2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can Akan arkadaşım yanılacağını şimdiden söyleyebilirim.Çünkü profesyonel bir ekip var ne yaptıklarını çok iyi biliyorlar.B Planı mutlaka varmışdır ama A Planındakilerin bu kadar çabuk elden uçacağı ve bekleteceği hesapda gecikmeye yol açmıştır.

Önümüzdeki hafta transferler biter.

Burak abi gitmiş 4 numara kadro değinliği açışından ve fizik açısından zayıf yerimiz gibi duruyor.Mithat da yok derinlik kaybolmuş diyebilirim.
 
Transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Anlaşmaya çalıştığımız birkaç oyuncu NBA ,Euroleague ,Italya ve Türkiye?deki takımlarla anlaştı.


Bu tamamen coaching hatasıdır :? Ayrıca Gregory'nin bize gelme olasılığı çok çok düşüktü :?
 
% 100 katiliyorum bazen çok büyük isimlerle ugrasmak ters tepki yapar çünkü böyle oyunculari getirmek için sadece para yetmez iyi niyetle param war nasilsa diyerek böle oyuncularla ugrasirsan piyasada ki alabilecegin iyi oyuncularida kaçirirsin bu yüzden bu risktir sonra paran olmasina ragmen vasat oyuncularla oynarsin bu tamamen 1 coaching hatasidir
 
Hüseyin Besok veya Kaya Peker i almaya calissinlar. bu pota alti rotasyonu yine bitirir bizi. ayrica herkez transferlerini yapti sezonu acti bizimkiler daha oyuncu ariyor. ne bu yaa..sonunda yine ucuz yabancilar gelirse vay halimize. ilk 5 bile hayal olur.
 
Adam gelmeden önce tabii kulüp ile ilgili araştırma yapıyordur kaç yıldır Avrupa da yokuz marka değiliz basketbol anlamında elde ettiğimiz dereceler ortada bunlarıda gözönünde bulundurmak lazım hemen öyle Murat Hocaya yüklenmeyelim.Biraz da Basketbol şubemizin geçmişi ile ilgili bir olay bu.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Transferlerin bazıları birbirleri ile bağlantılı, biri bitince arkası gelecek.


Bu ne demek :? Akraba transferlikleri mi var ?
 
Ya Ali abi iyi demişsin hoş demişsin de El Amin , Varda gelirken Bjk'nin neyine geldiler ?
İstenilince kaliteli kadro kurulur. Biz Koch,Hairstone,Lyday gibi vasat denecek oyuncularla 3. olduk. Bu iş biraz yürek ve iyi scout işi.
 
walla burak dogru sölüyor scout çok önemli bence bu sene karsiyakanin yabancilarina dikkat etmek lazim bjk nin yabancilari zira öle zaten efes we tt nin kadrosu belli
mersin nba den guard getirdi o is yapabilir beykozun yabancilari kaliteli ve bildigimiz oyuncular
geçe seneki gibi en az 1 tane patlayici skorer bulmaliyiz yoksa isimiz kötü keske rick apodaca yi biz alsaydik çok iyi transfer alacagimiz 5 numara da çok önemli çok kaliteli we skorer olmali
 
Hdef şampiyonluk olarak konulmuşken Avery ve Cuneytle yola çıkmak ne derece doğru.Cuneyt geçen sene büyük sakatlıklar yaşadı arkasında guard mevkiğinde İsmet'e güvenemiyoruz.İsmet'i kiralık verip Mithat tutulsaydı hiç değilse oyun zekasıyla bize çok yardımcı olurdu.
Murat Hoca ne yapmak istediğini anlamıyorum.
Guard mevkisi güçlü olmalı.O yüzden de Avrupa Türkiye Kupası Lig yolunda 3 başarılı guard gerekirdi.
 
Sevgili Burak, oyun kurucu pozisyonunda Avery-Cüneyt ikilisi Türkiye ligi için yeterli olur. Ama Mithat'ın elde tutulamaması bence önemli bir kayıp. Birçok kişi Avery hakkında pek bilgi sahibi değil, ama emin olunki çok kaliteli bir oyuncu. Geçen sezon ULEB Cup'ta en iyi 3-4 oyun kurucudan biriydi; yeterki onun etrafında iyi ve istikrarlı şut atabilecek ve pota altını domine edebilecek oyuncular bulunsun. Ama maalesef sorunda burada başlıyor. Galatasaray'ın takım oyununa uygun istikrarlı bir skoreri henüz yok! Pota altında, rakibi zorlayacak bir-iki uzun yok! Kadro yeteri kadar geniş değil...

Maalesef bu sezon hedeflenen noktalara ulaşmak çok çok zor!

Bu saatten sonra çok büyük yıldızlar getirmedikçe, Efes, TT, Beşiktaş ve F.Ülker'le mücadele etmek hayâl olur!
Geçen sezon kalite olarak çok altımızda kalan Beşiktaş'ın bile, bu sezon bize kadro kalitesi olarak bu kadar büyük fark atması şüphesiz birilerinin ihmâlkârlığından ve hatalarından kaynaklanıyor. Daha başka hatalar da var... Mesela Fatih Solak'la neden 1 yıllık anlaşma yapıyorsun?! Yapsana 3 yıllık mukavele. Fatih'ten iyi savunmacı pivot mu bulacaksın?!... Gibi... Gibi...

Açıkcası benim umudum pek kalmadı...
 
Abi dediğim de o zaten benim.3 guard lüks olur diye düşünülüyor. Olsun ya birşeyimizde lüks olsun artık yama yapmaktan takımın kapanacak yeri kalmadı bari bir kolu da sağlam olsun.
5 yabancı alırsak Lüks olur hep Lüks olur olsun kardeşim şampiyonluk diyorsak olsun . !
Cuneyt malesef sakatlanma riski olan isim.3 guard takıma lazım olacaktır.
 
Darrel Mitchell'i üçüncü oyun kurucu olarak oynatmak insâfsızlık olmaz mı?!... Üstelik ben Mitchell'in bunu kabül edebileceğini de pek sanmıyorum.

Mitchell'e; -gel Avery ve Cüneyt'ten arta kalan sürede oyna- demek ne derece mantıklı?!
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Burak Barut' Alıntı:
Transferlerin bazıları birbirleri ile bağlantılı, biri bitince arkası gelecek.


Bu ne demek :? Akraba transferlikleri mi var ?

litvanyalı lavrnovic kardeşler mi acaba :) ikizler ya:)


bu arada murat hocaya transfer konusunda tecrübesiz diyenler murat hocanın ülkerde transferlerde ne kadar etkili olduğunu hatrlasın veya bilmiyorlarsa araştırsınlar
 
Bilmiyorum abi bilgilendirir misin ?

O bir tane MAcar devesi vardı,başka Traipgıener onu bazıları sever bazıları sevmezdi.Haislip'i kaçırdılar :?

Eğer bunlar evet gerçekten süper :?
 
Re:

Burak Barut' Alıntı:
Ya Ali abi iyi demişsin hoş demişsin de El Amin , Varda gelirken Bjk'nin neyine geldiler ?
İstenilince kaliteli kadro kurulur. Biz Koch,Hairstone,Lyday gibi vasat denecek oyuncularla 3. olduk. Bu iş biraz yürek ve iyi scout işi.
Transfer Kesinlikle ve kesinlikle scout işidir.En güzel örnegide karşıyaka..Hersene bi tane cok iyi oyuncu buluyor.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Burak Barut":31013]Transferlerin bazıları birbirleri ile bağlantılı, biri bitince arkası gelecek.


Bu ne demek :? Akraba transferlikleri mi var ?

litvanyalı lavrnovic kardeşler mi acaba :) ikizler ya:)


bu arada murat hocaya transfer konusunda tecrübesiz diyenler murat hocanın ülkerde transferlerde ne kadar etkili olduğunu hatrlasın veya bilmiyorlarsa araştırsınlar[/quote:31013]

Murat Özyer'li Ülker'in şampiyon olduğu sene hatırlarsan yabancı oyuncular pek iş yapmadı. O sezon Ülker'de Mirsad Türkcan, Ömer Onan, İbrahim Kutluay, Cüneyt Erden gibi çok kaliteli yerli oyuncular vardı. Şampiyonluk ağırlıklı olarak yerliler sayesinde kazanılmıştı.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Murat Özyer'li Ülker'in şampiyon olduğu sene hatırlarsan yabancı oyuncular pek iş yapmadı. O sezon Ülker'de Mirsad Türkcan, Kerem Gönlüm, Ömer Onan, İbrahim Kutluay, Serkan Erdoğan, Cüneyt Erden gibi çok kaliteli yerli oyuncular vardı. Şampiyonluk ağırlıklı olarak yerliler sayesinde kazanılmıştı.

kerem gönlüm ?,serkan erdoğan ?

ikiside o sezon takımdan ayrılmışlardı lütfen biraz dikkatli olalım,düşünerek mesaj yazalım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst