Bundan sonra yerli transferi olmayacaktır herhalde. Peki hiç görüştüğümüz isimler(ziziçten başka) biliyor musunuz???Bilgilendirirseniz sevinirim.
tabiii hücum anlamında daha iyi defansif özellikler Javtokas daha iyi pota altında daha güçlü ve caydırıcıBurak Barut' Alıntı:Zizic, Cücü, Polat hayırlı olsun.Geçen seneden daha iyi bir kadro kuracağımız kesin.Sadece birazcık sabır arkadaşlar biraz sabır.
Winston cukk olur cuk olur.
Ayrıca Zizic Mithat Abinin Javtokasından iyidir![]()
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Mithat!
Dostum o göbekle pek randıman vereceğini sanmıyorum ama yinede seni tercih ederim, hiç değilse içimizden bir guardımız oldu diye gururlanırız![]()
Semih Ural' Alıntı:Polatın şu son dakikada 10-15 bin dolar için KSk yı satıp bize gelmesi benim de oyuncudan sogumama sebep oldu şahsen. Zaten büyük bi katkı yapıcagını da düsünmüyorum ama başka takım taraftarları gibi midesiz davranmıyorum malesef. Begenmedim bu transferi.
tamamen katılıyorumUğur GÜVEN' Alıntı:Arkadaşlar takmışınız paraya yok 50 bin dolar fazla verdik diye bize geldi diye.Şöyle düşünün bu transferde sadece paramı söz konusuydu Galatasaray faktörü hiçmi etkili olmadı.Size bi teklif geliyor biri Karşıyaka biri Galatasaray hangisine gidersiniz?(şimdi karşıyakalılar alınır).Tabiki para önemli ama isim bence daha önemli derseniz aynı parayı versekte bize gelirmiydi bence gelirdi.
Semih Ural' Alıntı:Şu başarıya endeksli herseyi olsun da nasıl olursa olsun düsüncesiyle kabul eden yeni nesil taraftarlık anlayışını gördükçe içim acıyor yemin ediyorum. Sanırım ben ve benim gibi düsünen kişilerin sayısı oldukça azınlıkta kalmaya başladı. Çok yazık.
Semih Ural' Alıntı:Şu başarıya endeksli herseyi olsun da nasıl olursa olsun düsüncesiyle kabul eden yeni nesil taraftarlık anlayışını gördükçe içim acıyor yemin ediyorum. Sanırım ben ve benim gibi düsünen kişilerin sayısı oldukça azınlıkta kalmaya başladı. Çok yazık.