2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkanbalkan' Alıntı:
Haklısın transfer biraz gecikebilir ama aldığı oyunculara bak be kardeşim küme düşmüş alpella nın oyuncusu bizi mi kurtaracak.

neden? Küme düşen takımdan bir oyuncu başka bir takımda kariyerini parlatamaz diye bir kural mı var?
 
furkanbalkan' Alıntı:
Ya tabi piyasada sadece biz gördük demi o adamda gelecek var diye

klübün transfer politikasına neden bu kadar karışıyoruz anlamıyorum.Tamam hepimizin galatasaray sevgisi var,hepimizin kalpleri sarı-kırmızı için atıyor ama şunu da unutmayalımki o görevi yapan insanlarda başka klübe mensup değiller.Bu sene anladığım kadarıyla kısalara değil uzunlara yatırım yapmayı tercih etti murat hoca ve ekibi bunu içinde kısa oyunculara daha az bütçe ayrıldı....

Eleştirmek tabi iyi birşeydir,ama yeri ve zamanındaysa....Şu anda biz aslı vazifemizi, TARAFTARLIĞIMIZI yapmamız lazım,eleştiriyi sonrada yapabiliriz

Sözün özü şu an için faydası olacaksa eleştiri yapmayı ben daha mantılklı buluyorum.Benim de içime sinmeyen çok şey var ama ben doğru zamanı beklemekten yanayım
 
şu türkbasketteki listeye tekrardan göz attımda tam bizlik adamlar epey ucuza transfer olmuş.eğer listenin doğru olduğunu düşünürsek bizim bütçemiz 4 milyon dahi değil.3 milyon falan herhalde.. :( :(
 
Bu kadar karamsar olmamak lazım tabiiki de.Bence marshall o kadar da kötü oyuncu değil!Ben daha çok graves i merak ediyorum video su filan varsa link koyabilirmisiniz?Teşekkürler.
 
1 gün daha geride kaldı bakalım 5 Ağustos'da yani yarın bi transfer olacakmı . Hergün sabah bütün basketbol sitelerini dolaşıp GS ile ilgili bi haber arıyorum inşallah bu sabah güzel bi transfer haberi görürüm :)
 
mustafakaya' Alıntı:
1 gün daha geride kaldı bakalım 5 Ağustos'da yani yarın bi transfer olacakmı . Hergün sabah bütün basketbol sitelerini dolaşıp GS ile ilgili bi haber arıyorum inşallah bu sabah güzel bi transfer haberi görürüm :)
sen merak etme eğer bir transfer bitmişse veya bitme aşamasına geldiyse biz bunu bu forum olarak basketbol sitelerinden önce öğreniriz.daha önce de olduğu gibi
 
geçen seneden daha iyiyiz bence,taraftarda geçen seneden iyi olmalı öyle yatmak yok evde pazarları salona giden taraftar sorgulama hakkı kazanır bence,daha aktif olmalıyız
 
Cevdet abi, sakin sakin nereye kadar ? adamı zıvanadan çıkarıyorlar. kendileri olumlu, iyi güzel yazınca bir şey yok. biz kendi adımıza gördüğümüz olumsuzlukları yazınca utan oluyor. sabır da bir yere kadar.Burada kimse kimseden fazla Galatasaray'lı değil. bizi takımın başarısızlığını istiyormuşuz gibi gösteriyorlar, olmaz.
 
Kaan Can Garip' Alıntı:
Bak benim lafım sana değildi. ben sana bir şey demediysem, sen bana hiç diyemezsin, terbiyesizliğin lzumu yok. kaç maça geldin de bana oradan gider yapıyorsun. yok peşindeyiz falan filan. ben bu takımın içeride, dışarıda maçını kaçırmamışım, ailemden aldığım harçlığın her zaman yarısını store'a bırakmışım. laf söylediğin adamı tanımıyorsan böyle şeyler yazma. sen rahat ol sezon başladımı tribündeyiz her zaman desteğimizi veririz, takım küme düşecekte olsa.


Akdeniz bölgesinde Antalya dışında maç kaçırmadı.ceyhan,mersin,botaş,Adana daki türkiye kupası dahil.bunun dışında da sayısını bilmediğim bir çok deplasman yaptı Mustafa hemde Öss senesi olmasına rağmen.Ama konu bu değil.

Konu kimse kimsenin galatasaraylılığını tartışamaz.Mustafa Kaana karışamaz.Kaanda Mustafaya.Karşılırsa ne olur?düşünemiyorum bile forum galatasaraylılık sorgulama merkezine döner.

Biraz daha sakin olmakta yarar var.
 
Arda beni ilgilendirmiyor, ne kadar deplasman yapıtğı, ne ettiği. kendimi hiçbirinize kanıtlamakla mükellef değilim. o benim Galatasaylığımı sorguladı, ben ona istinaden yazdım. kimse kimseye karışmasın, herşey güllük gülistanlık olsun benim de istediğim bu. yoksa herkes birbirini sorgularsa ben de olacakları düşünmek bile istemiyorum.
 
Avatarlar karışmış zannediyorsam.Kaan Can Garip'e o mesajı ben yazmadım Mersin'li başka bir arkadaşım yazmış.Küçük bir yanlış anlaşılma olmuş. :?
 
Küçük bir karışıklık.Avatarla Mustafayı özdeştirdiğim için İsime bakmadan Mustafadır dedim öyle yazdım Bekir kardeşimizi tanımıyorum sadece bir avatar karışıklığı olmuş kusura bakmayın lütfen.
 
Takım antremanlara başlamış(tam kadromu bilmiyorum)
Ayrıca almak istediğimiz 4 numara 1-2 gün içinde sonuçlanaca, inşallah beklentilerimiz karşılayacak kadar büyük bir oyuncudur!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst