2008-2009 TBL Şampiyonu Efes Pilsen

Bergutay Kızılkaya' Alıntı:
eee geçen maçta alikıran başkesen mirsad efendiyi bu maçta sahada görünce zaten bu ülkede ne hak ne hukuk ne adalet oldugu anlaşıldı...hala azize efendi çıksın desin bakalım bu ülkenin en ii taraftarı fb de die...
Birkac kendini bilmezin yaptigini tum camiaya mal etmemek gerekir. Bunu yapanlarin neye kime hizmet ettikleri bellidir. :))))

yakinda yukuradaki tarzda bi aciklama duyarsiniz merak etmeyin...
 
Ahmet Gülen' Alıntı:
Maçta olmasına rağmen Turgay Demirel'in şampiyonluk kupasını vermemesi hakkında bir bilgisi olan varmı???

Üzüntüden kaçmış hemen. Ağladığını görmelerini istememiştir kimsenin :)
 
Dün gece Abdi İpekçideydim.

Fenerbahçeliler tribün olarak ilk yarı çok tutukdu 2.yarı Mrsic'in 3'lükleriyle fark azalmaya başlayınca iyi destek verdiler.

Kayaya maç başlamadan kadifiyeli küfürler ettiler.İlk yarının en etkili ismi Kaya Pekerdi baskıyı iyi kaldırdı tebrik etmek lazım.

Kerem Gönlüme karşı inanılmaz bi tepki vardı salonda Galatasaraylı olduğu bilindiği için olsa gerek.

2.yarının başında Mrsic o şutları sokmasaydı maç erken kopardı+Ömer Aşık faktörü.

Dün 1 kez daha anladım hakikaten bazı insanlar paralı asker.Bu her takımın tribününde mevcut.Maç oynanırken 7-8 er kişilik gruplarla dışarda sigara keyfi veren Gfb elemanlarının maçla hiçbir şekilde alakaları yoktu.

Bu ülkenin en büyük Kulübü biziz ve o Salonda bizim oynamamız gerekir.Umarım en kısa zamanda Abdi İpekçiyi Sarı-Kırmızı görebiliriz.

Unutmadan Salonda sanırım epey Galatasaraylı vardı ''Ayağa kalkmayan Cimbomlu olsun'' diye bağırdıklarında tek oturan ben değildim :)

Efes Pilseni tebrik ederim.Maç sonunda olanları konuşmaya gerek yok.

Uslu Uslu Otur Mahmus Uslu!!!!
 
Efes yönetiminden Turgay Demirel ve dünkü olaylar çerçevesinde bir açıklama bekliyorum. Efes bunlar münferit derse basın da der, aziz de. Dün akşam resmen güvenlik güçleri(tabi gelmeyi akıl ettikten sonra) ile Fener tribünleri arasında meydan muharebesi yaşandı. Salona atılmayan bir şey kalmadı. Oraya gelenlerin 10'da 1'i belki suçsuzdu. Ama 10'da 9 geliş amacı belliydi.
 
Aziz yıldırım çağırmıştır, Turgay çok olaylar çıktı hemen senle sıcağı sıcağına bi durum değerlendirmesi yapalım kafana göre ceza verme ben sana ne yapman gerektiğini söyleyeceğim falan diye.
 
Malesef bu fenerasyonda saha kapatma cezası verecek yürek yok fenere.Efes taraftarının olduğu yerde tek taraftarlar yoktu oyuncuların eşleri,çocukları falanda vardı.Onlardan birine birşey olsaydı kim nasıl hesap verecekti merak ediyorum doğrusu.
 
Normalde Efes'in şampiyonluğuna bu kadar sevinmezdim ancak seri bpyunca çıkan olaylar, bazı kimselerin hazımsızlığı ve basketbola yakışmayan tavırları yüzünden Efes'in kazanmasına mutlu oldum. Aslında dün olanlara şaşırmamak gerek. Eğer bir takımın oyuncusu hakem masasını tekmeliyorsa o takımın seyircisi ne yapsa normal karşılarım. Çünkü adamların içlerinde var. Bir de hakemler öyle böyle demeleri yok mu? Kendileri buralara hep alın teriyle geldiler.

Ayrıca ben F.Ülker'e ceza gelmesini falan beklemiyorum. Semih Abi'nin dediği gibi kimin federasyonu olduğunu belli eden Aziz'in yaveri Turgay Efendi'nin kalkıp patronunun takımına ceza vermesini beklemek pek doğru olmaz.
 
Benim anlamadığım Efesli Pilsen de Ergin hoca dışında duruma isyan eden yok Kerem Tunçeri, Ender falan keşke olmasa ama oluyo bunlar olabiliyo önemli değil bunlar olan şeyler falan tarzı açıklamalar yapıyolar anlamadımki nasıl böyle diyyebiliyorlar herhalde gittikleri her deplasmanda tekme tokat dayak yeyip soyunma odasına kaçıyolar, başka açıklaması yok olanları olağan görmek.
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Benim anlamadığım Efesli basketbolcular Ergin hoca dışında duruma isyan eden yok Kerem Tunçeri, Ender falan keşke olmasa ama oluyo bunlar olabiliyo önemli değil bunlar olan şeyler falan tarzı açıklamalar yapıyolar anlamadımki nasıl böyle diyyebiliyorlar herhalde gittikleri her deplasmanda tekme tokat dayak yeyip soyunma odasına kaçıyolar, başka açıklaması yok olanları olağan görmek.

Şamil Abi işin ilginç olan tarafı maç boyunca yemediği küfür kalmayan Kaya Peker'in maç sonu yaşanan olaylardan sonra birde ''bir kaç kişin yağtığı olaylar büyük bir camiaya mal edilemez'' demiş. :?
 
Yazıklar olsun senin gibi federasyon başkanına! Yahu hiç utanmanız, sıkılmanız da yok. Birde kalkmış Ergin Ataman'a laf söylüyor, Fb Ülker sütten çıkmış ak kaşık mı sayın Demirel?

Fener'liler seneler önce Mustafa Denizli'ye "Şerefin varsa istifa et" diye bağırmışlardı şimdi bende federasyon başkanına sesleniyorum. Sayın Demirel, şerefiniz var ise istifa ediniz. Eyyamcılık yaparak koskoca basketbol yönetilmez...!
 
Daha iki hafta önce Efes Pilsen'e kızanlar şimdi onlar Fenerbahçe'yi elediği için neler neler söylüyorlar, hayret ettim valla.

Ayrıca Fener'in şampiyon olamayışını karnaval havasında kutluyorsak Kerem Abi'nin dediği gibi bir yerlerde bir yanlışlık var demektir.

Olaylara değinmek istemiyorum, bu olayları yokmuşçasına anlatmaya çalışıan medyaya hiç değinmek istemiyorum.

Her iki takımı da gösterdikleri performanstan ötürü tebrik ediyorum, bize mükemmel bir final serisi izlettiler. Tebrikler Efes Pilsen, tebrikler Fenerbahçe Ülker.
 
Japonyada bir insan şerefine en ufak bir leke düşsün gider kendini keser..harakiri yapar..

Kendinizi kesmenizi beklemiyorum..okadar yürek ve onur tabiki yoktur..ama en azından son bir mertlik yapın..biraz bile olsa biyerlerinizde haysiyet kaldıysa gidin istifa edin.. bay demirel..
 

Üst