2008-2009 TBL Şampiyonu Efes Pilsen

Re: TBL´de Finalin Adı: Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker

Onur Yavuz' Alıntı:
Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi... Federasyona kızmayın, onların görevi bu. Verilen görevi de layıkıyla yapıyorlar. Burada kilit nokta başta biz ve Efes Pilsen olmak üzere büyük camialar birleşerek bir bildiri yayınlayacak. Gerekirse her türlü resti çekecek.

Fener Ülker ilk maçını Abdi İpekçi´de Efes Pilsen´e karşı seyircisiz oynayacak. Tabii ceza bir maçla sınırlı olmayacak -geçmiş cezalar da dikkate alınarak- en azından 5 maç verilecek.

Yukarıda bahsettiklerim olması gerekenler. Peki sizce federasyon ne yapar? Fener Ülker´e 1-2 maç ceza verilir, o maçlar ligin en zayıf ekiplerine denk getirilir. Efes Pilsen´den Kerem Gönlüm, Kasun, Kerem Tunçeri sahada olaylara karıştıkları gerekçesiyle en az 3´er maç ceza alır. Göz boyamak için Fener´den de birkaç kişiye benzer ceza verilir ve Türk basketbolu kurtulur!
Bide fenerin malzemecisine 10 maç, yerleri paspaslayan çocuğa 12 maç ceza verirler diğer cezaları yapsar abi...
 
Re: TBL´de Finalin Adı: Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker

Tebrikler Efes, helal olsun Efes'liler!

Yenilmeninde bir şerefi vardır, bunu gösteremeyenlere yazıklar olsun!
 
Re: TBL´de Finalin Adı: Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker

Başka bir ülkede olsa o federasyon hemen istifa ederdi...
Bu olayların çıkmasının tek nedeni ne F.Ülkerli oyunculara ne teknik heyetine ne taraftarına zamanında gereken cezaları vermeyen başta Federasyon ve Hakemlerdir...
Bu olaylar bakın basında nasıl geçiştirilecek...
Turgay Demirel ve Federasyonu hemen bugün istifanızı verin.Birazcık basketbolu seviyorsanız...
Bir lafımda Ülkere...
Kime sponsor olduğuna iyice bak....
 
Re: TBL´de Finalin Adı: Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker

Erdem Akkaş' Alıntı:
batur dedeyle yanındaki eleman
Erdem abi,bu kast ettiğin kişiler maç sonrsı FB TV´de canlı yayın yapıcaklardı,ben göremedim kendilerinide acaba sen gördün mü?
 
Efes'in galibiyetine çok sevindim ama bazı şeyleri çok abartıyoruz bence. Daha dün bunlar bize 30 TL bilet yapmadılar mı? O zaman çok farklı konuşuyorduk. Sırf FB nefreti yüzünden neredeyse Efes'in şampiyonluğunu kutlayacak duruma geldiysek durum çok vahim.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Efes'in galibiyetine çok sevindim ama bazı şeyleri çok abartıyoruz bence. Daha dün bunlar bize 30 TL bilet yapmadılar mı? O zaman çok farklı konuşuyorduk. Sırf FB nefreti yüzünden neredeyse Efes'in şampiyonluğunu kutlayacak duruma geldiysek durum çok vahim.
Doğru söylüyorsun Kerem abi,ancak birde şöyle düşün,FB şapiyon olsaydı, FB TV´deki yayınları görünce ne hisederdin?
 
Hakancım bu yüzden üzülmeye başladım işte. Bizi başka takımların şampiyonluklarına sevindirenler utansın diyorum. Sevincim bir anda üzüntüye dönüştü.
 
Düşmanımın Düşmanı dostumdur..Feneri yenen de bizdendir

@Hakan

onlar maç sırasında yoklardı ama yedekleri onları aratmadı..birde herzaman söylüyoruz..futbol spikerinden basketbol spikeri olmaz..adam nerdeyse Solomonun üçlüğüne Solomon ve gool diyecekti
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Efes'in galibiyetine çok sevindim ama bazı şeyleri çok abartıyoruz bence. Daha dün bunlar bize 30 TL bilet yapmadılar mı? O zaman çok farklı konuşuyorduk. Sırf FB nefreti yüzünden neredeyse Efes'in şampiyonluğunu kutlayacak duruma geldiysek durun çok vahim.

Sevgili Kerem, Efes'in şampiyonluğunu kutlamak ayıp bir şey değil ki. Bir de yaşananlar bu coşkuyu artırdı sanırım. Şu anda basketbolda Fenerbahçe kulisiyle baş edebilecek tek kulüp Efes ne yazık ki. Bizim kulüp bu kadar silik olduğu müddetçe biz daha çok Efes coşkusu yaşarız gibime geliyor. Galatasaray devreye girmedikçe, voleybol ve basketbolda Fenerbahçe'nin rakiplerini desteklemekte bir sakınca yok bence.
 
Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":32mss3nc]Efes'in galibiyetine çok sevindim ama bazı şeyleri çok abartıyoruz bence. Daha dün bunlar bize 30 TL bilet yapmadılar mı? O zaman çok farklı konuşuyorduk. Sırf FB nefreti yüzünden neredeyse Efes'in şampiyonluğunu kutlayacak duruma geldiysek durun çok vahim.

Sevgili Kerem, Efes'in şampiyonluğunu kutlamak ayıp bir şey değil ki. Bir de yaşananlar bu coşkuyu artırdı sanırım. Şu anda basketbolda Fenerbahçe kulisiyle baş edebilecek tek kulüp Efes ne yazık ki. Bizim kulüp bu kadar silik olduğu müddetçe biz daha çok Efes coşkusu yaşarız gibime geliyor. Galatasaray devreye girmedikçe, voleybol ve basketbolda Fenerbahçe'nin rakiplerini desteklemekte bir sakınca yok bence.[/quote:32mss3nc]

Abi söylediklerine katılıyorum aynen. + Gerald Fitch gelsin takıma küçülelim demeyi kabul ederken problem olmuyor ama Efes´in böyle bir takım karşısında şampiyonluğuna sevinince durum vahim oluyor? Fark ne peki Kerem abi?
 
Tebrikler Turgay Demirel ve ekibine...

Bu olaylar dünyanın her hangi bir yerinde olsa örnek olacak cezalar verilirdi, ama gel gör ki ligimizin padişah torunu Fener'e en fazla bir kaç maç seyircisiz maç verilecek, bir kaç bin TL de para cezası, belki bir de ihtar...

İncelenen belgeler belli sonuçta!
 
Ne salon kapatma cezası ya. Öyle şey mi olur hiç. Kuralları bilmiyorsunuz galiba. Maç esnasında sadece 1 defa anons yapıldığı için sadece para cezası(!)
 
Kurtuluş abi desteklemekte tabiki sakınca yok. Ben de destekliyorum zaten. Seviniyorum da. Ama bunu karnaval havasına dönüştürmek beni biraz üzdü. Karnavalı yaşayanlara değil de bizi Futbol Kulübü yapıp da karnavalı yaşatanlara sitemim tabiki.

Sevgili Burak ben hiçbir şeye OK demiyorum. Neden OK demediğimi kombine başlığında bulabilirsin. Tepkimi göstereceğim bazı şeylere. Ben küçülmüş bir takıma katkı yapacağını düşündüğüm için gelsin diyorum. Takımı küçülten ben değilim. Küçülmesini destekleyen, göz yuman hiç değilim. Üstelik geçmişte bu oyuncuya karşı olduğumu da forumda bulabilirsin.
 
Açıkçası; normal bir maç olarak bitseydi bu maç, Fenerbahçe'yi yenen Efes Pilsen olarak, Efes Pilsen'in şampiyonluğunu efesle kutlardım. Yalnız, böyle pislikleri gördükten sonra sevincim katlanıyor.

Yakışmıyor ulan size hiçbir şey! (Olumlu şeyler yakışmıyor. Yoksa olumsuzlukları biliyoruz.)

Tebrikler Efes.
 
Bu artık Efes Fener maçınıda geçen..haklıyla haksızın çirkeflikle dürüstlüğün şeref ile şerefsizliğin haysiyetsizliğin Erdemli duruş ile hazımsızlığın mücadelesiydi..

kazananın adı değil efes patagonya olsa yine de büyük mutluluk duyardım
 

Üst