Arkadaşlar konuşmayın,en az on tane üff transfer nerde kaldı,niye transfer yapmıyoruz vs vs diyerekten bu topicte aynı muhabbetlerin,aynı söylemlerin tekrarlandığını düşünüyorum. Hafta başı konuşulmuyor mesela sonra biri off puff transfer ne oldu, bu ne sessizlik diye bi yorum yapıyor arkasından 100 tane cevap yazılıyor.Hep de aynı şeyler aynı tekrarlar,aynı sitemler. Neden yazdım bunları,kendi görüşüm yanlış da anlaşılmayayım ama transfrler olana kadar (olacak mutlaka) şu muhabbetleri yapmayalım.Oyuncu önerelim,kıyaslama yapalım,alınan oyuncuları konuşalım,kaçırdıklarımızı,kadroda görmek istediklerimizi konuşalım(ki bunlarda yapılıyor burda hiç bir lafım yok buna) ama çıkıpta 2007-2008 transfersizlik sezonunu konuşuyoruz demeyelim.Turgut arkadaşım sitemimi senin son cümlenle tamamladım ama itirazım sana değil,yorumunun başında da farklı bi noktaya değiniyorsun.Senden bahsetmiyorum yani ama son cümlen güzel bi genelleme düşündüklerim için. Konuşmayalım arkadaşlar. Girmeyelim bu muhabbetlere.