bende ispanya liginden uzun süreler almis. ki bence Badalona üst sinif bir takim barcelona, madrid le, Tau ile kafa kafay carpisan bir takimdi gecen sene. bir de istatistikleri gayet saglam. yani bundan iyisi heralde samda kayisi olur ancak.
nedir bu fatih düşmanlığı,bence cok da yaralı olur,tamam hücumu zayıf ama cok yararlı oynadıgı maclarda var,bırakın artık fatihle uğraşmayıBurak Barut' Alıntı:Mümkünse Fatih gönderilse ve yerine iyi bir 5 numara alınsa . Bunun yanı sıra çok iyi 3 numaranın yanına da Cenk kiralansa. Kaymaklı Ekmek Kadayıfı olur.
Cihat Cetin' Alıntı:ansleye benzetmişsin bence hiç alakası yok ansley bi kere bu tarz bir oyuncu değildi,dışardan oynayan sürekli şut atan bir adamdı bu adamın şutu zayıf,neye göre benzettin anlamadım valla,euro lig tecrübesi olan savaşçı bir oyuncu aldık sen ne bekliyodun ki???ıra clark tarzı bir oyuncu,gerci clarkın dış şutuda vardı ama bize cok yararlı olacaktır diye düşünüyorum
Ahmet Arif' Alıntı:bu arada yurt dışında oynayan oyuncular için yerli transfer dönemi kapanmamış anlaşılan...
Ahmet Arif' Alıntı:[quote="Cihat Cetin":89259]
ansleye benzetmişsin bence hiç alakası yok ansley bi kere bu tarz bir oyuncu değildi,dışardan oynayan sürekli şut atan bir adamdı bu adamın şutu zayıf,neye göre benzettin anlamadım valla,euro lig tecrübesi olan savaşçı bir oyuncu aldık sen ne bekliyodun ki???ıra clark tarzı bir oyuncu,gerci clarkın dış şutuda vardı ama bize cok yararlı olacaktır diye düşünüyorum