2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son gelecek yabancıları görmeden yorum yapmak son derece yanlış, bekleyelim ve görelim.
 
dün ben de milli maçı izledim, ama Kerem ve Cenk bu kadar yıldızlaşacak ne yaptılar çözemedim boş şut atmaktan başka. savunma yok, hücum Allah sonumuzu hayır etsin şeklinde, adamlar resmen dalga geçtiler bizimkilerle.
 
Cenk Akyol sadece ofansife yönelik oyun tarzı olan bir oyuncu.Savunması yetersiz,hareketli bir oyuncu rahatlıkla geçebilir Cenk'i.Tek yaptığı iş içeriye drive etmesi ve boş şut kullanması.Şampiyonluk isteyen bir takımda böyle bu tip oyuncuların bulunması zaten yanlış olur.Gittiği iyi oldu.Yolu açık olsun.

Biz önce elimizde olan oyuncuların kıymetini bilelim...
 
Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Beko Basketbol Ligi'nin 2 sezonluk TV yayın haklarını almak isteyen medya kuruluşlarının, TVD dahilinde belirtilen şartlara uygun olarak hazırlayacakları teklifleri en geç 11 Ağustos Pazartesi günü mesai bitimine kadar Basketbol Federasyonu'na elden iletmeleri gerekmektedir" denildi.

Yayın ihalesine katılmak isteyen medya kuruluşları, yayın ihale dokümanını federasyonun resmi internet sitesi tbf.org.tr'nin ana sayfasında bulunan ilgili link üzerinden temin edebilirler
 
Uğur YILMAZ' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":lp54m52e]Son gelecek yabancıları görmeden yorum yapmak son derece yanlış, bekleyelim ve görelim.
Abi peki bir gelişme var mı? En son 4 numara için fiyat indirilmeye çalışılıyor demştin...[/quote:lp54m52e]4 Numara ile pazarlık yapılıyor şuan, hala bu aşamadayız:)
 
Abi peki bir gelişme var mı? En son 4 numara için fiyat indirilmeye çalışılıyor demştin...
4 Numara ile pazarlık yapılıyor şuan, hala bu aşamadayız:)[/quote]
Bence gelişme vardır ve eyüp abi açıklayacaktır ama sitenin yoğunlaşmasını bekliyor.!! :)
 
Sizlere bilgi vermek için her numarayı arıyorum ama malesef ser veriyorlar sır vermiyorlar.

Şuan görüşülen 4 numara olur inşallah iyi bir adammış çünkü, herkese sevgiler :)
 
Takımlar hazırlıklara başlamadığı için bu söylediğin şimdilik geçerli değil hangi takım tam anlamıyla çalışmalara başlamış git bunu araştır,hazırlıklara başlanır sonra dersin geç kaldık...Oyuncuyu bugün aldık farzet ne değişecek oyuncu psikolojik olarak kendinimi hazırlayacak yapmayın Allahınızı severseniz,eleştiri tamamda sırf eleştiri olsun diyede böyle yorum yapılmaz...Bu zamana kadar transfer yapılmamış olmasının tek dezavantajı piyasadaki oyuncu sayısının azalmasıdır,Ancak alınacak bir çuval oyuncu hala mevcuttur,alabilecek potansiyel varsa eğer bizde hala zamanımız var kısaca,paniğe gerek yok,oyuncu alabilecek potansiyel bizde yoksa zamanında pek önemi yok zaten...
 
iyi oyuncular almak istiyoruz haliyle iyi oyuncular da biraz seçici oluyolar çünkü para tek başına herşey değil para herşey olsa hepsi rusyada oynar euroligde oynamadığımız için zorlandığını düşünüyorum yöneticilerimizin biraz sabır bu gecikme gerçekden iyi oyuncularla ilgilenildiğinin işareti bence.
 
Chuck Eidson ve Sam Hoskin serbest sanıyorum. Biri 3, diğeri 4 numara. Bu ikiliyi alabilirsek yönetimin sürekli hedef olarak gösterdiği şampiyonluğa oynayabiliriz. En azından birini alabilsek önemli bir hamle yapmış oluruz.
 
Milli takımın ezildiğini Cenk Akyol'un boş şuttan başka bir işe yaramadını vb. şeyler söyleyenler kusura bakmasın ya basketbol maçını izlemesini bilmiyorlar ya da farklı maçlar izledik..
Basketbolda boş şut atmanın yadırgandığını ilk kez burda gördüm..GS geçen sene ulebde her boş bulduğu 3 lüğü soksa çok daha iyi yerlerde olurdu ama sanırım çok önemli bir iş olmadığı için heralde cenk dışında oyuncular buna tenezzül etmedi... Ayrıca Cenk in savunması yok diyenlerde son 5-6 uleb maçını izlememiş çünkü Cenk Akyol'un savunma yapmaktan başka görevi yoktu ve onuda fazlasıyla yaptı.. Son olarak Amerika bizle dalga geçti şudur budur çok boş laflar bugün Litvanya da o zaman bizden fenalar çünkü biz ilk periyot öne geçtik onlar 20 fark yedi ayrıca Kerem Tunçeri'nin oyununu eleştirmek gibi abes birşey yok adam daha ne yapsın...

Gelmek isteğim nokta bir şey yazmadan önce iki kez düşünelim niyetim onları savunmak değil ama bu kadar da insafsız laflar edilmez sadece rahatsızlığı dile getirdim...

Umarım beklediğimiz 4 numara transferi en güzel biçimde sonuçlanır..
 
Eren, sen 30 küsur sayı yiyen bir takımın ezilmediğini mi iddia ediyorsun ? yemişim Litvanya'yı. sen onu boşver, sen maçı izlememişsin birader, adamlar harlem'in şovunda yapamadığı hareketleri yaptı ,sen milleti körlükle suçlayacağına yazdığın şeyleri bir daha oku.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst