Doğan abi atlamış gibi olmayayım ama spor sitelerinde yerel saat ile 16.00 olarak yazıyor.Doğan Aksu' Alıntı:eyüp bey bugünkü maç kaçta bir bilginiz var mı?
Doğan abi atlamış gibi olmayayım ama spor sitelerinde yerel saat ile 16.00 olarak yazıyor.Doğan Aksu' Alıntı:eyüp bey bugünkü maç kaçta bir bilginiz var mı?
Okan BAKIR' Alıntı:Didin CimBom'u yendi: 82-76 Tarih: 30 Ağustos 2008 Cumartesi
Galatasaray Cafe Crown, Almanya'daki son hazırlık maçında Murat Didin'in Deutsche Bank Skyliners'a 82-76 yenildi.
Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray Cafe Crown, Murat Didin'in çalıştırdığı Deutsche Bank Skyliners'a 82-76 yenilirken Zizic'in 22 sayısı mağlubiyeti engelleyemedi.
Yarın İstanbul'a dönecek olan Sarı - Kırmızılılarda forma giyen oyuncular şu sayılarla oynad:
Erdem 0, Marshall 10, Zizic 22, Polat 0, Cüneyt 7, Hüseyin 6, Gurovic 20, Graves 5, Milojevic 6.
benim için de hüseyin aynı şekildeAlen Hekimbas' Alıntı:Şaka falan bir yana Polat bizim için önemli bir yerli transferdi son 3 maçtaki hali oldukça duşündürücü..
Gökce Başaran' Alıntı:Marshall da yeminli galiba 10 sayı, 10 sayı gidiyor.
İnşallah dediğin gibi olur abi ama şu anda hiç öyle görünmüyor.Ben özellikle Erdem,Murat ve Polat tan çok şeyler bekliyorum abi.Eyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar pırlanta gibi 5 yabancı oyuncumuz var, bu beni çok umutlandırdı, Graves ve Marshall beklenilenin üzerinde bir performans veriyorlarmış, Avrupalı yabancılarımız zaten tartışmaya gerek yok.
Peki bu ne anlama geliyor, yıldız oyuncu alabilmek için aldığımız rol oyuncuları, yıldız çıktı
Biraz erken öttüm, izlemeden öttüm, ama bu değerlendirmeleri izleyen birinden öğrendim.
Kilit nokta yerlilerimiz, burada Levent Topsakal devreye giriyor, Levent hoca kişisel idmanlar yaptırarak bu sorunu çözecek göreceksiniz.
Bu sene daha iyi bir Murat, daha iyi bir Cüneyt, vede çok daha iyi bir Cemal ve Erdem izleyeceğiz kısaca yerlilerimiz bu sene kendilerini ispatlayacaklar.
Bu yazımı bir kenara not alsın herkes.
Hüso zaten iyiydi