2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hüseyin ve Gaines ilk 5
Fatih ve Cemal Bench
(uzunlar yeterli bence)

Takıma skor gücü yüksek 2 numara ile atletik bir 3 numara
3 numaraya gelicek oyuncu 2 de oynarsa o zmn bir uzun daha alabiliriz
Bu arada avery 2 oynarsa bu bizim için bir artı
Ama Hüseyinin gelmesiyle sorun ortadan kalkar.Fatih Solak gibi bir oyuncuda onun yedeği düşünün artık gerisini...
 
Bugün Sabah gazetesinde Hüseyin Beşok Galatasaray'da diye bir haber vardı hemen heyecanlandım internete bakiyim dedim resmi bi acıklama yok neyine güvenrek bu kadar kesin yazıyor ve yanlış bilgilendirme yapıyor anlamış değilim. Galatasaray HÜseyin Beşok'la ilgileniyor yada transfer etmeye çalışıyor gibi bi haber hepimizi daha iyi bilgilendirirdi heralde.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Hem Kaya'nın hem de Hüseyin'in aynı anda transfer edilmesi çok zor.

Hüseyin ile transfer görüşmelerinin yapıldığı kesin, kulübünde şartları zorladığıda ortada.

Bilinmez belki benzer süreç Kaya içinde geçerli oldu. Ama eğer şartlar yakınsa Hüseyin'i zorlamaka yerine Kaya'nın transferini zorlayıp gerekirse 4 yabancı yerine 3 yabancıya razı olalım. Kaynakları Kaya için zorlayalım.

Oldu da ikisi(Hüseyin ve Kaya) birden trasfer edildi, Fatih Solak'a yol görünür.

Transferde geç kaldık diye oflayıp üzülmeyin derim. Şartların zorlanarak alınabilecek en iyi oyuncunun alınmaya çalışıldığı ortada, liglerin başlayacağı akşama yabancı oyuncu transferinin gerçekleştiği kaç sezon yaşadık yahu :) Açıkçası şu ana kadar yapılan transfer politikasına olumlu bakıyorum. Transferler tamamlansın bir şekil alsın kadromuz. Sonra ümitlerimiz ve hedeflerimiz üzerinde konuşuruz.

Önce Kaya .
 
Abi eğer Gaines alınmasaydı Kaya Fikrini benimserdim fakat 4 numara alınmışken 5 numara şart bu arada Huseyın'de ucmuş durumda sanki :? 2 Yıllık Garanti PAra :?
 
Bencede once Kaya ama 1 senelik anlasılmıcak kaya ya1 sene için verılcek paranın zararı olur yararı olmaz en az kaya ile 2 senelik anlasma yapmak lazım ama kaya nın galatasarayı secıcegını pek sanmıyorum belkı tufan ve biz kadar galatasaraylı ise olabılır baska sartlarda zor gozukuyo hüseyin da yakın gibi :)
 
Re:

Volkan Ozger' Alıntı:
Bencede once Kaya ama 1 senelik anlasılmıcak kaya ya1 sene için verılcek paranın zararı olur yararı olmaz en az kaya ile 2 senelik anlasma yapmak lazım ama kaya nın galatasarayı secıcegını pek sanmıyorum belkı tufan ve biz kadar galatasaraylı ise olabılır baska sartlarda zor gozukuyo hüseyin da yakın gibi :)
fanatik gazetesinde basketbol milli takım oyuncularının tuttukları takımları araştırmıslardı,orda fanatik cimbomlu olduğunu kendisi söyledi adım gibi eminim,fakat bu transfer olurmu onu bilemem,cok zor gözüküyor ayrıca unutmayalım kaya sıcramayı son sene efeste 5 numara oynarken yapmıştı,daha önce hep 4 oynarken o sene ermalin cezası ve sanırım bir kişde sakatlanmıştı(yanlışım varsa düzeltin)o seneyi 5 numarada tamamladı,yani bir kısım onu gereksiz goruyor ama 5 olarakta yaralanabiliriz neyse bu biraz hayal ama ya tutarsa...
 
kaya galatasaraylıdır. ancak piyasa yapabilecek bir yaştayken ve ayrıca az para vereceğimizi de düşünürsek o kadarda iyi bir galatasaraylı olabileceğini zannetmem
 
Re:

Fatih Hısım' Alıntı:
ayrica Hudson nin bu adama göre ne gibi fazlasi oldugunu da anlatsan güzel olur. nitekim ben Hudson bu sezon en az 10 macta izlemisimdir ve onunda orta mesafe yakin mesaf hic bir sutu yok. fundamental olarak da aman aman özelliklere sahip degil. saglam bir 4 numara ne eksik ne fazla.

Fatih kardeşim. panionios'u iyi takip etmişsin... Ben sadece telekomla oynadığı maçlarda seyrettim Hudson'u. Canlı da seyrettim. Maçlar genelde Dudley-Hudson karşılaşması olarak geçti. Hutson'un Dudley kadar şutu var. Hudson Dudley kadar sırtı dönük oyuyor. Ve ondan daha uzun ve ribauntcu. ben dudley, hutson ve gaines'i seyrettim. izlenimlerim gaines'in onlardan bir gömlek daha aşağı bir oyuncu olduğudur. gaines'in beni yanıltmayacağından da son derece eminim.

Bir de Gaines'in şut soktuğu videoyu bul. onu da koy. sonra da gel "aha şutu da var" de.
Gözlemlerimi aktarıyorum Fatih kardeşim. sen beni düşman mı belledin.

Ben Gaines'e kötü oyuncu demiyorum. Ama hedef şampiyonluksa en az telekom-efes-fener'in yabancıları düzeyinde bir oyuncu almalıyız diyorum...Gaines o düzeyde bir oyuncu değil. Maalesef.
 
1- Kaya Peker gelmez umarım.Ucretini falan gectim , bu adamı begenmiyorum ,yetenegi sınırlı : vucut koordinasyonu zayıf (stepsleri coktur) , mental dayanıklılıgı yok (kritik anlarda eline yuzune bulastırır). Cekinmeyin icinizde kaya'yı begenmeyenler tahminimizden fazladır , kral cıplak.. Farklı ozelliklere sahip ama Cevher cok daha iyi bir oyuncu.Tanjevic'in takımını da gorecegiz , gecen sene kendiliginden olusan hava o donemde de bitti.

2- Ahmet Arifin Gaines icin dediklerine buyuk olcude hak veriyorum.GS icin iyi transfer.Hareketli calıskan olması da cok iyi.Serbest atısları ve onemlisi orta mesafe sutunun olmayısı dezavantaj.Not: bu adamın bizim ilk tercihimiz olmadıgını unutmayalım.Bence onlar olmayınca avrupa pazarından oyuncular icin vakitte kalmadı.Bu sartlar altında iyi secim.Avery+Gaines tahminim 800bin$ falan alıyordur.

3- Eger Huseyin Besok gelirse , 5.yabancıya gerek yok.Kadro yeterli.Murat-cuneyt-avery-tufan-erdem-fatih-cemal-gaines-huseyin-yabancı-yabancı 11 etti.Fatih ve cemal yedek, murat ve erdem rotasyon , 7 as oyuncu kalıyor.Huseyin gelmese bile oyuncu eksikligi cekilmez kalite sorunu yasanabilir,sadece.
Yabancı forvetlerin biri Basden gibi savunmacı olmalı
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Arkadaşlar, Gaines'i , şutu şuyu buyundan önce mental olarak " solid " olmasıyla değerlendirin. yani geçen sene Fenerbahçe'de Basden'in, veya da daha öncesinde Ruzic'in ve Ellis'in konumunda düşünün. Türkiyede tahminimce Gaines 12-8 civarı oynar, ama bunun önemli olan kısmı; Gaines, Karşyakaya karşı da, Panathiaikos'a karşı da 12-8 civarı oynayacak olmasıdır, genelde maç sıkıştığında cıvıtan Dudley'in aksine zihinsel oalrak çok serttir, kimseye eyvallahı olmaz. Ama, dediğim gibi Gaines den beklentiler önemli, en nihayetinde bir görev adamı olduğundan yanındaki 3 ve 5 önemli olacak. Gaines'den çok acaip işler beklemek, futbolda Appiah'ı transfer edip her yıl 20 gol atmasını beklemek gibi olur. Oyun stili olarak da, şutu olmayan Ansley doğruya yakın olmakla beraber çok da içime sinen bir tarif değil, daha çok herhangi bir vasat dış oyuncuyu " Şutu olmayan Reggie Miller" gibi tanımlamakmış gibi geliyor. İlla bir benzetme yapmak gerekirse , " Corsley Edwards ın iyisi" demek daha doğru olur. Tabi Corsley Edwards derken, 25 kilo almış geçen seneki halinden bahsetmiyorum, orjinal halinden bahsediyorum
 
Hüseyin ve Kaya'nın ikisinin birden gelmesini beklemek bence biraz hayal olur.İnşallah içlerinden birini alırız.Alınan oyuncunun da Avrupa tecrübesi daha üst seviyede olan Hüseyin Beşok olmasıın tercih ederim..

Bence Gaines'den aşırı şeyler beklemek yersiz..Ortalaması 10 sayının üstünde olsun;methedilen ribaundlarını alsın o takıma yeter..
 
Hüseyinin gelmesi hayal değil.Basında yazmışsa bir ihtimali vardır gelmesinin.
+internetteki sitelerdede transfer konuşuluyor.
Niye olmasın?
Bnce Hüseyin Beşok gelicek...
 
Beşiktaşlılarda kendi forumlarında (kartalbasket) Hüseyinin kendilerine gelme sekilleri üzerinde senaryolar üretiyorlar yok o sakatken sahip çıkmışlar şimdi bu vefanın borcunu ödemeliymiş yoksa tümer gibi davranmış olurmuş.Şimdiden bu transferin bittiğine inanmak istemiyorlar,kabullenemiyorlar.

Oysaki bu transfer bitti ve son prosodürler işleniyor,Hüseyin oradan Prokomdan tazminatını alsın resmi açıklama yapılacak.Beşiktaşlı arkadaşlar bizim için onlarda inşallahlı konuşuyorlar bitmiş birsey yok diyolar ama bu iş BİTTİ.Kendilerine umut ışığı arıyorlar ama nafile.
 
Türk basketbolunun efsane isimlerinden Hüseyin Beşok, yeni sezonda Galatasaray forması giyecek. Türk basketbolunun önemli isimlerinden olan milli oyuncumuz, uzun yıllardır Avrupa?nın çeşitli takımlarında forma giyiyordu.

Bir bomba daha patlatmış olduk.Yeni transferimiz hayırlı olsun!!


Tekbuyuk.com^da bu olayı yansıtmış. Güvenilir kaynaktır her ne kadar Morientes transferi tutmasa da güvenim sonsuz ve önümüze daha aydınlık bakmak istiyorum.Durmak YOK TRANSFERE DEVAM :)
 
ali arkadaşım sen galiba yakınsın bizim yönetime inş.dedğin olur da hüseyin gelir.sonra bide kaya gelirseki(düşük ihtimal bence)o zaman süper bir pota altına sahip oluruz...bekleyip göreceğiz.ama inş.gerçekten transfer bitmiştir...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst