2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan Can Garip' Alıntı:
Eren, sen 30 küsur sayı yiyen bir takımın ezilmediğini mi iddia ediyorsun ? yemişim Litvanya'yı. sen onu boşver, sen maçı izlememişsin birader, adamlar harlem'in şovunda yapamadığı hareketleri yaptı ,sen milleti körlükle suçlayacağına yazdığın şeyleri bir daha oku.

Adamlar 94 den sonra en iyi kadroyu toplamışlar başabaş mı oynayacaktık?? adamlar her şeyleriyle hazır maça heralde şov yapacaklar bunda ezildim diyecek ne var?? Adamlar zaten en üst seviye adamlarıyla gelmişler...

Ezildik diyeceksen 40 sayı farklı Almanya maçını örnek ver ama kesinlikle amerika buna bir örnek değil anlatmaya çalıştığım şey bu...
 
Ahmed Salih' Alıntı:
Chuck Eidson ve Sam Hoskin serbest sanıyorum. Biri 3, diğeri 4 numara. Bu ikiliyi alabilirsek yönetimin sürekli hedef olarak gösterdiği şampiyonluğa oynayabiliriz. En azından birini alabilsek önemli bir hamle yapmış oluruz.
Bu oyuncuları alabilecegimizi hiç sanmıyorum. O ayarda birileri gelmez diye dusunuyorum.
 
Hüseyin Beşok bu ligin en iyi yerli pivot'udur.Zizic bu ligin en iyi yabancı pivotlarındandır.Uzunlarımıza baktığımızda gerçek anlamda bir şampiyonluktan bahsetmek mümkün ama kısalarımız için aynı şeyi söylemek zor en'lerden diye söyleyebileceğimiz kısamız yok ...
 
Murat İnal' Alıntı:
Sadece 2 iyi uzunla şampiyonluk olmuyor. 3 iyi uzun 2 de yedek uzun kullanıyor artık büyük takımlar.
Yanlış anladın uzunlarımıza baktığımızda gerçekten 2 tane çok iyi uzunumuz var dedim.Zizic ve Hüseyin gerçekten iyi uzunlar.yedek tabiki olacaktır.Cemal var,polat vede kaliteli bir 4 numara gelecek şimdi.Yani senin dediğin gibi 3 iyi uzun 2'de yedeğimiz olacak.
 
halil KARAAKIN' Alıntı:
keşke param olsa da siz basketbol aşıklarını mutlu edebilsem..
saol dostum ama bence Galatasaray parasızda şampiyon olabilir yada bir sürü sorun içindeyken de şampiyon olabilir taraftarın buna inanması içinde bu yıl erkek basketbol takımımızın şampiyon olması gerek ve olacak.
 
Timur Saglam' Alıntı:
[quote="Ahmed Salih":215vjvvb]Chuck Eidson ve Sam Hoskin serbest sanıyorum. Biri 3, diğeri 4 numara. Bu ikiliyi alabilirsek yönetimin sürekli hedef olarak gösterdiği şampiyonluğa oynayabiliriz. En azından birini alabilsek önemli bir hamle yapmış oluruz.
Bu oyuncuları alabilecegimizi hiç sanmıyorum. O ayarda birileri gelmez diye dusunuyorum.[/quote:215vjvvb]

Para varsa gelirler... Sonuçta biri L. Rytas'da, diğeri C. Zagreb'te oynuyordu. Arkalarında çok büyük Euroleague kariylerleride yok. Şampiyonluk hedefi koyan yönetim, lafta kalmayıp (!) biraz destek olursa alınmayacak oyuncular değiller. Kaldı ki bu iki oyuncuda çok pahalı değil. Sanıyorum 1 - 1.2 milyon dolar civarı bir paraya ikiside alınabilir.

Belkide pazarlık aşamasında olan 4 numara Hoskin'dir...

Kim bilir?...

En azından o ayarda birisi olmasını umuyorum...
 
Eren Aydın' Alıntı:
Milli takımın ezildiğini Cenk Akyol'un boş şuttan başka bir işe yaramadını vb. şeyler söyleyenler kusura bakmasın ya basketbol maçını izlemesini bilmiyorlar ya da farklı maçlar izledik..
Basketbolda boş şut atmanın yadırgandığını ilk kez burda gördüm..GS geçen sene ulebde her boş bulduğu 3 lüğü soksa çok daha iyi yerlerde olurdu ama sanırım çok önemli bir iş olmadığı için heralde cenk dışında oyuncular buna tenezzül etmedi... Ayrıca Cenk in savunması yok diyenlerde son 5-6 uleb maçını izlememiş çünkü Cenk Akyol'un savunma yapmaktan başka görevi yoktu ve onuda fazlasıyla yaptı.. Son olarak Amerika bizle dalga geçti şudur budur çok boş laflar bugün Litvanya da o zaman bizden fenalar çünkü biz ilk periyot öne geçtik onlar 20 fark yedi ayrıca Kerem Tunçeri'nin oyununu eleştirmek gibi abes birşey yok adam daha ne yapsın...

Gelmek isteğim nokta bir şey yazmadan önce iki kez düşünelim niyetim onları savunmak değil ama bu kadar da insafsız laflar edilmez sadece rahatsızlığı dile getirdim...

Umarım beklediğimiz 4 numara transferi en güzel biçimde sonuçlanır..


sana kesinlikle katılıyorum
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="halil KARAAKIN":crzchd4t]keşke param olsa da siz basketbol aşıklarını mutlu edebilsem..
saol dostum ama bence Galatasaray parasızda şampiyon olabilir yada bir sürü sorun içindeyken de şampiyon olabilir taraftarın buna inanması içinde bu yıl erkek basketbol takımımızın şampiyon olması gerek ve olacak.[/quote:crzchd4t]

Parasızda şampiyon olabilir evet falcı ve büyücülerle.
 
Bu arada aklıma takıldı takımda kimin ne kadar yıllık ücrete oynadığını bilen var mı?? Tüm oyuncular gerekmez kaç belli başlı oyuncularında olabilir cevap verecek insana şimdiden teşekkürler:) bu arada saol Alperen kardeş ;)
 
Biz hiçbir zaman büyücüyle şampiyon olmadık ama parasal konularda büyük sıkıntılar yaşadığımız zamanlardada şampiyon olduk galatasaray olarak
 
Eren Aydın' Alıntı:
Bu arada aklıma takıldı takımda kimin ne kadar yıllık ücrete oynadığını bilen var mı?? Tüm oyuncular gerekmez kaç belli başlı oyuncularında olabilir cevap verecek insana şimdiden teşekkürler:) bu arada saol Alperen kardeş ;)


aynı düşüncelere sahibiz:D
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="halil KARAAKIN":3cycfr1b]keşke param olsa da siz basketbol aşıklarını mutlu edebilsem..
saol dostum ama bence Galatasaray parasızda şampiyon olabilir yada bir sürü sorun içindeyken de şampiyon olabilir taraftarın buna inanması içinde bu yıl erkek basketbol takımımızın şampiyon olması gerek ve olacak.[/quote:3cycfr1b]
kusura bakmayın ama bu biraz polyannacılık gibime geliyor.Taraftar istediği Kadar inansın Para olmadan kesinlikle Şampiyon olamazsınız Hemde Rakiplerimiz Muhteşem transfer yaparken...
 
Şu 1-2 yılda şampiyonluk hayal beyler. Şampiyon olmak için;

1-Teknik ekibin daha kalteli olması lazım.
2-Maddi olarak rakiplerinden pek farkının olmaması lazım.
3-Yönetimin tam destek vermesi lazım.
4-Doğru dürüst menajerlerle çalışmak lazım.
5-Taraftar desteği yeteri kadar vermesi lazım.
6-Masa başında yenilmemen lazım.

Bu 6 özellik bir araya geldiğinde şampiyonluktan bahsedebilriiz.

Kimsede öyle ruhmuş v.s konuşmasın. Şu zamanda o ruh muh bir işe yaramıyor. Önce kalite olacak sonra ruh. Kalite olmazsa ruhun önemi kalmaz. Kalite oluşturulduğunda üstüne ruhu da serpersen heh o zaman hedef yakındır.
 
Sürekli forumda tartışmalarda kendi adı geçtiği için Kaan Duran(Mithat Duran'ın abisi) foruma bir açıklama göndermiş, bu tartışmalarda kendi adının geçmesinden dolayı cevap hakkını kullanması gerektiğine inandığım için foruma koyuyorum.


EYÜP YILDIZ
--------------------------------------------------

MERHABA


Yukarıda yazdğım gibi bütün Galatasaraylı dostlara tekrar merhaba !!!!


Şimdi beni ismen tanıyor olabilirsiniz.Bir dönem Radyospor'daki asist programının müdavilemrinden Kaan DURAN aslında uzun süredir sizlerle yazışmak istiyordum.

Fakat işlerimin yoğunluğu hemde ülke dışında olmam nedeniyle imkanım olmadı.Beni aranızda tanıyanlar sıkı Murat özyer muhalifi olduğumu bilirler hatta bazen İsmetin de(BADEM) dediği gibi Murat hoca düşmanı sanabilirler, öncelikle açıklamak istiyorum ki kesinlikle Murat hoca ile şahsi bir kavgam yoktur!!! vede insanlığına asla laf ettirmem ben hocanın koaching'ini beğenmiyorum, hepsi bu.
Şimdi diyebilirsiniz beğenmemek için basketboldan anlıyormusunuz diye, cevap vereyim evet basketbol alt yapım gayet iyidir.
Şimdi sevgili dostlar kendimden bahsedeyim 5/06/1969 doğumluyum Bulgaristan ve Romanyada işletmelerim var aslen Arnavut göçmeniyim, üniverste mezunuyum 1.96 boyunda 110 kiloyum neyse konu ben değilim.

Bundan sonra imkan bulduğum sürece sizlerle yazışıp görüş alış verişinde bulunmak isterim tabi önce foruma üye olmam gerekiyor.
Kendilerini tanımasamda Önder ve Eyüp beylerin bu konuda yardımcı olacağını umuyorum, kardeşimi zaten tanıyorsunuz forumun kavgacı abisi Mithat DURAN, hemen söyleyeyim okul hayatında da aynen böyle kavgacı bir tipti disiplinden çıkmazdı.
Bir laf vardır can çıkmayınca huy çıkmaz diye bu tabir ona çok yakışıyor.

Ben bu sene ki transferlerden bahsetmek istiyorum.

Alınmış oyuncu her zaman iyi oyuncudur çünkü kimse kötü oyuncu almaz eleştiri her zaman olur nasıl iyi olduğu dönemlerde alkışlıyorsak kötü dönemlerde de eleştirmeliyiz.
Bu gayet normal ama dozunda ve abartmadan,

Birde bir konuya açıklık getirmek istiyorum asiste her duyduğunuz mesaj bana ait değil bazen adıma yazılmış mesajlar olduğunu duyuyorum.

Yalnız sevgili dostlar unutulmamalıdır ki yanlışı savunmakla doğruyu bulamayız,o zaman hataları kabullenip doğru için arayış içersine girmek lazım, Murat hoca konusunda ben baştan sona kadar hep aynı düşüncedeyim.
Henüz Galatasaray için hazır olmadğı görüşündeyim, tabi bu görüş beni bağlar bence bu kulüp için en az 5 seneye daha ihtiyacı var o zaman içersinde basketbol bu kulüpte bir düzene oturtulur.

Murat hocada kendini geliştirirse iki iyiden mükemmel doğar sözünden yola çıkarak uzun süreli ve başarılı bir birlikteliğin adımları atılmış olur.

Neyse şimdilik benden bu kadar tanımasam da bana yerini veren Sevgili Eyüp'e çok teşekkür ederim.

Daha sonra görüşmek üzere şimdilik sevgiyle kalın.

Kaan DURAN
 
Bu mesajın, benim bu konudaki son mesajım olmasını umuyorum... Zira, artık birilerine cevap yazmaktan, aynı şeyleri tekrar etmekten bıkkınlık oluştu...

_________________

Murat ÖZYER'i eleştirmek ayrı şey, Murat ÖZYER hoca değil, ikinci ligde bile takım yönetemez demek ayrı şey!

Murat ÖZYER'i eleştirken somut yanlışları dile getirmek lazım, ki yapılan tenkit bir anlam ifade etsin. İçi boş, sadece "Murat ÖZYER yetersiz (!)" demekten ibâret iddialar doğruyu tespite yardımcı olmuyor.

Ülker ve Hakan AYDINOL hasebiyle Murat ÖZYER takımda tutuluyor demek, Murat hocaya çok büyük bir saygısızlıktır. Şube yönetiminin Aydın ÖRS, Ergin ATAMAN, Oktay MAHMUTİ ve Erman KUNTER'e teklif götürdüğünü ve bu dört isminde teklifi kişisel nedenlerden reddettiğini şubeyi biraz olsun takip eden herkes biliyor. Bu koçlardan herhangi biri teklifi kabül etseydi bugün görevde Murat ÖZYER olmayacaktı, fakat Ülker ve Hakan AYDINOL işin içinde kalmaya devam edecekti! Murat ÖZYER birçok kişiye göre başarılıdır, zira, kulüp tarihinde Avrupa kupalarında yarı final gören tek koçtur. Bizden kat be kat büyük bütçeli takımlar ULEB Cup'ta teker teker elenirken, Murat ÖZYER'in yönettiği Galatasaray Erkek Basketbol Takımı hakem faktörü olmasa belkide kupayı alacaktı!

Bazı şeyler can sıkmaya ve Galatasaray'a zarar vermeye başladı!

Sırf bu sebepten yine zaman kaybettik ve transferde seçim hakkımız sınırlandı.

Galatasaray'ı seven hiç değilse sezon sonuna dek destek olmalı. Bu demek değildir ki hiç eleştiri yapılmayacak, hata varsa elbette yapılacak (foruma üye olduğumdan beri bende birçok eleştiri yaptım, takip edenler farkında); fakat tek suçlu Murat ÖZYER gibi, ÖZYER'i hedef alıp yıpratmak Galatasaray'a birşey kazandırmaz. Haddizatında Murat hoca bu sezonda taraftarı ve yönetimi tatmin edemezse görevi devredecek! O da bunun farkında!... Sözleşmesi 1+1 yıllık!...

Lütfen biraz daha sağduyu...

Anlayana!...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst