• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2007-2008 Transfer Sezonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:29
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar şöyle bilen birisi adayları yazıp ne durumda hangi takımda olduklarını yazarsa sevinirim pek bilgim yok

Luke gidici bencede zannetmiyorum NBA'de kalabilsin.Bize gelirsede süper olur hatta şöyle ifade ediyim takıma cuk oturur

gökçe LUKE JACKSON ı bana getir :)

Osman Duzel' Alıntı:
Şİmdi bir şey daha geldi aklıma. BJK oyuncularına taksitleri yine ödeyememeye başlamış. Nicevic bir takımla anlaştığını ve eğer 3 hafta içinde taksit yatmazsa BJK yi bırakıp bu takıma gideceğini söylemiş yönetime. Bu takım Galatasaraysa çok gülerim :D
eğer o takım biz isek daha cok gucleniriz

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Osman Duzel":d4a78]Şİmdi bir şey daha geldi aklıma. BJK oyuncularına taksitleri yine ödeyememeye başlamış. Nicevic bir takımla anlaştığını ve eğer 3 hafta içinde taksit yatmazsa BJK yi bırakıp bu takıma gideceğini söylemiş yönetime. Bu takım Galatasaraysa çok gülerim :D
eğer o takım biz isek daha cok gucleniriz[/quote:d4a78]
Off süper olur :D rakibimiz zayıflayıp biz daha da güçleniriz,Hüseyinle 20 şer 20 şer paylaşırlar süreyi...Ama 3 hafta çok geç 3 gün sonra gelsin bi zahmet :P

Kötü oynayan oyuncunun ne işi var bizde :D Şaka bir yana gelmesi iyi olur Uğurcum gelmesi uygundur :) 5 numara için kim olabilir acaba ? 5 numarayı belkide yurtdışı için kullanırız.

bence gelecekse mutlaka ligde de oynamalı yoksa takımın kimyası pis bozulabilir.

Re: Re:

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":d8c99]Donell Taylor serbest kalmış.Düşünülebilir.
kardesim biz 3 numara alıcaz 2 deil[/quote:d8c99]

biz 2 veya 3 numara değil bu 2 mevkide de oynayabilen skor üreten oyuncu alacaz kardeşim.

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":bf80d]Donell Taylor serbest kalmış.Düşünülebilir.
kardesim biz 3 numara alıcaz 2 deil[/quote:bf80d]
Zaten 2 ve 3 numarada oynar Avrupada.Boyu 1.96'ı.EE belli bir fiziğide var.Öyle birşey diyorsun ki sanki 1.90lık adam öneriyoruz.O zaman Frank Williams'a da sayfalar yazmasaydın. :)

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":d7d94][quote="Gökce Başaran":d7d94]Donell Taylor serbest kalmış.Düşünülebilir.
kardesim biz 3 numara alıcaz 2 deil[/quote:d7d94]
Zaten 2 ve 3 numarada oynar Avrupada.Boyu 1.96'ı.EE belli bir fiziğide var.Öyle birşey diyorsun ki sanki 1.90lık adam öneriyoruz.O zaman Frank Williams'a da sayfalar yazmasaydın. :)[/quote:d7d94]
gokce ; frank williams ı o ise karıstırma , zaten akıllı olsaydık o adamla temasa gecerdik :P

Bu arada 6 numaralı forma boş farkıdna mısınız :D Nıcevic'i istemem :D :D Bu ayıp onlara yeter zaten gelse de gelmese de adamın içinde Galatasaraylılık varmış :)

valla Nicevic'e hayir demem ama sanmiyorum bize gelecegini. gelirse bi zahmet kupayi versinler bize. :) tabiki 3 numramazin takima geldigini var sayiyorum.

niceviç avrupadan bi takımla anlaştım demiş ama zaten geleceginide sanmıyorum bjk için yıkım olur

Nicevic gelmesini isterim çok iyi oyuncu...ama luke varken nicevic 2. planda kalır!

Chris owens,Charles gaines ve Nicevic pota altı fazla lüks olmaz mı :P
muhtemelen fitch ayarında 2 ya da 3 oynayabilen NBA patentli taze kovulmuş bi yabancı getirip transferi kapatacağız :)

Re:

Demekki bize gelebilir Fenere gidemez :)))

Bülent Aydın' Alıntı:
niceviç avrupadan bi takımla anlaştım demiş ama zaten geleceginide sanmıyorum bjk için yıkım olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri