2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem SEÇER' Alıntı:
Şimdi şunu alalım bunu alalım demek pek mantıklı değil. Elimizde 4 milyon civarı bir para var. Buna göre 4 numaraya iyi bir oyuncu almak için bazı bölgelerden para arttırmak gerekiyordu. Öyle Euroleauge seviyesinde bir guard alırsak diğer yabancıları nasıl alacağız. Paramız sanıldığı gibi 8 milyon değil. Ayrıca açık ve net söylüyorum. Atacak oyuncular alınıyor. Strickland da atabilen bir guard. Sırf Alpella'da oynadı diye eleştirilmiyorsa ben de adam değilim!
Kerem Strickland'a takılmadık da, Beşiktaş hangi butçeyle bu oyuncuları alıyor ona takmış durumdayım. Bizim butcemiz soylentilere gore 4m$ civarı, Beşiktaş'ın ne kadar 6m$ mı? Beşiktaş bizimle aynı butçeye sahipse, diger 2 yabancısını Strickland vb. gorece ucuz oyunculardan mı sececek? Sanmıyorum ya bekleyip gorecegiz.
 
Hımmm şimdide moda düşük bütçemiz.Bunu bahane ederek çapsız adamları takıma toplayanları tebrik etmek gerekir.Bari insanların gözünün içine baka baka kandırmayın Finaldi hani bu yıl hedefimiz herhalde bir tek kendilerini bilgili başkalarını ne desek yutarlar mantığına sahipler!

Strickand hangi işleri yapmışta sözde büyük hedefleri olan takımımıza 1 numara olacak kadar büyümüştür.Yazık gerçekten çok yazık!!

Böyle zayıf bir 1 numara rotasyonundan sonra 5.6'cılık hepimize hayırlı olsun.

Murat Özyer'ide 3 yıldır 1 numara tercihlerindeki fiyaskolarına devam ettiği için kutlamak gerekir böyle bir istikrar büyük bir başarı!!!

Bu saatten sonra da kimse yeniden polyannacılığa başlamasın final(miş) :)

Şu bizden daha kötü olacak diye baktığımız BJKCT bile bizden iyi tercihler yaptı,daha ne denirki!!!!!!
 
Timur Saglam' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":365rohuy]Şimdi şunu alalım bunu alalım demek pek mantıklı değil. Elimizde 4 milyon civarı bir para var. Buna göre 4 numaraya iyi bir oyuncu almak için bazı bölgelerden para arttırmak gerekiyordu. Öyle Euroleauge seviyesinde bir guard alırsak diğer yabancıları nasıl alacağız. Paramız sanıldığı gibi 8 milyon değil. Ayrıca açık ve net söylüyorum. Atacak oyuncular alınıyor. Strickland da atabilen bir guard. Sırf Alpella'da oynadı diye eleştirilmiyorsa ben de adam değilim!
Kerem Strickland'a takılmadık da, Beşiktaş hangi butçeyle bu oyuncuları alıyor ona takmış durumdayım. Bizim butcemiz soylentilere gore 4m$ civarı, Beşiktaş'ın ne kadar 6m$ mı? Beşiktaş bizimle aynı butçeye sahipse, diger 2 yabancısını Strickland vb. gorece ucuz oyunculardan mı sececek? Sanmıyorum ya bekleyip gorecegiz.[/quote:365rohuy]Timur selam!
BJK bildiğimiz BJK, alır adamları paralarını ödemez sonra, adamlar maçları asarlar kısaca bjk den bir tost olmaz.
 
Timur abi adamlar Apodaca'yı gönderdik, onun ücretiyle anlaştık diyorlar. Onların planlarını bilemem. Bize söylenen bütçe o kadar. Ayrıntıları bilmiyorum.

Ali ben sadece uyarayım dedim bütçe konusunda. Polyannacılık falan yok. Öyle adamlar yazılıyor ki ben de alacağız 1 yada 2 tane ama bunu almak için de ucuz bir adam almak gerekir diyorum. Strickland da cuk oturur bu takıma. Alpella gibi tecrübesiz bir takımda gayet başarılı bir şekilde bu görevi üstlenen bizim takımda hayli hayli yapar.

Haa bir de oyuncu seçiminde Levent Topsakal da büyük yetkiye sahip. Alışmışız hocaya sövmeye ona da sövün bari.

Nasıl bir taraftarız biz anlamıyorum. Zizic gelmeden söv, Zizi gelsin öv, Strickland gelsin söv, X gelecek o zaman da öveceksiniz. Biraz tutarlı olun.
 
Benimde aklımdan benzer seyler geçti Eyup. Neyse kimsenin butcesinde gozumuz yok. Acaba bayan takımlarının maliyet farkı mı yansıyor? Oyleyse sorun yok, tercih meselesi.
 
Üstte yazdığım mesaj da son mesaj olsun bu bütçe ve Strickland konusunda. Sonra hocanın yalakası, şuursuz destekçi yakıştırmaları yapılıyor. Ben bana dürüstçe söylenenlere inanıyorum ve aktarıyorum. Gönlümden de ne oyuncular ne guardlar geçiyor. Hoca duysa da alsak diyorum. Neyse iyi akşamlar. Tartışmak güzel birşey değil. Özür dileriz forumdan ;)
 
Alpella denen takımın bizi caferağada yendiği maçta Strickland'ı çok beğenmiştim, hatta Dee'den bile iyi gözükmüştü gözüme.

İnşallah yanılmamışımdırda, iyi bir guardımız olur.
 
Strickland çok büyük bir oyuncu değil evet ama çok savruk bi guard da değil.Oyunu kontrol edebilen bir oyuncu.Eğer büyük bütçe diğer mevkilere harcanacaksa en mantıklı guard seçimi Stricklanddır.Reese'e, Dobie'ye, Pery'e bakacak olursak.Dee Brown'dan kötü oynamaz en azından.
Isındığı zaman neler yapabildiğini acı bir şekilde yaşadık yani.
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Alpella denen takımın bizi caferağada yendiği maçta Strickland'ı çok beğenmiştim, hatta Dee'den bile iyi gözükmüştü gözüme.

İnşallah yanılmamışımdırda, iyi bir guardımız olur.

Abi hatırlarsan beraber izlemiştik o maçı.
Dee çok çabuk erken faul alıp çıkmak zorunda kalmıştı
Bence o maçla değerlendirmemeliyiz
Birde kötü oyuncu mu ? Hayır .
Ama bu bir riskmidir.
Risktir.
 
Dediğim gibi eğer Strickland alınacaksa öncelikle pasör/şütör hayallerdeki 4 numara ile anlaşılmış olması gerek sonra elimizde Strickland ile ortada kalmayalım.
 
Yılmaz Yıldırım' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":8a8n2xnt]Alpella denen takımın bizi caferağada yendiği maçta Strickland'ı çok beğenmiştim, hatta Dee'den bile iyi gözükmüştü gözüme.

İnşallah yanılmamışımdırda, iyi bir guardımız olur.

Abi hatırlarsan beraber izlemiştik o maçı.
Dee çok çabuk erken faul alıp çıkmak zorunda kalmıştı
Bence o maçla değerlendirmemeliyiz
Birde kötü oyuncu mu ? Hayır .
Ama bu bir riskmidir.
Risktir.[/quote:8a8n2xnt]Çok haklısın, tek maçla karar vermemek lazım, keze Dee'yide İLK Girona maçında Steve Nash sanmıştım:)
 
Bu arada yeri burası mı bilmiyorum ama şu her transfer döneminde şunu görüyorum Galatasaray taraftarı oldukça gerçekçi hatta bazen kötümserlik boyutuna ulaşan bir yaklaşımı var.

Bazıları ise alabildiğine iyimser ve romantik.
 
Kerem,biz iyi işler yapıldığında da övmedik mi?

Ya Ziziç'i alıyorsun tamam ama ertesi günü Strickland'ı almaya çalışıp tezatlık yaratıyorsun.

Şimdi Efes Ender-Vujaniç,FBÜLKER Green-Damir,TT Tutku-Blakney,BJKCT Chatman-Mehmet Yağmur

Biz ise eğer söylenildiği gibi 1 numara Strickland-Cüneyt şeklinde olursa en zayıf halka bizimki.Kaldıki bu oyuncunun küçük takımlarda yaptıklarını bizde de yapabilir mi ve tecrübesi nedir bu sorumluluğu kaldırabilir mi?

Levent Topsakal'ın da yanlış tercih yapma olasılığı olmamalıdır ama sonuçta en yetkili kşi Özyer,bunu göre göre 1 numara hatalarına bir yenisini daha eklemek üzere inanılır gibi değil!

İyi bir 1 numaran olmadıktan sonra diğerlerine para saçsan ne olur en güzel örnek geçen yılın BJKCT'sı!
 
eğer murat hocanın kafasında 4 numaradan oyun kurmak varsa atan bi guard alması kadar doğal bişey yok arkadaşlar....bütün mevkilere de eurolig seviyesinde adam alamayacaımıza göre pasör bi 4 numaraya guarddan daha fazla para ayrılmasını ben yadırgamadım.....
 
Strickland çoğu maçta 18-20 atmış,zaten 16.5 ortalamayla oynamış
Ama takımının tek silahıydı.Yani o atmak zorunda kalıyordu.Tek potada iyi oynayan biri varsa takımda sayıları hep o atar ya onun gibi aynı.
Ama şimdi öyle olmayacak.Ligde şampiyonluk Stricklandla gelmez.
Kerem abinin dediği gibi ben Alpellada oynadığı için eleştiriyorum.
Kaç kişinin içi rahat edecek ben merak ediyorum.
 
Strickland Galatasaray'ın son yıllardaki en dominant guardı olacaktır.Ben çok güveniyorum ve Baby Solomon'un bizim Efendi Solomonumuz olacaktır.Lütfen artık kıyaslama işlerini bırakalım.
Ender geçen sene ne oynadı?
Mehmet geçen sene ne oynadı?
Grenee'i alsak kaç kişi mutlu olurdu forumda?
Telekom'un aldığı oyuncu El Amin'^den daha mı iyi ?

Lütfen artık sürekli birşeyleri eleştirmeyi bırakalım. Sıkıcı oluyor artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst