2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keremciğim dur daha abuk sabuk siteler duyurmadı, onlar duyursun öyle inanır arkadaşlar...
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
10 gün önce duyurduk ama inanmayan da çok oldu. Ne diyelim hayırlı olsun.
İnanmayan Değil Ama Transferler tüm pürüzler giderildikten sonra resmi sitede açıklanıyor o yüzden burada yazılanlara inandık resmi sitede gördükten sonrada emin olduk.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
10 gün önce duyurduk ama inanmayan da çok oldu. Ne diyelim hayırlı olsun.
Kerem tekrar teşekkürler, sayende 10 gün önceden öğrendi basketbol dünyası transferleri.

Ama resmi sitemiz bile kaynak gösterme zahmetinde bulunmamış, resmi site bile böyle yaparsa :)
 
Millete hiç laf atmaya taş atmaya gerek yok ;) Herkes burada birşeylerin resmi ağızlardan duyulmasını istemesi çok normal yüzde 99 denilen hoca bile gelmediğini düşünürsek bu tarz laflara hiç girme bence Gökçe gerek yok taş atmaya kimseye.

Bu arada Kerem Abi'ye de teşekkür etmek gerekir ;)Sağolasın Kerem Abi daha büyük transferlerde kolkola yürümek üzere inşallah :)
Transferlerin resmi siteden açıklanması demek Strcikland'ın yeni guardımız olacağı demektir söylentilerde sona ermiştir böylece.
 
Keremin şu 1 hafta içinde neler çektiğini, ne kadar üzüldüğünü ne yazik ki biliyorum burak. O yüzden bana girme filan deme. Herkes yerini bilecek. Bu 2 transferden biri olmasa idi Kerem'e denilecekleri de biliyorum ben. O yüzden kardeşim kadar yakın gördüğüm birini korumak vazifemdir. Sen istersen girme, kimse girmesin önemi yok zaten bunun. ama banada öğretmenize gerek yok birşeyleri.
 
Gökçe emin ol Kerem abiyi bizde senin kadar seviyoruz.Tanısam ben kardeşim değil abim kadar severim.Sonuçta belli bir olay yaşandı ve herkesin tepkisini senin kadar yumuşak olmasını bekleyemezsin.Bu transferler gerçekleşse de gerçekleşmese de Kerem Abinin gönlümüzde yeri değişmezdi.Tıpkı Erman Kunter Hoşgeldin Topicini açan Eyüp Abi gibi.Kimseye birşey öğretmeye çalıştığımız yok sen sadece insanlara laf sokmaya çalışma bu bize kafi.

Ayrıca biz bir savaşta değiliz kimseyi kimseden koruma bence geçen hafta yaşanan olaylara bu site tahmin ettğimden daha olgun yanaştı.İnsanlara bunu deme hakkın yok kardeşim.

Kerem Abiye burada herkes teşekkürünü yeri geldiği zaman etti.Herrmann olayında insanların belli birşeyler söylemesi çok normaldir hiç o konulara tekrar dönmek dahi istemiyorum sadece tek bir ricam var.Küçük dağları sen yaratmadın kardeşim...Bunu unutma yeter bize.
 
-Kerem'e teşekkür ediyoruz bu haberleri bize önceden verdiği için
-Ama insanlar inanıp inanmamakta özgürdür vede bazılarının resmi sitede görmek istemesi haberleri çok normaldir bu yüzdende inanmayanlara kızamayız daha doğrusu bu transferlerin birde resmi siteden açıklanmasını görmek istiyorum diyenlere birşey diyemeyiz
-Bu transferlerin 1 tanesi resmi sitede açıklanmasaydı kerem'e laf edenler olurmuydu ? Olurdu çünkü bu iki oyuncuda Galatasaray'da diye yazılmıştı bunu yaparak kerem'de büyük risk aldı yüreklice yazdı ve transferler resmi sitede açıklandı ...

Bu dakikadan sonra transferlerin resmi olarak açıklanmasından sonra bu inanıp inanmama konusunu uzatmamak gerekir çünkü bence bu haberlere inanmayanlarda kerem'den yeni transfer haberleri bekleyecektir böyle işte :?
 
İnanmamak değilde biraz temenni idi bizimkisi neyse artık adamlar bizde,Hayırlı olur umarım...Bu arada fülker araya neden girmek istemiş onu anlayamadım,isteseler zaten alırlardı kanımca,sonuçta adamların pilot takımı değilmi bu...
 
İkili tartışma istemiyorum ama senin her zaman ki çok bilmişliğin beni "pes ettirdi". Eyüp abiyi seversiniz bilirim ama hiç düşündünüz mü Eyüp Yıldız neden hiç transfer haberi vermiyor ve foruma nadir giriyor?

Neyse banane herşeyi bilen sizsiniz, kaleleri yıkıp sonra inşaa etmeye çalışmanın ne faydası var. Önce o kaleyi sağlam yapacaksın, yıkıldıktan sonra aklın başına gelmicek.

Neyse yazmıyorum birşey daha. Gerekli kişiler gerekli açıklamaları yapar.
 
Gökçe kardeşim fülker araya girdi demişsin biraz önce sormuştum ama yine sorayım bu konuyu biraz açarmısın,biraz mantık dışı olduda ondan sordum...
 
Fenerbahçe-Ülker güçlenmemizi istemiyor ve evet alpellayı pilot takımı gibi gördüğü için orada oynayan oyuncuyu bizim transfer etmemiz pek hoşlarına gitmedi. Bu yüzden araya girip ortalığı bulandırmaya çalıştılar, hatta alabilselerdi onu Türk yapacaklarına da eminim. "ÜÜlkeye hizmet ayağına" ...

Ama alamadılar heralde. Açıkcası Fenerbahçe bu seneki bizim yükselişimizden inanılmaz derecede ahatsız. Bayan takımında ki aldğımız her Türk2ü onlarda istedi ama onlar bizi seçti. Baya içlerine oturdu anlaşılan.
 
Sizlerin sitemlerine karşılık benim de sitem etmem normaldir diye düşünüyorum. Bir laf ettim ama uzamasın lütfen. Özellikle herkesin gördüğü, okuduğu ve yorum yapabildiği bir konuda tartışma istemiyorum açıkçası. Lütfen kapansın konu. Ruh halim de buna müsait değil. Ortalığı bulandırdığım için üzgünüm. İyi geceler.
 
Anladım bizde oynamasın ama onlardada oynamasın taktiği,Neyse bu olay transferi gözümde daha değerli hale getirdi o zaman,insan işte egolarını bir türlü yenemiyor...Cevap için sağol...
 
Winston Telekom'da tabi dogruysa :(

GALATASARAY:Strickland , Graves
TELEKOM:Blakney , Winston
EFES:Vujanic , Thornton , Smith
BESIKTAS:Chatman , Apadoca , Shumpert
FULKER:Green , Smith , Kinsey , Preldzic

Yerlide dezavantajliysak bu iki transfere sevinenlerin neden sevindiklerini hala anlayamiyorum , suraya bakin ve yabancilarda kisalarda ne halde oldugumuzu gorun , uzunlarda zaten Huseyin disinda rotasyona sokacagin oyuncu yok ve tek umidimiz kisalarda rakiplerle aramizda ucurumlar var. Kimse demesin butce filan bjk'ninde butcesi ortada suana kadarki transferlere objektif olarak bakarsak diger 4 takimda bize agir basiyor hatta Banvit ve Mersin'le ayni seviyede kadroya sahibiz tamam takimimizin araksinda duralimda bu kadar olmaz , Mersin bile guard olarak Lofton'u aliyor ncaa'nin belkide en iyi guardini.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst