2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada biraz önce Kartalbasketi ziyaret ettim okudum 3 gülünç ayrıntıyla karşılaştım :)

1-Transfer Gündem Konusundaki sayfa sayısı 62 :)

2-Bol Bol yazılarda tblforum'dan linkler var :D

3-'Pota altı artık resmen karardı

Hayırlı olsun Hüseyin beşok transferi yazmış' biri acaba Gs'ye transfer olduktan sonra ki tepkisi nasıldı :)
 
Re:

Burak Barut' Alıntı:
Bu arada biraz önce Kartalbasketi ziyaret ettim okudum 3 gülünç ayrıntıyla karşılaştım :)

1-Transfer Gündem Konusundaki sayfa sayısı 62 :)

2-Bol Bol yazılarda tblforum'dan linkler var :D

3-'Pota altı artık resmen karardı

Hayırlı olsun Hüseyin beşok transferi yazmış' biri acaba Gs'ye transfer olduktan sonra ki tepkisi nasıldı :)

Hüseyin'in bizde olduğunu görünce pembiş pembiş olur :D Allah bilir bunlar Melvin Booker'ı da bekliyorlardır izlemek için :D :D
 
hüseyin transferi için devamlı resmi siteye heyecanla bakmaktayım oyun sitli olarak pek beğenmesemede fatih ve beşoktan kurulu bi pota altı Richard Gaines birlikte geçilmez olacaktır
 
Bu transfer ne kadar kesin kısa süre önce de Beşiktaş'a gitti diye karalar bağlamıştık, erkenmiş sevimek için de erken mi ?(umarım değildir ama)
 
Biri Kaya PEKER e Galatasaraylı yazmış ama benim bildiğim kadarıyla diğer yakanın takımıno tutuyordu.Hüseyin iyi galatasaraylıdır gerçekten düzgünde bir insandır gerçekten yakışır formamıza.Gerçi hikayesi futboldaki Gökdenize benzedi her sene gelip gidiyor bunaldım artık.Adam basketbolu bırakacak nerdeyse.Zamanında en büyük hayranlarından biriydim bu arada bunuda belirtmem gerekiyor.
Kaya konusuna gelirsek ne kadar düz bir oyuncu gibi görünsede bu özelliklerde oyuncu bulmak çok zor.Gerek fizik gerekse şut olarak benim beğendiğim ve dahada gelişmesini beklediğim bir oyuncu.
Gelelim rotasyona.Kaya,Hüseyin,Cemal,Fatih ve yabancı oyuncular.Bunları doğru oynatabilmek önemli.Murat hoca bunu başarabilirmi bence başarabilir.
Kadronun şekillenmiş kısmını biri yazabilirse sevinirim.Biraz uzak kaldım haberim yok tam olarak.
Teşekkürler.
 
hüseyin ile anlastıysak cok iyi sutor 3numara beklıyoruz sımdı hadi onuda iyi bi isimle kapatırsak final oynayıcak derinlige sahip oluruz ama bence 1 sütor degil 2 tane lazım cunku bitanesı kotu olsada digeri bizi kurtarır ornek fülker cok iyi sutorleri var bızımde tufan avery gelıcek yabancı 3 numara vede bir tane daha lazım dıs tehtıt olarak bence diger yabancı hakkını 3 4 oynabılıcek 1 oyuncu lolis praskeviscyz tarzı yada [ basden] adam gelırse super olur karsı takımın rotasyonunuda bozar hemde bız cok iyi savunma yapan bir takım olmus oluruz basdenın sutu yok dıyenler okul yıllarındakı istatisklere bakmaları lazım oldukca iyi bence gs mız için cuk otrucak transferlerden biri olur
 
Mitchell kaldı zatende sadece Avrupa maçlarında oynayacak.Ben öyle biliyorum.
 
Re:

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Bir arkadaş Murat hoca ile konuşmuş.Tarihini bilmiyorum.Kaya ve Hüseyin'e hazır olun demiş.Ayrıca Mitchell'ın sözleşmesini uzattıklarını söylemiş..
kaya ve hüseyine ikisine birden hazır olun demiş valla gelirse çok süper şahane olurda ...
 
Re:

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Gökçe abi dediğin gibi olabilir.Benim tek bildiğim sözleşmesinin uzatıldığı..
Ama Kaya ve Hüseyin gelirse belki 1 yabancı alıp transferi kaparız.O zaman Mitchell da kadroda yer alır.Cüneyt, Avery, Mitchell, Tufan, Murat... Kusacam. :)

Ayrıca Hüseyin ve Kaya gelirse ikisi toplam 900 bin dolardan aşağı alacağını sanmıyorum ki en iyimser haliyle...
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

..yeni transferiniz hayırlı olsun.gerçekten çok sağlam bir 4 numara aldınız.arkadaşlar pardon ama kaya has ve has karşıyakalıdır.fanatik basket her hafta bir oyuncunun profilini veriyordu.sevdiği yemekler.parfümü falan filan diye.oradaki hangi takımı tutuyorsun sorusuna verdiği cevap karşıyaka olmuştur.kaya karşıyaka doğumlu ve ksk altyapısından yetişmiş bir oyuncudur.ama başka yerde ben galatasaraylıyım dediyse onu bilemem.öyle bişey dediysede bizimde ona bakışımız haliyle değişir...
...başarılar ...saygılar...tekrar hayırlı olsun...
 
Elbet KArşıyakalıdır.Orada oynadı yıllarca orada yetişti.ama Galatasaraylı olduğuna eminim.Bizzat sormuştum ki zaten geçen sene bir programda hangi takımlısınız dediğinde spiker Galatasaray demişti.Spiker sonraniye Galatasarayda hiç oynamadın peki demişti Kaya da Şartlar el vermedi ama umarım gelecekte olur demişti. ;)

Kayayı severim,beğenirim.Güçlü oyuncudur.Aranan bir 4 numaradır.Biraz skor gücü kıttır ama bize gelse çok iyi olur.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

...demekki nabza göre şerbet veriyor kaya.bizde senelerdir has karşıyakalı diye her geldiğinde boşuna bağrımıza basmışız kayayı.ilk gördüğüm karşıyaka maçında yuhalamazmıyım şimdi ben onu. :) hüseyininde karşıyaka altyapısından yetiştiğini ve onunda has karşıyakalı olduğunu söylesem...yoksa hüseyinidemi yanlış tanımışız.odamı karşıyakalı değil yoksa....şimdi biz senelerdir koynumuzda yılanmı beslemişiz.eğer öyleyse aynı gecede 2 şoku kaldırmaz bu bünye :)
...bide arkadaşlar burada başka bi sitenin reklamını yapmak yakışık almaz.ama bildiğim çok güzel bi istatistiki bilgiler içeren site var.92-93 sezonunda beri takımların kadroları hangi oyuncunun kaç sayı attığı.kaç ribaunt aldığını vesairelerini gösteren.takıların o sezonki yaptığı maçların skorlarını yazan istatiki bi site.ben devamlı girip bakıyorum ve açıkçası benim için çok güzel bi nostalji oluyor.sakıncası yoksa.ilgilenmek isterseniz.arzu ederseniz linkini buraya yazabilirim...
...NOT:siteyle uzaktan yakından hiçbir alakam yoktur.adminini yada siteyle ilgili herhangi birini kesinlikle tanımamaktayımdır...meşgul ettiysem özür dilerim..
...SAYGILAR...
 
Kaya ve Hüseyin'e biz hazırız da Murat Hoca hazır mı acaba :D
Ayrıca eğer ikisi alınırsa ki sanmıyorum :) Fatih'i kapıya koyup 1 5 numara ve 3 numara alıp bu işi bitirilebilir :)

Aslında Gs'nin alması gereken 3 oyuncuyu yazıyım itirazı olanla sabah kadar tartışmaya hazırım =)

2 Numara Volkan Aydın
3Numara Ufuk Sarıca
5 Numara Condral Mcrea

:)

Kaya,Mıtchell,Huseyın,Avery,Cemal,Murat,Tufan,Erdem,Cuneyt 3 numara Transfer,Fatih :? Bu takım iyi anternorun elinde şampiyon olmazsa ben de Fbli olayım :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst