2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
durun bi arkadaslar 1 saatte transferin yattığını nerde gördünüz bu insanlar bisi biliyorki imzaya kaldı dedi . durun bi sabredin . yarın bisi belli olur
 
Walter Herrmann Galatasaray Yolunda adlı başlıkla ilgili bir açıklama öncelikle.
Şu an için böyle bir anlaşma gerçekleşmemiştir. (Umarız ki gerçekleşir)

İlk mesajımız üyelerimize ve taraftarımıza. Öncelikle bu başlık nedeniyle birilerini kırdıysak, üzdüysek özür dileriz. (Kerem'in de üzerine gitmeyin suçu yoktur)
Hocanın belirlenmesiyle başlayan ve sonrasında transfer döneminde oluşan bizleri bile şaşırtan tabloyu daha çarpıcı şekilde gördük.
Zizic transferi sonrası yükselen pembe tablo son transferlerle karamsarlığa gitti. Böyle bir isim öne atılınca da yeniden pembe tablolar çizildi.
Biraz düşünün ne kadar mantıklı bir hareket bu ?
Öncelikle daha kadro oluşturulmadan bile eleştiri boyutunu aşan yazılar yayınlanmakta. Taraf-tar olmak ve taraf olmak arasında ki farkın farkına varın !
Bu sitede çıkan bir haberin ne kadar hızlı yayıldığını görüyorsunuz. Sadece Galatasaray siteleri değil bütün basketbolla ilgilenen insanlar bunu konuşuyor. Lütfen bu sitenin gücünün ve misyonunun farkına varın, yorum yaparken bunu düşünerek hareket edin.

İkinci olarak sözümüz medya tarafına. Bu siteden ve forumdan öğrenilen haberleri alıntı yaparken artık kaynak göstermeyi öğrenin.

Son sözümüz şubemizde ki görevli yöneticilerimize.

Taraftarın beklentileri ve isteklerinin lütfen farkına varın. Galatasaray şu şartlarda ismine yakışan transferler beklemektedir. Hermann ismine hiç kimse gerçekleşemez demedi. Gereksiz,yanlış açıklamalar ve politikalarla taraftarı, bizleri yanlış beklentilere sokarak hayal kırıklığına uğratmayın. Unutmayın ki attığınız her yanlış adım bir gün size tepki olarak geri dönebilir.
Bizlerin tek istediği Galatasaray ismine yakışır bir şube. Bunun geçtiği tek yol başarı değildir, başarı tek başına yeterli de değildir. 14 sene şampiyonluk görmeden tribünleri dolduran taraftara sahip bir klubün en önemli şubelerinden birini yönetiyorsunuz. Türkiye'ye basketbolu getiren ve bir basketbol kültürü oluşturan, yenilmez armada adını almış bir ekolu temsil ediyorsunuz.


Yeni sezona başlarken atılan son adımların doğru olması ve hepimiz için mutlu, geleceğe umutla bakabildiğimiz bir sezon geçirmek dileğiyle.

Saygılarımızla.

Gsbasket.org
 
Eser Atalay' Alıntı:
höööööööööööö anladım :) yani o zaman hee,öyleyse,tamam ya re re re rar ra ra GALATARAY GALATASARAY CİMBOM BOM


Yok Eser abi...

Transferler gelir geçer
Asaletin bize yeter
Deplasmanda forumlarda
Gsbasket hep seninle...
 
bi sn.,bi sn.
bu topic in amacı Herrmann gibi bir isim ortaya atılınca eleştirilerin tersine dönebildiğini görebilmek için mi yapıldı?
Yani saatlerdir biz boşyere mi ümitlendik?İnsanların başka sitelerde bizimle dalga geçtiğinin farkındamıyız?

Umuyorum ki o başlık böyle bir amaç için açılmamıştır.Yoksa çok üzücü...
 
Kendi anladığım şudur,

Siteden isim çalanlara,Transfere göre yorum yapanlara,taraftarın beklentisi karşılayamayan yönetime selamlar olsun demektir. :?

Ceza alsam da yazacam kendimi cidden koyun hissettim.
 
Berk Bayraktar' Alıntı:
İnsanların başka sitelerde bizimle dalga geçtiğinin farkındamıyız?
Boşver dalga geçsinler, Cüneyt bir üçlük gönderir potalarına hepsi ağlamaklı olurlar. ;)
 
Ali Bozgeyik' Alıntı:
[quote="Eser Atalay":1nzrhihj]höööööööööööö anladım :? yani o zaman hee,öyleyse,tamam ya re re re rar ra ra GALATARAY GALATASARAY CİMBOM BOM

Şu anda ne anladığını o kadar merak ediyorumki.Yanlış anlama harbiden çok merak ediyorum...[/quote:1nzrhihj]
anladım ki herrmann lar geçici (bu kadar kısa olmamalıydı) önemli olan bu klüp herrmann kim ya sanki ginobili geliyordu
moral bozmak yok forum kafalar yukarıda olmalı baksanız kurt gibi 100 tane guest bekliyo orada..
 
Eeeee! Burada da bizim haklılığımız ortaya çıkıyor! 2.lige düşmüş takımın guard'ını Şampiyonluğa oynayan takımın guard'ı dersen buradakiler Destur! diyiverir.Basketbol böyle fanteziler kaldırmaz!

Ama şimdi diğer forumlarda da madara olucaz,orası ayrı :?

Şahsen yapılan bu hareketi doğru bulmuyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst