Hüseyin Gelmeli,Kaya da gelirse Oh Oh Tutmayın beni Oynarım burda Antep'in Hamamları şarkısıyla
fanatik gazetesinde basketbol milli takım oyuncularının tuttukları takımları araştırmıslardı,orda fanatik cimbomlu olduğunu kendisi söyledi adım gibi eminim,fakat bu transfer olurmu onu bilemem,cok zor gözüküyor ayrıca unutmayalım kaya sıcramayı son sene efeste 5 numara oynarken yapmıştı,daha önce hep 4 oynarken o sene ermalin cezası ve sanırım bir kişde sakatlanmıştı(yanlışım varsa düzeltin)o seneyi 5 numarada tamamladı,yani bir kısım onu gereksiz goruyor ama 5 olarakta yaralanabiliriz neyse bu biraz hayal ama ya tutarsa...Volkan Ozger' Alıntı:Bencede once Kaya ama 1 senelik anlasılmıcak kaya ya1 sene için verılcek paranın zararı olur yararı olmaz en az kaya ile 2 senelik anlasma yapmak lazım ama kaya nın galatasarayı secıcegını pek sanmıyorum belkı tufan ve biz kadar galatasaraylı ise olabılır baska sartlarda zor gozukuyo hüseyin da yakın gibi
Fatih Hısım' Alıntı:ayrica Hudson nin bu adama göre ne gibi fazlasi oldugunu da anlatsan güzel olur. nitekim ben Hudson bu sezon en az 10 macta izlemisimdir ve onunda orta mesafe yakin mesaf hic bir sutu yok. fundamental olarak da aman aman özelliklere sahip degil. saglam bir 4 numara ne eksik ne fazla.