2008-2009 TBL Şampiyonu Efes Pilsen

Kerem SEÇER' Alıntı:
Kurtuluş abi desteklemekte tabiki sakınca yok. Ben de destekliyorum zaten. Seviniyorum da. Ama bunu karnaval havasına dönüştürmek beni biraz üzdü. Karnavalı yaşayanlara değil de bizi Futbol Kulübü yapıp da karnavalı yaşatanlara sitemim tabiki.

Sevgili Burak ben hiçbir şeye OK demiyorum. Neden OK demediğimi kombine başlığında bulabilirsin. Tepkimi göstereceğim bazı şeylere. Ben küçülmüş bir takıma katkı yapacağını düşündüğüm için gelsin diyorum. Takımı küçülten ben değilim. Küçülmesini destekleyen, göz yuman hiç değilim. Üstelik geçmişte bu oyuncuya karşı olduğumu da forumda bulabilirsin.

Bu maç bizim yöneticilerin kafasına taş düşürmüş müdür acaba? "Yahu biz ne yaptık, basketbol ve voleybolda ekol olan kulübümüzü küçülttük, hedefsiz hale getirdik, meydanı tamamen Fenerbahçe'ye bıraktık" diye düşünmüşler midir acaba?
 
eee geçen maçta alikıran başkesen mirsad efendiyi bu maçta sahada görünce zaten bu ülkede ne hak ne hukuk ne adalet oldugu anlaşıldı...hala azize efendi çıksın desin bakalım bu ülkenin en ii taraftarı fb de die...
 
İkinci maçın sonunda F.bahçe Ülker hanedanlığı tescillendi yazmıştım.

Efes, üçüncü maçı öyle kritik bir noktada kazanmıştı ki, o gün tüm tılsım bozuldu sanki. Efes Pilsen her maç bir öncekinden daha üstün oynayarak F.bahçe Ülker'i amiyane tabirle üst üste dört defa evire çevire yenip şampiyon oldu. Bugünkü maçta hakemler F.bahçe'yi oyunda tutmak için, F.bahçe Ülker'in maçı kazanması için oldukça taraflı bir yönetim gösterdi ama, yine Efes kazandı.

FB Ülker hanedanlığını oluşturmak isteyenler, daha doğrusu bir suç imparatorluğu kurmak maksadında olanlar hazmedemedi bunu. Maç biter bitmez Efes Pilsen takımını linç etmek için sahaya atladılar. Zira alıştırılmışlardı saldırmaya, ne olacaktı ki, yaptıkları yanlarına kâr kalacaktı. Efes Pilsen'in şampiyonluğunu gölgeleyip, sevindirmediler.

Bugün ne olacağı dün belliydi. TBF önlemini almadı, alamazdı; zira kendilerine yön verenler bizatihi olayların müsebbibleriydi.

Bu iş artık TBF'yi aşmıştır. Bakanlıklar düzeyinde ele alınması gerekmektedir.

Spor müsabakaları adı altında suç işlemeyi mübah gören ve suç işleyenlere çanak tutulan bir ülkede spor gelişmez değil, spor yapılmaz!..
 
Öncelikle ben sadece F.Ülkerin yenilmesinden dolayı değil
Şu Turgay Demirelli FENERASYONUN yenilmesinden dolayı da mutluyum...
Seriye gelince
Ne kadar antipatik olsa da Ergin Ataman tartışılan hocalığını birkez daha kanıtladı...2-0'dan seriyi getirmek kolay bir iş değil...
Hele 3. maçta son 8 dakika 15 sayı malupsun...
Serinin en kritik anı işte. Ergin Ataman'ın pes etmeyerek yeni birşeyler denemeye devam etmesi ve Sinan Güler'i 3. maçın son periyodunda kurtarıcı olarak oyuna sokması...
Thornton çok beğendiğim bir oyuncu ama benim MVP'im "Sinan"...Gerçi ABD'liler o tür bir oyuncuya X-FACTOR diyor :)
Bu arada seriyi belirleyen asıl faktör bence oynatan-oynayan PG'dı...
Bir tarafta ne hikmetse bizim taraftarında çok beğendiği Solomon.Tüm seri boyunca tel tel döküldü, kritik anlarda saçma atışlarıyla takımının ivmesini bozan, Sinan'a meydan okuyup kaybeden, kaybettikçe sinirlenen, seride en fazla top kaybını yapan, iyi oynayan arkadaşlarını da unutup tek başına kahraman olmaya kalkan Solomon'a karşılık takımı oynatan Kerem ve sıradan bir PG olmadığını herkese gösteren Ender...
Ne diyelim "King" devrildi artık...Solomon ne bir Naumoski nede Rivers hatta Mula bile olamaz...
Tabi F.Ülkerin bazı "lejyoner" ya da "skor" yazarlarına göre Avrupa'nın en iyi pota altı dediği 4 uzunun seride kaybolup gidişi.Hadi hücumda Solomon pas vermiyor ama savunmada ne Kasun'u ne Kerem'i ne Kaya'yı tutabildiler...
Tabiki koç farkıda vardı...
Tanjevic'in Oğuz gibi F.Ülkerin pota altından sayı bulabilecek tek oyuncusuna doğru düzgün süre vermemesi inanılır gibi değil.Galiba gerçekten Oğuz ve Tanjevic arasında büyük sorun var...
Aynı şekilde Predzic'e 3. ve 4. maçlarda yeterli süre vermemesi de garip...
Ergin Ataman'ın seride hücumda kaybolan Smith'de ısrar ederek bu oyuncunun oyunun diğer yüzünü göstermesi müthiş bir savunma yapması ise ayrı bir olay..
Efes için söyleyebileceğim son şey sadece finalde değil sene boyunca ligdeki oyunlarıyla hakettiler...Keşke Avrupada da başarılı olsalardı...
 
Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
Bu maç bizim yöneticilerin kafasına taş düşürmüş müdür acaba? "Yahu biz ne yaptık, basketbol ve voleybolda ekol olan kulübümüzü küçülttük, hedefsiz hale getirdik, meydanı tamamen Fenerbahçe'ye bıraktık" diye düşünmüşler midir acaba?
Nerde Kurtuluş abi.... :( :? öyle bir mucize olsa keşke. :? :(
 
Re: TBL´de Finalin Adı Fenerbahçe Ülker - Efes Pilsen

Berat Akbaba' Alıntı:
Evet efesin geçen yıllardan daha farklı,daha derli toplu olduğunu kabul ediyorum ama bu efesin hüzünlü sonunu değiştirmeyecektir bana göre.
Hüzünlü son??????? :ehue
 
Bugun bizim Şampiyon olmamız vardı vay bee bizi bu hale getirenler utansın!!
 
Emrah Bakın' Alıntı:
Efes için söyleyebileceğim son şey sadece finalde değil sene boyunca ligdeki oyunlarıyla hakettiler...Keşke Avrupada da başarılı olsalardı...

Artık önümüzdeki Final 4'lara bakıyoruz. Bizzat Çetin Çeki'den duydum, Efes bir iki gün içinde bi' bomba patlatacak. Ve fakat, Çetin Çeki ölümü gördü, isim vermedi.

Fener güruhu hakkında söz söylemek anlamsız. Genetik bi' mutasyon sorunları var.
 
Sahaya sandelye atma 15.000 TL

B_0e142af59319c8a47a273f2986690cb7.jpg


Efeslilere saldırmak 20.000TL

B_134aa3f4ce02271698bd17e22f991299.jpg


fenere koyup kupayı almak PAHA BİÇİLEMEZ!!!

LiveImages%5CSpor%20Foto%5C%C5%9Eampiyon%20Efes%20Pilsen%5CA17225954.jpg
 
Evren YILMAZ' Alıntı:
[quote="Berat Akbaba":kqv9mqnp]Maçın kafa kafaya gitmesi fenerbahçeye avantaj sağlıyor.Maçın sonunu fenerbahçe daha soğukkanlı,daha iyi oynuyor.

Berat Akbaba' Alıntı:
efesin çok fazla abartıldığını da görük böylece.Bu iş yürek işi demiştim.Her zaman iyi oyuncularla olmaz işte.Mesela kasunu gördük bugün semihin karşısında duramadı.

Berat Akbaba' Alıntı:
Fenerbahçe bir de çok serbest atış kaçırdı.Yani fenerbahçe maçı kaybetseydi,çoğu kişi bunu serbest atışa bağlardı.bu maçtan sonra diyorum ki fenerbahçe 4-0la bu balon efesi süpürür.




Berat Akbaba' Alıntı:
evet üzüldüm ama efesli yetkililere diyorum ki: ''Korkunun ecele faydası yok!''

Efes li bir yetkili olarak göreceğiz diyorum bende.

Efes Pilsen :4
Ülker :2

___ alırız bu seriyi ...[/quote:kqv9mqnp]

Dedik ve aldık.

Berat papucu yarım çık dışarıya oynayalım :)



Dip not : yarın akşam gel Balans a biralar benden :)
 
Bu arada Efes'i tebrik ederim.
Bakalım fenere kaç maç ceza verecekler geçi kaç maç diye değil de kaç para diye sormak lazım hakedilen cezayı vermek yemez karaktersiz federasyon.
 

Üst