2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şuan şoktayım ama yinede bekleyelim bir açıklansın siteden ama inanın zerre kadar heyecan yapmıyorum hele bir de adam gib ismi duyulmuş bir guard filan da alsınlar o zaman helal olsun derim
 
Onur Karakuzu' Alıntı:
şuan şoktayım ama yinede bekleyelim bir açıklansın siteden ama inanın zerre kadar heyecan yapmıyorum hele bir de adam gib ismi duyulmuş bir guard filan da alsınlar o zaman helal olsun derim

solomonla kinsey daha cevap vermemiş fbye solomonu alalım süper olur
 
Vatandaslıga gecirmenin cok zor olacagını bekliyordum. Hele Kinsey ve Dudley'nin durumu belli degilken. Lobi onemli ama kim yapacak G.Saray mı :)

Bir yol daha var, aslında. Asım Pars, Mrsic gibi Boşnak kokenli oyuncular getirip, lobi yapıp, vatandaslık almaları için ugrasmak. Bu da zor aslında Boşnak koenlilerin cogu savaş esnasında geldikleri için o donem ozel bir yasa cıkarılmıştı diye hatırlıyorum. Sonra ne oldu bilgim yok. Mevcut durumu bilen biri varsa anlatsın.

Yine de en kolay yol, Kinsey ve Nobre gibi ulusal menfaat geregi... diye giden yasadan faudalanmak ama bu kadar muallak, standardı belli olmayan, lastik gibi kullanılabilecek yasa cıkarılır mı... Keyfilik yanı guclu basan bir kanun, yine lobi on plana cıkıyor.
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Arkadaşlar!

Zizic fax yoluyla imzayı atmış diye öğrendim, inşallah sorunsuz bir şekilde bu transferimizde açıklanır.

Zizic takımımıza hayırlı olsun :)

Resmi sitede gormeden inanmam, Eyup. :)

Mithat da gelirse 2 sene oncenin takımı canlanıyor diyebiriz. Burak Sezgin'imizi bulmustuk zaten ''Polat''. :)
 
heycanlandıran bir kaç uzunla daha görüşülüyormuş zizicin arkadaşı olan filan inşallah dedikleri gibi olur ve oda gelirse pota altımız harbiden süper olur ama benim sorunum guardla sıradan bir guard alınırsa inanın olmaz bize sınıf atlatacak bi guard lazım litvanyalı bir guard vardı süper olur o adam ama biraz bütçe gerekiyo of of oda bize yok hayırlısı diyelim inşallah bombalar resmi sitemizden de açıklanır
 
Timur Saglam' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":1hx7hgf1]Arkadaşlar!

Zizic fax yoluyla imzayı atmış diye öğrendim, inşallah sorunsuz bir şekilde bu transferimizde açıklanır.

Zizic takımımıza hayırlı olsun :)

Resmi sitede gormeden inanmam, Eyup. :)

Mithat da gelirse 2 sene oncenin takımı canlanıyor diyebiriz. Burak Sezgin'imizi bulmustuk zaten ''Polat''. :)[/quote:1hx7hgf1]Erman hoca meselesinde demekki karizmayı fena çizdirmişim, imzaladı yazdık sonra adam masadan kalkınca ters köşe olduk.
Mithat Demirel meselesine gelince tekrar ediyorum onun yerine Mithat Duran'ı alalım daha iyi :)
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":6xwx6kng]Strickland, Türk statüsünde oynayamaz. 2 yıldır burada. Hadi onu geçtim 5 sene oynamışları bile yapamıyoruz neredeyse. Kimse kusura bakmasın ama istersek lobinin kralını yaparız demek yetmiyor. Hocanın böyle bir girişimi varken bu işe el atmayan camianın lobisi falan yoktur. Yada vardır da hocanın başarısız olmasını istedikleri için yapmıyorlardır. Neyse Türk oyuncu yapmak çok zormuş bunu belirtmek istedim.

Ayrıca ben dün Cücü anlaştı demiştim kimse inanmamış bana galiba. Anlaşmazsa getireceğim dedim guard da Mithat Demirel'di :)
Mithat Demirel yerine Mithat Duran oynasın daha iyi:)[/quote:6xwx6kng]

Espiri güzel eyüp de zaten bizim adaşla bayağı teketek kapıştık tabiki benden daha atletik ve teknik yalnız benim şut yüzdem özellikle orta mesafe yüzdem mithat'tan çok ama çok iyi tabi benim yaşımın 35 onunkini 29 olarak
alırsak benide o kadar hafife alma derim
 
zizicten daha kariyerli şütör ve pasör bir 4 numarayla da analaşılmak üzere olduğunu duyurmuştu dedehayır. Bakalım bir de hakkaten 1 numara da çok önemli ama bence stricklandı alcaklar
 
Emre Evren İçöz' Alıntı:
arkadaşlar bi sorum olcak geçen sene kadromuzda bulunan yabancıların(hie gaines owens) durumlarını bilen varmı? transfer gibi...

hepsi gitti owens da 4 numara için son tercih
 
Mithat!
Dostum o göbekle pek randıman vereceğini sanmıyorum ama yinede seni tercih ederim, hiç değilse içimizden bir guardımız oldu diye gururlanırız :)
 
Polat iyi bir transfer olarak düşünülebilir.Gelecek yabancıların bu formayı kaldırabilecek kişiler olmalı çünkü GALATASARAYLILIK her zaman ayrıcalıktır
 
M.Strickland'ı yabancı statusunde alsak bile fena bir tercih degildir bence. Hele butce gozonune alındıgında iyi bir secim. Alpella getirigi için biraz soguk bakılıyor ama ligimizde kendi sınıfında, Dobie ile birlikte oyun gorusu en iyi guard. Dıs atısları da iyidir. Tartısılacak denen guard Strickland'sa bence iyi seçim, sevinirim.
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Mithat!
Dostum o göbekle pek randıman vereceğini sanmıyorum ama yinede seni tercih ederim, hiç değilse içimizden bir guardımız oldu diye gururlanırız :)

abi zizic olayı kesin mi şimdi
 
berkancatal' Alıntı:
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Mithat!
Dostum o göbekle pek randıman vereceğini sanmıyorum ama yinede seni tercih ederim, hiç değilse içimizden bir guardımız oldu diye gururlanırız :)

abi izizc olayı kesin mi şimdi
Bu siteden bizler tarafından yazılan bilgiler hep 1. ağızlardan öğreniliyor, bu bilgiyide yine sağlam yerden aldık ama Galatasaray da son anda aksilikler olabiliyor, örneğin Erman hoca meselesi hepimiz ters köşe olduk.
Cevabım şöyle olsun sana bence kesin anlaştık :)
 
Zizic olayı inş kesindir.kendini kanıtlamış bi isim ve formanın ağırlığını kaldırabilek isimlerden biri.Benim takımda görmek istediğim 2 kişi var:Biri eski oyuncularımızdan Antalya Belediyeden Ersin Görkem diğeri ise Alpelladan Can Özcan.En azından biri alınsa iyi olur( Ersin'i tercih ederim) :)
 
Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":2wa8tqw8]
Bir Kunter sevdalısı olarak ben cevap vermek istiyorum Onur bey yaşanan süreci bilmediğiniz için eleştiri yapmanızı yanlış buluyorum sayın KUNTER işi sponsor tarafından baskıyla yatırılmasaydı bu gün yerli ve yabancı transferlerimiz bitmiş takım kondisyon depoluyor olacaktı eğer bir suçlu arıyorsanız bunu tabiri caizse pişmiş aşa su katıp yemeği ve sofrayı bozanlardır.Şimdi yaşınız icabı bu senede bu kulüpten amiyane tabirle cacık olmayacağını hissetiniz daha sezon başlamadan suçu başkalarına atmayın rica ederim .Son iki senede ve tabiki bu senede yaşanacak ve yaşanmış bütün yanlışlıkların sorumlusu bellidir bu arada bize kunter sevdelıları deyipte bizi suçlarken sizin yaptığınız özyer sevdacılığı olmuyormu ??? şunu idda ederim ki !!! bu seneki efes kadrosunu bizim hocaya verseniz o takım bile başarılı olması zor.

saygılarımla

M.DURAN
Mithat Bey, evet yaşanan süreci net olarak bilmiyorum. Kulaktan duyma ya da şubeye yakın isimlerden aldığım bilgilere dayanarak yorum yapıyorum. Kunter´in yepyeni bir kadro ve vizyonla takımın başına geçeceğini ve erkek takımı için 1 Haziran tarihinin milat olacağını burada açıkladınız. Sonuç ne oldu? Yalnız gerekçe bildirecekseniz lütfen kanıtları da paylaşın bizimle. "Çamur at izi kalsın" düşüncesiyle yazılan iletiler foruma zarar verdiği için siliniyor. Sonra yazdığım yanıtı siliyorsunuz, bu adil değil demeyin.

Kunter olsaydı şöyle olacaktı vb söylemlerinize yanıt dahi vermek istemiyorum. Çünkü daha önce yapılan bu tartışmaların ne şubeye ne de taraftara bir faydasının olmadığı hatta zararının olduğu net bir biçimde görüldü.

Siz Kunter sevdalısı olabilirsiniz ama ben Özyer değil Galatasaray sevdalısıyım.

Son olarak ne kadar iyi (!) niyetli olduğunuz iletinizin son satırından belli.

Not: Transfer ile ilgili söyleyeceklerinizi burada dile getirebilirsiniz. Konu başlığını ilgilendirmeyen bölümü özel mesaj yoluyla iletirseniz memnun olurum.[/quote:2wa8tqw8]


Ben iyiniyetli olduğum konusunda bu güne kadar bir ifadem olmadı bu kulübü küçük düşüren hiç bir kimseye iii niyetli davranmam bu her zaman her ortamda deklare ettim sizin nasıl bir Galatasaray sevdalısı olduğunuzu bilemem ama son iki sene içersinde yapılan teknik taktik hataları gözardı etmeniz vede bunu dile getiren forum üyelerinin yazılarını haksız nedenlerle keyfi tutumunuz için silmenizi ben özyer'e duydğunuz büyük hayranlığa bağlıyorum ben Kunter olsaydı şöyle olurdu demedim bitmiş transferi bozmak hak etmediği koltuğa oturmak için yapılan entrikaların kulübe ne kadar zarar verdiğini yazdım ben bunları yazarken sizin gibi kulaktan dolma değil o kuralan komisyonun bir üyesi olarak dile getirdim 1 haziran olayının espirisini hala anlamamışsınız o tarih maalesef şuan ki hocamızın sözleşmesinin bitiş tarihiydi birde ikide bir kanıt diyorsunuz neyin kanıtı istiyorsunuz konuşulanların ses kaydınımı bir takım konuşmalar kayıtlı olmakla beraber geri kalanı kayıt dışıdır .Ben kimseye çamur atmam ben yaşananları yazarım kararı okuyanlar verir eğer sizde bukulübün yetkili bir merciği olsaydınız o konuşmaları size dinletirdim.Maalesef böyle bir yetkiniz olmadığını bildiğim için sizinle bunları paylaşamam.Şimdi size bir soru sormak istiyorum sizin çok önem verdiğiniz altyapının en önenli oyuncusunu başka takıma kiralayıp yaşında hülle yapılmış ismeti takımda tutmanın nasıl bir açıklaması olur bumu alt yapıya verilen değer ama inanıyorum ki!!!! ucu çok sevgili hocana dokunduğu için sen bu konuyuda göz ardı edersin.

saygılarımla

M.DURAN
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst