2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sezon biraz daha büyüyoruz amma az amma çok ama istikrarlı bir şekilde büyüyoruz.Beşiktaş gibi her yıl şampiyon kadro yarattık deyip,bütün kupalara talibiz deyip her sezonun sonunda antrenör değiştirmiyoruz.Oyuncuların paraları takır takır ödeniyor.Kimseye rezil olmuyoruz allaha şükür elimde olsa bize bu güzel günleri gösteren değerli kişilerin önüne kırmızı halı sererim.

Teşekkürler Galatasaray Yönetimi ..
 
Zafer Güneş' Alıntı:
diğer yabancı transferleri yapılacak mı? yapılacaksa yönetim veya murat özyer den neden açıklama gelmiyor? hiç olmazsa taraftarları bilgilendirmek için bir açıklama olabilirdi...........
Transfer tabiki yapılacak bunun için hergün açıklama yapmaya gerek yok ... İmza törenlerinde Bu konu hakkında ahmet dedehayır olsun murat özyer olsun gereken açıklamaları yaptı ... 3 yabancı transferini halleden takım geri kalan 2 yabancı transferinide halleder kimsenin şüphesi olmasın.
 
Burak Teletovic Tau'da oynuyor ve henüz 23 yaşında. Şutu da çok iyidir. Ama Tau gibi bir takımın ilk 5 oyuncusunun bize gelmesi hayalden öte gitmez bence tabi Serkan gelebilirdi belki ama o da Türk işte :)
 
Değişik bir psikoloji olmuş yani biraz alakasız olmuş sanki ama Bayram bey'e kısmen katılıyorum,bu yönetime güvenim tam,çok yakınlarda ışığı görüyorum en azından...İnanıyorum güzel günler göreceğiz...
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Burak Teletovic Tau'da oynuyor ve henüz 23 yaşında. Şutu da çok iyidir. Ama Tau gibi bir takımın ilk 5 oyuncusunun bize gelmesi hayalden öte gitmez bence tabi Serkan gelebilirdi belki ama o da Türk işte :)
Kerem abi açıklama için teşekkürler gerçekten zor bir transfer olur ama imkansız değil tabiki de :).

Barış Güney seneye düşünülemez mi? Bu sene Aliağa Bel. spor transfer etmiş.Son derece yetenekli bir isim 25 yaşında 1.95 cm boyunda ayrıca 3 numara da oynayabilir.3 numara yabancı arkasına benchten gelip iyi işler yapabilir.
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Zafer Güneş":70ahes7f]diğer yabancı transferleri yapılacak mı? yapılacaksa yönetim veya murat özyer den neden açıklama gelmiyor? hiç olmazsa taraftarları bilgilendirmek için bir açıklama olabilirdi...........
Transfer tabiki yapılacak bunun için hergün açıklama yapmaya gerek yok ... İmza törenlerinde Bu konu hakkında ahmet dedehayır olsun murat özyer olsun gereken açıklamaları yaptı ... 3 yabancı transferini halleden takım geri kalan 2 yabancı transferinide halleder kimsenin şüphesi olmasın.[/quote:70ahes7f]
iyi bekleyip göreceğiz hangi bölgelere transfer yapılacağı
 
Şampiyonluğun yolu, lider ve skorer bir 3 numaradan geçiyor, bunu anlamak için üstün bir zekaya gerek yok. hala 4 numara peşinde koşuyoruz. bütün parayı ona harcarlar, takımda sayı atacak adam kalmaz, ondan sonra, playoff larda süpürürler bizi..
 
Kaan Can Garip' Alıntı:
Fitchin daha akl-ı selimini buluduğumuz an, kupalara ambargo koyarız. bu iş bu kadar basit, evet böyle kolay.
fitchi kontrol edebilmeyi öğrense staff ımız yine bir çok şeyi başaracak güce sahip oluruz
 
transferle alâkalı değil ama sitede SUPERLEAGUE takımımızın resimleri yayınlanmış; yan tarafa reklâma dikkat. bu birleşme işe sponsorluğa mı döndü yoksa soğutmaya mı bırakıldı?
B_9e878e34cf556f2c4ddde07680d78c95.jpg
 
Basketbolda Beko Basketbol Ligi, Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi ve Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde yeni sezon fikstürleri 6 ile 7 Ağustos tarihlerinde çekilecek.



Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, yeni sezon fikstürlerinin TBBL'de 6 Ağustos Çarşamba, Beko Basketbol Ligi ile TB2L'de ise 7 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da çekileceği kaydedildi.



Bu üç ligde de 2008-2009 sezonu fikstür çekimlerinin Polat Renaissance Otel'de yapılacağı belirtildi.
 
Tuncay Genc' Alıntı:
transferle alâkalı değil ama sitede SUPERLEAGUE takımımızın resimleri yayınlanmış; yan tarafa reklâma dikkat. bu birleşme işe sponsorluğa mı döndü yoksa soğutmaya mı bırakıldı?
B_9e878e34cf556f2c4ddde07680d78c95.jpg
bence bu sene kamuoyu baskısı sebebiyle ertelediler ama bence seneye birleşme olacak
 
Fitch boşta sanırım. neden geri getirmiyoruz ki ? daha yeteneklisini şu saatten sonra bulmamız mümkün değil. kapalı kutu bir oyuncu transfer edeceğimize, bildiğimiz, sevdiğimiz adamı alalım.
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Mithat!

Ben sorunları senin kadar basit görmüyorum, ciddi bir para sıkıntısı var GS de bunun aşılması lazım önce.

Bunun için yapılması gerekenler belli, acı reçeteyi yazdım, inşallah bir gün bu söylediklerimi bir GS büyüğü yapacak, o GS büyüğü A.Polat'mı olur??? Y.Şardanmı olur??? Yoksa Kaan Duranmı olur??? göreceğiz.

Savaş Karadağ'ında dediği gibi Çabamızın adı Galatasaray!

Görünürde hep para sıkıntısı sorun olmuştur bu camiada ama gerçekte durum hiç öyle değil asıl sıkıntı birlik yok bu birlik sağlanmadığı takdirde her zaman sıkıntı yaşanır.Abimin hiç bir zaman başkanlık hayali olmamıştır zaten onun ismini deklare etmenede sevineceğini sanmıyorum. Kısa bir not:

Bundan yaklaşık 4 sene önce AIG firması kulübü çok sıkıştırıyordu o dönemin başkanı sayın Özhan CANAYDIN (abi)bir çıkış yolu bulup hisseleri nasıl kurtaracağını düşünürken yalnızca bir telefon açtı açtığı kişi sayın Ünal AYSAL durumu anlattı.Ertesi gün yaklaşık 35 mil. dolar AIG firmasına verilmek için kulübe teslim edildi.Yani para sorun değil istemeyi bilirsen bu camiada para sorun olmaz yalnız bu insanları yalnız para için ararsan işte o zaman sıkıntı olur.Şimdi taraftara göre bu dönem her şey yolunda görünsede içten içe bir kaynama var camiada bu durumda yine ileriki zamanlarda sıkıntı doğacağının bir göstergesi !!!!

Biraz şb. durumuna bakmak lazım bütün rakipler transferlerini hemen hemen bitirirken biz hala kadroyu tam kuramadık hangi oyuncular görüştüğümüz tam bir muamma şimdi sevgili Murat İNAL diyecekki Mithat bey bunun sorumlusu sizlersiniz diye o yalnızca kendini kandırmak olur bu sene de destek verelim dediniz hoca için tamam verin oyuncularada verin peki onlar size hak ettiğiniz ve özlediğiniz başarıları verebilicek mi???? sanmıyorum,yalnız ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır muhakak.O zaman testi kırıldıktan sonra ahlar vahlar çekmek yerine kırılmadan müdahele etmek lazım yani zamanında kral çıplak denmeli şimdi bu sitede herkes özgürce ahlak kurallarının izin verdiği sürece yazıyor değilmi??yazan arkadaşlar yalnızca kendi fikirlerini yazsa sorun olmaz ama sırf muhalefet yapmak için yazıyorsa sıkıntı olur.

Aklıma bir ata sözü geldi sizinle paylaşmak isterim

DAVUL SESİ ZURNA SESİ UZAKTAN HOŞ GELİR SESİ USTALAR MECLİSİNDE ÇIRAKLAR KESER SESİ

Köyün delisinden şimdilik bu kadar
 
Kaan Can Garip' Alıntı:
[quote="Erdal Avcı":1jyhpni3]bu dakikadan sonra yabanzı guard alamayız kaan
Fitch, oyun kurucu değil ki ![/quote:1jyhpni3]
fitch in orjini combo guard yani 1 ve 2 numara hem 1 numara da hem 2 numarada oynayabilir
ama bildiğim bir şey daha var murat hocanın fitch i kesinlikle bir daha takımında görmek istememesi haklı nedenleri var
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst