2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bu sene erkek takımından birşey beklemek çok iyimserlik olacak.
Belki iyi takım olursak,bir ihtimal iyi olabilir ama geçen seneki havayı bile yakalayacağımızı düşünmüyorum.Malesef düşüncelerim olumsuz.
Murat Özyer'in bukadar geç kalmasından tutun,hala transferlerin olmamasından da bu olumsuz hava gözüküyor.
Bayan takımı ile biiz avutmaya çalışacaklar.
Tabii yine benim görüşüm,efesin,ülkerin,telekomun güçlü kadroları yanında birşey yapamayacağımızı bilerek baştan teslimiyet görüntüsü var,bunların üstüne zaten çıkamayacağız bari para harcamayalım diye düşünüyorlardır.
 
Bütün oyuncular yerliler dahil bütçemiz 4 milyon dolar, yani transfer bütçemiz 4 milyon dolar değil.
 
Kimse kusura bakmasın ama bu sene bayan takımı varken erkek takımıyla vakit kaybetmeyi düsünmüyorum pek.

En basından en sonuna kadar cok kötü bir politika izlendi. En basta da söylediğim gibi bu sezon bana baslamadan biten bir sezon gibi geliyor.
 
4 milyon dolar nedir ya, inanmıyorum böyle bir rakama şahsen... takım falan kurulmaz 4 milyon dolara. Ahmet Dedehayır senin işin ne orada, 4 milyon dolarlık bütçeyi yükseğe çekemiyorsan...
 
Dilimizde iş bilenin kılıç kuşananın diye bir tabir var menejeri bile sömürge valisi Hakan AYDINOL alıyorsa vay bu şubenin haline daha 3 ve 4 numara alınacak takım toplanacak kamp yapılacak vay anam vay burası ülker gibi laylay lom değil burası Galatasaray spor kulübü şimdiden ben yazayım sonra demedi denmesin bu iki dandik kariyersiz amerikalının sırtına bu yükü vurursanız ilk rampada patlarsınız.Zizici alıp herkesi umutlandırıp daha sonra aman bunlarla idare edelim derseniz.Mantar olursunuz hani bu sene bütçe 7,8 mil. dolardı.Nerde bu paralar basına istediğiniz gibi yazdırıp kamoyu oluşturdunuz nerde sizin yazarlarınız şimdi niye yazmıyorlar yoksa amcınıza ulaştınızda artık yalan haberlere gerek kalmadımı?????? durun ben tahmin edeyim geçen sene bu senenin bütçesinden 1.7 mil.dolar kullanıpta işi 3,5 -4 mil.dolarla kurtarmaya çalışıcaksanız bu sefer yemezler ya adam gibi bütçeyi söyleyin kimse hayale kapılmasın yada yazdırdığınız haberleri gerçekleştirin.Hz.Mevlana'nın bir sözü var bir lafa bakarım laf mı!! diye birde adama bakarım adam mı!!!diye.

Bütün Galatasaray basket ailesinin kandilini kutlarım.

saygılarımla

M.DURAN
 
Foruma döndüğün nasılda belli oluyor Mito :) :)

Murat hoca ile devam edersek bütçemiz 7 milyon olacak diye söylenti çıkaran sizin taraf diye hatırlıyorum doğrumuyum????

Geçen sezon bütçemizin dışına çıkılmadı, bu soruyu ısrarla sordum ve bu cevabı aldım.

Geçen sezon yine biz Ülkerden 3.5 milyon almıştık fakat bir okadarda yönetim eklemişti o bütçeye.

Bu sene ülker bize 4 milyon dolar verdi, sanırım 1 veya 2 milyon dolarda klüp koyacak, olay bundan ibaret.
 
küme düştüğümüz sezonda ki yöneticileriyle şimdikinin tek farkı o zaman belli bi bütçe de yoktu günlük paralarla idare edilebildiği kadar idare ediliyordu şimdi belli brüt bir bütçe var
 
Zaten olay da yönetimin ülkerin elinde oyuncak olması,bunun basiretsizliği.
İsminin önüne cafecrown almışsın,duyulmayan isim senle marka oldu,ama bize sus payı ile güzel susuyoruz.
Bu tarz yönetime bukadar para ülkerden fazla bile.
Birde herkonuşmada teşekkür ediyorlarülker yöneticilerine.
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Foruma döndüğün nasılda belli oluyor Mito :) :)

Murat hoca ile devam edersek bütçemiz 7 milyon olacak diye söylenti çıkaran sizin taraf diye hatırlıyorum doğrumuyum????

Geçen sezon bütçemizin dışına çıkılmadı, bu soruyu ısrarla sordum ve bu cevabı aldım.

Geçen sezon yine biz Ülkerden 3.5 milyon almıştık fakat bir okadarda yönetim eklemişti o bütçeye.

Bu sene ülker bize 4 milyon dolar verdi, sanırım 1 veya 2 milyon dolarda klüp koyacak, olay bundan ibaret.


Bak yine yanlış biliyorsun Eyüp ülkerle yapılan antlaşma 5 sene 35 mil .dolar bunu 10 mil. doları peşin alınıp kullanıldı. geri kalan 25 mil. her sene 5 mil. dolar olarak kulübe veriliyor birde o söylediğini siz çıkardınız demişsin yakın zaman aç fanatiği ve takvimi kim yazmış bak geçen sene harcana para 7 mil. doların biraz üstü ve bu sezonun parasından da buraya takviye yapıldı ne 3.5 mil. doları kulüp ne koyacak yapmayın bu söyledikleriniz doğru değil sana bu bilgileri veren şahıs daha önce yaptığı gibi yine yalan söylüyor. Bak bu kadar kesin konuşuyorum Yalan söylüyor ama artık bu yalanlara inanların sayısı gitgide azalıyor bir de siz biz olayı na zaman dan beri var bu kulüpte sanki biz bu kulübe ihanet ediyormuş gibi bir izlenim oluyor bu doğru değil.Sana yakışmadı :( :( :( :(
dakka bir gol bir.
 
Ben sizin klübe ihanet ettiğinizi söylemedim, öylede düşünmüyorum, ama M.Hoca kalırsa ülker 7 verecek haberleri yalandı, bu haberler M.Hocaya yarar sağlamadı, bunun için bu haberleri onun çıkardığına inanmıyorum

Bugün bu bütçeyle ve bu sponsorlar Erman hocanın farklı transferler yapabileceğine inanmıyorum.

Biraz eleştirirken sabırlı olmak lazım, bekleyelim neler olacak görelim, belki çok iyi bir takım kimyası oluşacak, tribünler dolacak, kupaya uzanacağız!!!

NEDEN OLMASIN???
 
Nedir bu karamsarlık? Efes Telekom ve F.Bahçe'nin butceleri ortada, kagıt uzerinde şampiyonlugun guçlu adayları arasında sayılmayabiliriz. Bunda gocunacak bir durum yok. 4m$ butcemiz var. Bence basarı bu butceyi ne kadar verimli kullandıgın ve parke uzerinde ne oynadıgındır.

Winston'ın Telekom'u seçtigine sevindim. Blakney'den ikinci sutorlerini de buldular. İkinci takımım bu sezon :) yazılana gore 700bin$ a anlaşmış.

Hayıflandıgım tek nokta, bu butceyle bile daha iyi bir yerli kadrosu kurulabilirdi:

pg Cuneyt, Strickland
sg Muratcan, Graves, Tufan
sf Caner Topaloglu, Yabancı
pf Ümit Sonkol, Zizic(bana kalsa M.Austin)
c Huseyin, Umut Yenice gibi...
 
Butce 10 milyon $ olsa ne olur , bu kadar kotu transferler yapan teknik ekip olduktan sonra :(

Chris Lofton bizim Strickland'i her pozisyonda bakkala gonderir , ncaa'den bir kerede biz damga vurmus oyuncu alsak oluruz sanki lofton bu sene Mersin'e kesin play-off oynatir , Banvit sayi krali %41'le ucluk atan 4rib , 3 ast , 23 sayi ortalamasiyla oynayan Agudio aliyor (bu iki oyuncunun bizim ligimize gelmesi beni sasirtiyor) , biz 4.5 top kaybiyla oynayan Strickland ve kotu bir ncaa kariyeri olan Graves'i aliyoruz , Graves ProA'da iyi oynamis olabilir cunku orda atletizim on planda oldugundan sutorler iyi skor atiyor ama Uleb'te %20'le ucluk atip 10 sayi ortalamasiyla oynamis :oops:

Kisisel fikrim ikisininde hayal kirikligi yasatacagi , bir ihtimal Graves'in atletik ozellikleriyle katki vermesi yoksa Tufan ondan cok daha iyi bir oyuncu , Strickland bence Cuneyt'in yedegi olarak dusunuluyor ben ona hic ama hic guvenmiyorum :roll:
 
Murat İnal' Alıntı:
Başlarım transferine..

3.5 milyon dolara Galatasaray ismini kiralıyoruz basketbolda.

Bunun farkına varın.

Lincoln'e yıllık 2.5 milyon Euro veriyoruz :? Lincoln daha pahalı :?

Bunun böyle olması çok normal.Kendi benliğini başkalarına bırakırsan adamlar kene gibi kanını çekerler.Adam gibi sponsor bulamadık.Carussca'yı yıllardır adamlar yüzünden atamadık...Başkan Adnan Polat hala nasıl seyirci kalıyor anlamıyorum.Bu kadar futbol endeksli yönetim olamaz !
 
doğan ncaa den bi tanede biz alsak diye hayıflanmışsın aldık zaten 2 yıl önce darrell mıtchell i almadık mı o takımın yıldızıydı o takımdan tyrus thomas glen davıs brandon bass anthony randolph gibi oyuncular farklı draftlarda nba e gitti.mıtchell ise büyük bir hayal kırıklığıydı
 
bir de kimse çıkıp yönetimi savunmak için, bayan ve engelsiz aslanlarımızı kullanmasın.. tekrar söylüyorum; taraftara basketbolu sevdirmenin, onları salona çekmenin tek yolu; erkek takımıdır !!!
 
Kaan Can Garip' Alıntı:
bir de kimse çıkıp yönetimi savunmak için, bayan ve engelsiz aslanlarımızı kullanmasın.. tekrar söylüyorum; taraftara basketbolu sevdirmenin, onları salona çekmenin tek yolu; erkek takımıdır !!!
Kaan kim burada yönetime avukatlık yapıyor, sakin yaz biraz :)
 
Eyüp Abi bu Kaan'ın sakin hali...
Erkek Takımı potaya girerse neler olacağını geçen sene Telekom,Efes ve Oyak Reno maçlarında gördük.Zirveye tepeye oynayan bir takım herkesin hayalidir fakat gerçekler vardır. 1gb'a 2 gb yükleyemezsin.
 
Kaan Can Garip' Alıntı:
Bir, iki mesaj sonra, Cenk'i, Leborn'un tahtına aday göstermenizden korkuyorum...

Demirelin bir sözü vardı o geldi aklıma...Neyse Cenk tabiki kapalı bir kutu tabiki ne olacağı belli olmaz,ama alabileceğimiz daha iyi Türk oyuncu varda bizmi istemiyoruz,tabiki 10 numara adam değil ama denemekten başka şansımız varmı,bence yok...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst