu transferinin gerçekleştiğini söyliyorlardı.Kaynakları da Karşıyaka'dan olan birisiymiş yanılmıyorsam.
 
Re: Re:

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Burak Barut":7774e]Yalnız Eyup abim nerde Eyup abım Godo degıl Cuno geldı gel gel :) :)
[/quote:7774e]Burak'cım.
Godo'yu beklemeye devam çünkü cüno olsa olsa Godo'nun yeğeni falan olabilir :D :D :D
birde arkadaşlar bence şube ile ilgili haberlerde bu sitenin adminlerine güvenin çünkü onlar şubenin içnden doğru haberleri ulaşıyorla ve bize iletiyorlar.
buna itibar edelim derim ben.
bkz:önder çiçekoğlu demişki 'm.kaya hiç bir yere gitmiyor daha sözleşmesi var takımla idmanlara çıkıyor'
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Cem YILMAZ' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":372b9]
tblforum a gelince murat kaya gitti diye duyuran tek sitelerdi ben tepki verdiğimde ne kadar tepki aldığımı hatırlıyorum belki sizde hatırlıyorsunuz.marcus transferinide bir tek onlar duyurdu yani şuan adam bize gelirken vazgeçti gibi bir olay yaratmaya çalışıyolar ama galatasaray taraftarını kandıramazlar onlara burdan bu kadar malzeme çıktı gidi diğer takımların forumlarındaki insanları keklemeye çalışsınlar.bu büyük taraftarla oynamayı bıraksınlar..

peki murat kaya'nın gittiğini ve slaughter'ın bize geldiğini ömer horzum da onaylamamışmıydı,ben tekrar hatırlatıyım tblforum adminlerinden biriyim ancak anasayfa ile ilgili hiçbir ilgim yok,yapılan yanlışları koruyacak halimde yok ama burada kimseye karşı haksızlık yapılmasını istemem

murat kaya olayını batug.org ve gsbasket.org'da ömer kardeşimizde belirtmişti neden haber gerçekleşmeyince tek suçlu tblforum biri bana açıklayabilir mi?

yanlış anlaşılmasın sadece bu konuda haksızlık yapıldığını düşünüyorum[/quote:372b9]


ömer söyledi ama oda yanılmış yada aldığı kaynak yanlışmış o ara yanlış hatırlamıyorsam cem abi yolda gördüm konuştum murat kalacak dedi ben bunu kanıt olarak gösterdiğimde murat yalan söylüyor dediler....
 
Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
Hüsnücan Ardil Slaughter'ın bizden vazgeçtiği ben İngilizce olarak verdim zaten.Birşey yazmadan 3-4 satır yukarıya bak.

Gelip burada yalancı,palavracı sitenin reklamını yapma.Forumlara girip üye calmak cin binbir numara yapan siteleri karıştırma buralara.Alakan var yada yok ama Tblforumdan ben burada birşey görmek istemiyorum.

Jaglaları,Perryleri bize getiren Mehmet Yagmurlarla anlaştıgımızı söyleyen sonrada aa bak ne balon çıktı diye aramızda dalgaa geçtiğimiz siteleri lütfen bir daha linklerini görmeyelim.
Zaten kesin bir haber olursa başka siteler verir...

Madem tblforum'a laf atıyorsun gökçe hanım nerde senin charles smith transferin hani galatasaray'a geliyordu
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Gönüllü çalışan okadar çok site var ki...Sanki bu iş çok para kaldırıyor da ayy biz bakın parasız çalışıyoruz havalarına giriyorsunuz.Tuhaf... :)

Valla güzel.Sizde umarım yıllar boyunca buralarda olursunuz.Fottomac gibi... :D

Slaughter haberlerin gerçek olduğunu bende biliyorum.Ama ahh bir Murat Kaya var ki sormayın.Siz haberi verddiğinizde adam uçakla İstanbula geliyormuş.Bundan da Murat hoca vazgeçti sucumuz yok.

Hatır söylediğiniz bir adam gelse gam yemicem.Bravo dicez arkadaşlarla.Ama gelip buradan birkac isim söyleniyor tık hemen orada. :D

Nese bu konuyu daha fazla uzatmıcam.Artık yabancı transferi bekliyoruz takımdan...

Charles Smith ben buraya söyledim sadce duyum diye.Gidip siteme yada başka sitelere bomba uçurmadım.Burası Gsbasket.org.Burada duyulan paylaşılır.Ömer'de duyduklarını söyler,Önder abi de.V.s de..Ondan ben kendi adıma mahsur görmüyorum. :) Hanım değilim erkeğim bu arada görmesi bedava :D :D :D :D :D
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

arkadaşlar bu konuyu kapatalım.
burası transfer topiği kalbinizi kırmayın birbirinizin.
 
Re: Re:

Hüsnücan Ardil' Alıntı:
Madem tblforum'a laf atıyorsun gökçe hanım nerde senin charles smith transferin hani galatasaray'a geliyordu



Hanım mı :?
Erkek dıye ısımlendırıyoruz bız onu :)
Ya kım gelecek kım gıdecek mevzusu degıl o sıte sadece burda gordugu yorumları transfer haberıymıs gıbı sunmasında sorun.
Temas falan hep yalan .
Fotomac gazatesının ınternet versıyonu olduklarını dusunuyorum.
Ayrıca Gonullu ısten kasıt nedır bılmıyorum ama yalan haber olacaksa yapmayın kardsım.
Son olarak dıyecegım bu konuyu ozel mesaj yoluyla halledın lutfen.
 
Hüsnücan ben sadece ben sadece gsbasketten kişilere şans verdi fırsat tanıdı gibi yazılarını anlamadım..Benim en çok güvendiğim site burası..Bence buradakiler size fırsat versin ;)
 
Re:

Kerem SEÇER' Alıntı:
Hüsnücan ben sadece ben sadece gsbasketten kişilere şans verdi fırsat tanıdı gibi yazılarını anlamadım..Benim en çok güvendiğim site burası..Bence buradakiler size fırsat versin ;)


:D Kapak dıye ısımlendırdıgımız cumle :D
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

tblforum.com adminlerinden ve editörü ilettiği msjında hataları varsa özür dilediklerini ancak slaughter ve murat kaya transferlerinin ellerinde olan şeyler olmadığı ve klüp içi bağlantılarla iletişim sorun olduğu için kaynaklandığını söylediler.Ayrıca Galatasaray'ın 6alatasaray yazıldığınıda hatırlatarak bu konuda da bir kasıt olmadığını ve gsbasket.org tan herşeye rağmen özür dilediklerini söylediler.
tblforum.com sizlere inanın çok değer veriyor onların yükselmesinde sizin gibi topluluklar rol oynayacaktır.Tekrar tekrar özür diliyorlar.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

kalacaksa bir tek graves kalmalı yabancılardan .fitch gitti brown ve mitchell'da gönderilmeli
şuanki kadromuz şöyle bütün yabancıların gittiğini sayarsak
fatih solak,cemal nalga,burak sezgin, ( kaliteli bir pivotla bir 4 numaraya ihtiyacımız var )
tufan ersöz,murat kaya,erdem türetken ( gerald fitch'in yerine skor üretebilen bir yabancı)
cüneyt erden,mithat demirel( en az solomon ayarında bir amerikalı bence transferde en çok bütçeyi oyun kurucu pozisyonuna ayırmalıyız )
 
Cuneyt ERDEN 1 yıllıgına Galatasaray' da. Uzun zamandır begendigim ve Galatasaray' a gelmesini cok istedigim bir isimdi. Gecen sene Efes Pilsen' de cok basarılı oldugunu söylenemez ama yine de Turkiye sartlarında kalburüstü bir PG.

Hayırlısı olsun
 
cüneyt galatasaraya hayırlı olsun

geçen sene playofflara kadar çok iyiydi ama sonra bozuldu inşallah bize olmulu yönde iyi katkı yapacaak
 
marcus slaughter miami heat ile 2 yıllık anlaşma imzalamış..heal olsun..!
 
bence Cüneyt i almamız iyi oldu. bence yedek Guard olarak daha iyisini bulamazdık. Mitchell gitsin diyen arkadaşlara şaşıyorum. Solomon nun Cüneyt i ne yaptığını yeterince gördük sanırım. Mitchell yarı final serisinde Solomon la gayet iyi boğuştu. bence çok yetenekli bir PG ve kesinlikle gelecek sezonda 1. PG miz olmalı. Cüneyt yedek guard olarak çok iş yapar. artık sağlam bir yabancı skorer. sağlam bir Pivot (Hüseyin) ve iyi bir 4 numara gerekiyor.
 
valla bencede mitcell gitsin ayaklarinin hizi disinda hic bir artisi ekstra islevi olmayan bir oyuncu.oyunu okuyamiyor,takimi yonlendiremiyor,sayi yukunu ustlenmesi gerektigi zamanlarda ise strese girerek cok top kullaniyor.
Cuneyt Erden benim begendigim bir oyunuc gecen sene tum efes takimi gibi oda cok iyi bir sezon gecirmedi fakat kendini toplicana eminim cuneyt takima daha iyi yon verebilecek statik olarak sut kullanabilen bir oyuncu bu yonu cok isimize yariyacaktir.Gerektigi yerde ilk5 tede basliyabilir bunu kaldirabilecek kapaside bir oyuncu
 
geçen sene cüneyt efes de kötüydü bu oktay mahmutiden kaynaklanıyor olabılır çünkü yeterınce oynatmasdı inş bizde başarılı olur kayaya da kulubu ızın vermış acaba bıze gelır mı dıyorum?
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Eğer iki numaraya oyuncu alınırsa bence gerek yok tufan'ı burda oynatırsak daha çok verim alırız. Ancak eğer alınırsa alınacak oyuncu oyun kurma yetisine sahip olursa cüneyt'in işide baskılarda kolaylaşır. Ayrıca Cüneyt Ülker'deyken Murat Hoca döneminde yükselişe geçmişti. Ergin ataman döneminde stefanov'un arkasında kalıyordu. Bence Tufan sg de kullanılmalı. Böylece hem savunmasının etkisini daha çok gösterebilir. Üç numarada bazen yetersiz kalıyor. üç numaraya ise takımın skor yükünü çekicek bir oyuncu alınmalı. çok yönlü bir oyuncu olursa çok iyi olur. El yakan şutları kullanıcak ribaunda katkıda bulunacak e birazda atletik özellikleri olan bir oyuncu alınmalı. Bu arada skorer olarak iki numarada Elias ''Larry'' Ayuso düşünülebilir. Sanırım şuan Zalgiris'te oynuyor. Sözleşme şartlarını falan bilmiyorum. Ama skorer olarak gerçekten çok iyi bir oyuncu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst