2008-2009 Sezonunda Ayhan Şahenkteyiz

Ben inanmıyorum Abdi İpekcide 2000 3000 kişiyle oynayacagımızı...Yönetimin en doğru kararı verdiğini düşünüyorum zira buranın sahaya yakınlığı ve akustiği ile biçok macı çevirmiştik; asvel,fülker, telekom, canarai(farkın artmasının tek sebebi)..gibi...
 
Ayhan Şahenk'te birçok güzel maç oynadık. Asvel maçındaki o havayı unutamıyorum. O yüzden "Ayhan Şahenk çok uzak, insanlar gidemiyor" falan önemli değil bence. Ayrıca bu salonda kalırsak 2. senemiz olacak ve milletin ayağı alışacak.

Abdi İpekçi bizim için cehennemdir. Büyük maçları belki doldururuz da, küçük maçlar önemli olan asıl. 2-3 bin kişi bizim için gerçeklikten öte. Kaldı ki bu sayı bile o salon için yetersiz.
 
Lig maçlarını Ahmet Cömert'te,avrupa maçlarını da Apdi İpekçi'de oynama gibi bir lüksümüz yok mu? Avrupa maçlarını zaten Ahmet Cömert'te oynayamıyoruz.Her zaman ilk tercih bence sahaya yakın olan yerden seçim yapılmalı.Ahmet Cömert,Ayhan Şahenk ideal.Fakat Efes Pilsen'in sponsorluğu koz olarak kullanıp bize zaten takıntısı olan Daçka yönetimini düşman etti gibi...Futbolda mesela Olimpiyat stadında oynadık ne oldu? Sahaya çok uzak istenilen atmosferi oluşturalamayacak bir stad.Fakat bir İnönü,Sami Yen kesinlikle harika stad.

Ahmet Cömert için lig maçları uygun ama lig de Ahmet Cömert avrupa da Apdi İpekçi ne kadar doğru olur ve bu düşünce gerçekleşir tartışılır.Bu gözlemlere göre en doğru seçim Apdi İpekçi! Apdi İpekçi'yi doldurmak o kadar zor değil senenin başında yapacağımız 5 maçta taraftara oynanılan oyunlara şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu göstersinler.Taraftarımız küçük maçlarda Eyüp abinin dediği gibi 2000-3000 kişi olur.Büyük önemli maçlarda 5000-6000 kişi.Derbilerde 10.000 kişi.Düşünmesi ve hayal etmesi bile mükemmel bir şey.Bir de gerçekleşeceğine inanalım.Herşeyden önce en önemlisi İNANMAK!
 
Ne kadar Abdi İpekci'yide istesek.Her şey Transferde Bitiyor.Örneğin Fenerbahce;gecen sezon maclarını öyle derbiler dışında 12.000 e oynamadı. :roll:Neredeyse hep 200 kişiye oynadılar.Ama yine de şampiyon olmayı bildiler.Cünkü kadroları kaliteliydi.İlk önce transfere yönelelim.Ondan sonra inşallah ABDİ İPEKCİ...Transferlerden Sonra Eyüp abininde dediği gibi; Galatasaray'lı A.İpekçi'nin kırmızı koltuklarını onu kirleten lacivertten kurtaralım!!!!
 
Aykun Alan' Alıntı:
ahmet dedehayırın yaptığı açıklamaya göre bu sezon büyük olasılıkla abdi ipekçide oynayacakmışız.Bu çok iyi bir haber gerçekten.
evet bunu bende duydum gs tv de ahmet dedehayır dedi maçlarımızı büyük olasılıkla abdi ipekçide oynayacakmışız.
 
ya zizic in basına tanıtılmasındann snra orada ahmet dedehayır ın acıklamasında buyuk ıhtımal abdı ıpekcı de oynayacağız dedı:S
 
abdi ipekçide perdelerinde indiğini düşüürsek bence atmosfer olarak ayhan şahenkle aynı değil ama bilemem yol konusunda haklısınız bekleyip görelim
 
Fırat Aydın' Alıntı:
Hadi geçmiş olsun yine şehir dışındayız bu sene.

YEŞİL sarı koltuklar bekleyin bizi.. Ha pembeleri de unuttum sanmayın.

Hımmm.Tarabya,Yeniköy,İstinye,Sarıyer Merkez şehir dışı yani.Bu da farklı bir yaklaşım olmuş.

Kırmızı koltuklar olunca,tüm salonu doldururuz biz zaten.

Biraz daha mantıklı argümanlar koysak ortaya daha iyi olur diye düşünüyorum.İstanbul'un artık müthiş bir büyüklüğe ulaştığını ve şehiriçi ve şehirdışını belirlemenin imkansız olduğunu söylemeye daha kaç kere gerek var?
 
Boşver Sarp ben vazgectim.

Abdi İpekçi için şehrin işlek merkezi diyenleri gördüm ki Maslaga sehir dışı demeleri (İstanbulun iş ve finans merkezi) artık çok da şaşırtmıyor beni :)
 
Ya şehiriçi yada şehirdışı.Yol bakımından,ulaşım bakımından ters düşüyor.Bir Bakırköy'de yada çevresinde oturan insanlar Ayhan Şahenk'e ulaşmak için kaç saat yol çekiyor ki bende Sarıyer'e ders çalışmak için gittiğimde bu yolu çektim.Fakat Apdi İpekçi'ye Avrupa Yakası'ndan neredeyse heryerinden tek vasıta.Ben nerede oynanırsa oynansın genede çift vasıta ile gideceğim.Fakat Apdi İpekçi'nin mekanı olarak,uzaklığı yakınlığı bakımından her zaman daha iyidir Ayhan Şahenk'den.
 
Elİmde Ahmet DEDEHAYIR'ın sesli açıklaması var kesin dediği. Daçka Efesle birleşip salonu vermezse suç benim mi.
Hep te bu efes yüzünden oluyor :)

Dur Burak daha kesin birşey yok salon konusunda.
 

Üst