2008-2009 Hazırlık dönemi!

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Ankarada ki turnuvayı kimden öğrendiniz Türk Telekom un sitesinde yazmıyor.
5- 22 Eylül arasındaki turnuva var sadece.
Gerçi ben pazartesi sorarım Telekom un basket takımından bi yetkili bulursam.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Birisi hazırlarsa atarız tabiki. TRT yayınlayabilecek tek kuruluş bence.
türkçesi iyi bir arkadaş tan hazırlamasını isteyebiliriz.zaten çok uzun olması da gerekmez.taslak hazırlamak isteyen her arkadaş yazsın hep beraber imece usulü eksikleri düzeltir ve aynı maili gerekli yerlere yollarız
 
Graves ilk geldiğinden bu yana arkasındayım.İlk alındığında dahi ne kadarbüyük bir transfer olduğunu anlatmaya çalıştım.Kumaşını belli etti.Daha çook heyecanlandıracak sizi çok :)
 
Takımı çıplak gözle izleyince daha iyi anlarız fakat yabancıların hepsi cuk oturmuş bir görüntü var şu an itibariyle.Üvey olan yerlilerimiz.Onlar oyuna katılmadan işimiz çok zor en azından 3-4 tane sürekli randıman verecek yerli oyuncuya ihtiyacımız var.Yabancılarımz ne kadar iyi olursa olsun 2 yerli ligde oynicak ve onlarında rotasyonu minimumda olsa bile 4 oyuncu lazım bize.Fakat yerlilerimizde bu ışık şimdilik hiç yok.Onların kendilerine gelmesi şart.Polat,Cemal,Cüneyt,Murat Kaya bu dörtlü için çok uygun(genelde yeterli olmasada takım içindeki en uygun kişiler) bu 4lü kendilerine bu sene verilebilecek şansın farkına varıp vites yükseltmeli yoksa halimiz duman olur.
Hazırlık dönemide bana kalırsa iyi gidiyor şu an itibariyle, genel olarak hazır takımlarla oynadığımız düşünülerse aldımız sonuçlar normal olmakla beraber skorun gösterdiği çekişmede güzel bence
 
Can Akan' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":27a5j6se]Birisi hazırlarsa atarız tabiki. TRT yayınlayabilecek tek kuruluş bence.
türkçesi iyi bir arkadaş tan hazırlamasını isteyebiliriz.zaten çok uzun olması da gerekmez.taslak hazırlamak isteyen her arkadaş yazsın hep beraber imece usulü eksikleri düzeltir ve aynı maili gerekli yerlere yollarız[/quote:27a5j6se]

Bence bu yazı görevi Savaş abinindir ;)
 
Masallah diyelim. Allah sakatliklardan korusun bu sene oyuncularimizi. ben Strickland ve Graves konusunda zaten ümitliydim. güvenimi bosa cikarmiyorlar ikiside. ;)
 
Zaten bu takımda 3 tane istikrar abidesi var .
1-Marshall ( Her maç 10 sayı )
2-Gurovic ( Her maç 20 sayı )
3-Polat ( Her maç 0 sayı ) :)
 
çok iyi maçlar oynuyoruz yenildiğimiz maçlarda hiç oyundan kopmadık hep kucuk farklarla yenıldık. Bu takım daha cok yenı bıraz daha sureden sonra cok daha ıyı yerlere gelıcezz insallah


Bi dahaki macımız en yakın tarıhte nezaman acaba ?
 
Güzel... Gerçekten güzel gidiyoruz. Daha yeni başladığımız hazırlık döneminde bizden önce başlamış ve Almanya'nın önemli ekiplerinden biri ile böyle yakın oynamak iyiye işaret. Yabancılarımız her fırsatta kendini belli ediyor. Bu sene olay belli oldu. Gurovic'e direk bir 20 sayı yazıyoruz. Yanına 2. ve 3. skoreri arıyoruz... :) Gurovic istikrarlı gidiyor. Marshall da aynı şekilde yabancıların hepsi takıma uyum sağlamış gözüküyor. Ama yerliler herkes gibi beni de düşündürüyor. Cüneyt ve Hüseyin ilerleyen zamanlarda tecrübeleri ve ciddi maçlardaki oyunları ile devreye girecektir. Fakat Erdem ve Polat'ın durumları pek ümit vermedi. Murat Kaya'dan ben çok ümitliyim. Cemal'den de verim alabileceğimizi düşünürsek 9 kişi oluyoruz. Ah Tufan sakatlanmasaydı. Gerçekten çok farklı olurdu. Alacağımız 1-2 yerli gerçekten bir takım olmamızı ve iddiamızı arttırır...
 
yerliler:

Cüneyt: takim kaptani olarak ilerleyen zamanlarda özellikle kritik maclarda oyuna agirligini koyacagini ve kritik üclükleri yollayacagini düsünüyorum.

Hüseyin: ayni sekilde agirligini hissetirecektir. oda büyük maclarin ve kritik anlarin adami. genclere de örnek olan bir isim.

Murat Kaya: Bu sene tam anlamiyla sutör gibi oynamali. gecen sene 3. bir PG gibiydi ama bu takimin onun sutlarina ihtiyaci var. sabah aksam sut calismali.

Erdem: bence faydali olacaktir. savunmasi cok cok iyi. iceriyi karistiyor, rebound katkisi veriyor, zaman zaman sayi konusunda da faydali oluyor. Gurovic icin iyi bir yedek bence.

Cemal: acikcasi ondan katki beklemiyorum. ancak kadroyu doldurur. Fatih Solak yerine onun kadroda tutulmasi Murat hoca nin gereksiz inadlarindan biri bence. Fatih en azindan blok ve savunma katkisi veriyor. kaldi ki hücumda da bence Fatih Cemal den daha iyi.

Polat: Ben ondan eski Burak kaptan tarzi bir oyun bekliyorum. uzun rotasyonunda bir kac dakkika oyuna girip dis sut ve savunma katkisi vermesi lazim. umarim toparlar.

Teoman: yetenekli diyorlar. bakalim ne yapacak 3. PG olarak. umarim kendini gösterir.
 
Murat Kaya milli takım sonrasında umarım biraz daha sorumluluk alması gerektiğini farkeder.. Tufan'ın boşluğunu doldurabilecek tek oyuncu şu anda kadroda..

Cemal ise Fatih'e nazaran daha gelişmeye açık bir oyuncu.. Bu kadar kaliteli oyuncuların yanında kendini geliştiremezse bi daha hiç geliştiremez zaten =)
 
arkadaşlar bir açıklık getireyim fatihi biz göndermedik kendisi gitti daha fazla süre alacağı bi yere gitmek istedi ... cemalden bende birşey beklemiyorum polata söyledikleriniz 3 maçta sayı atamamış olsa da adı üstünde hazırlık arkadaşlar toparlanır ligde
 
Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":hjzbr86h]Polatla dalga geçmek sizi bu kadar mutlumu ediyor gerçekten?
Arda, genç arkadaşlar formamızı giyen oyunculara asıl kötü gününde destek vermeleri gerektiğini zamanla öğrenecekler.[/quote:hjzbr86h]


Umarım erken anlarlar abi.
 
Arda Öztürk' Alıntı:
Polatla dalga geçmek sizi bu kadar mutlumu ediyor gerçekten?
Doğruları sölemek dalga geçmek ise ben daha konuşmayayım .
Not : Beni Polat ın 0 sayı atması değil ama Gurovic in ona karşı duranlara rağmen 20 sayı atması mutlu ediyor.
 
Polat'ın istatistiklerine bakmadan asla konuşmayalım.

Eğer 1'de 0 ikilik atış 3'de 0 üçlük atış gibi birşeyse yani kısaca benim pivotumun üçlük şut denemesi daha fazla ise; dalga değilde kendisine çeki düzen vermesini isterim.
 

Üst