2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu lavrinovic mi cok kaliteli oğuz ve kerem onu parampara ederler teketekte ve ediyorlarda bence o kadarda iyi oyuncu değil lavrinovicius



cenk sınan la bırlıkte en ıyı defans yapan isim ama forumdan birisi defans yapamıyo demişti bence türkiye nin en iyi gelecek vaadeden(en fazla 2 sene)3 numara oyuncusu


ilk 6 dakika icinde bunlar ama snra nolur bilemem
 
Gorkem Dalyan' Alıntı:
marcus haislip gelse ne kadar guzel olur aslinda hem sutu var hem atletik

almak gibi bi ihtimalimz var mi


sordum ancak kimse cevaplamadi sorumu yenilemek istiyorum acaba hasilip in bize gelme ihtimali nasil su an sozlesmesi var mi ne durumda acaba
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Yalnız sevgili dostlar unutulmamalıdır ki yanlışı savunmakla doğruyu bulamayız

Herkesin kendi doğruları vardır ve onları savunur. Dolayısıyla yanlışı savunmak tanımı biraz garip geldi bana. Ayrıca doğru veya yanlış olduğuna kim karar veriyor ki ?

Ben Murat hocayı geçen sene için oldukça başarılı buluyorum, şimdi yanlışı mı savunuyorum ?
 
Ancak alamayacağımız kadar pahalımıydı denilebilir çünkü belirtildiği üzere Malaga ile sözleşme yeniledi yani boşta değil artık.
 
hermann da elden kaçtı :) :)
Detroit Pistons, 29 yaşında ve 2.06 metre boyundaki Arjantinli forvet Walter Herrmann ile 1 yıl kontrat uzattı. Walter Herrmann ile Unicaja Malaga ve Olympiacos ciddi şekilde ilgileniyordu.

Walter Herrmann, son iki yılda NBA'de Charlotte Bobcats ve Detroit Pistons formaları giymişti. Herrmann, geçen sezon ortasında takas olduğu Detroit Pistons'da 28 maçta 3.0 sayı, 1.3 ribaunt ortalamaları yakalamıştı.
 
Zizic' in Ekürisi Bekleniyor ...

Butcenin buyuk bir bolumunu yerlilere harcayan Galatasaray uzun zamandır 4 numara pozisyonu için transfer goruşmelerine devam ediyor. Pota altına Zizic gibi winner yani her mac 12+ sayı 7+ ribaund gibi istatistiklere kolayca ulaşabilecek bir oyuncuyu transfer etmesinden sonra guard mevkine geçen sezonu Alpella da tamamlayan M. Stricland ' ı transfer etti. Açıkcası Alpella dan geldiği için ve takımda Cuneyt in de oldugu yerde cok ezilir oyun içerisinde kafası hep benchde olacaktır cunku onu yedekleyen yıllardır ligi domine etmeyi başaran tecrubeli bir guard olacaktır. Yani sözun özu; Pivotu Zizic olan bir takımın guard ı Strickland olmamalı.

Bir diğer transfer de tipik Murat Ozyer in Ya Tutarsa transferi. Yerlilere cok para yatırılınca bu tur transferler de yapılabiliyor; Sonucta Huseyin şu anda Serkan ve Mirsad dan sonra ligde en fazla ucret alan oyunculardan biri. Bil keza Cuneyt de ligimizde ki kalbur ustu yerlilere gore cok daha fazla alan bir oyuncu. Tufan - Murat gibi oyuncular da en az 300 e oynayan oyuncular. Graves kolej kariyerinde fazla goze batan bir oyuncu değildi, gerci Fransa da kac maç oynadıgı da ortada ama Hite kadar verimli olabileceğini sanmıyorum.

Pota altında Zizic - Huseyin - Polat - Cemal' in de fazla rotasyon içerisinde yer alamayacağını varsayarsak çok soft bir pota altına sahipler. Aslında bugune kadar; Kakiousiz - James Thomas - Sam Hoskin hatta son gunlerde şahsen duymadığın sadece net ortamında ismi geçen Josh Powell bile bence Galatasaray' ın ilacı olamaz. Ucan kaçan ribaundlarda etkili savunma direncini arttırabilecek ve yuksek postta iyi olmasa da şut tehditi olan bir uzun gerekli, çünkü pota altında ana rotasyonu oluştaracak Huseyin ve Zizic savunmada fazla suya sabuna dokunan oyuncular değil. Bakalım uzun olarak "Ya Tutarsa " transferi mi gerçekleşecek yoksa bugune kadar ilgilenip alamadakları kariyerli tecrubeli bir uzun tercihlerinden farklı bir isim mi karşımıza çıkacak ....


http://asisttime.blogspot.com/2008/08/z ... niyor.html
 
arkadaşım alıntı yaptığın blogu ilk önce araştır bence ondan sonra yayınlamanı rica ederim çünkü arkadaşın dediği gibi bu arkadaş koyu bir beşikteş fanatiğidir.ayrıca beşiktaş forumlarında yazan bir arkadaşdır.böyle taraflı kişilerin düşüncelerinin burada yayınlaması yanlıştır bence
 
Beşiktaşlı olabilir ama yazıyı okudum arkadaşın beşiktaşlı olduğunu bilmeyerek ve ben yazıyı okurken bunu yazan kişinin başka bir takım taraftarı olabileceğini aklımdan bile geçirmedim çünkü yazıda hiçbir art niyet yoktu gerçekleri yazmış.Gerçekten beğendiğim,doğru bir yazıydı.
 
bencede çok taraflı değil.. en azından İhsan Bayülgen bin kat daha iyi :) :)
yalnız tek katılmadığım nokta hüseyin ve zizic in savunmada suya sabuna dokunmuyor iddası.. zizic i hatırlamıyorum ama hüseyin elinden geldiğince yapmaya çalışıyolar..

bu arada bu parçada da oyuncu ücreti konusu geçti.. GS Cafe Crown da hangi oyuncunun ne kadar aldığını bilen ve bizle paylaşmak isteyen bir arkadaşımız olursa çok sevinirim.. GS bunları açıklamaz ve ya kimse bilmez denirse ona da razıyım:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst