2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meydan okuma dolayısyla mesajım silinmiş,Mesajımı okuyup sildiğinize emin değilim...Bu konunun beni rahatsız ettiğini dile getirmek isterim,çünkü yazdıklarımda hiçbir olumsuzluğun olmadığına hatta birçok olumlu yönünün bulunduğuna inanıyorum...Bunuda okuyup silebilirsiniz,sadece rahatsızlığımı dile getirmek istedim...(Kaan Kural denen şahsın yazdığı kışkırtıcı ve art niyetli yazıya verdiğim tepkinin çok medeni ve ılımlı bir tepki oldugunuda dip not olarak belirtmek istiyorum...)
 
kaan kural geçen sene efes maçıydı galiba yanımıza tribünlere gelmişti şöyledir böyledir haklısınız ihsan bayülgen bidaha galatasaray maçlarına gelmeyecek büyüklük sizde kalsın artık protesto etmeyin vesaire vesaire şimdi düşünüyorum kakan kural için kim gelecek yanımıza yeni sezonda galiba murat kosova gelir yapmayın etmeyin haklısınız diye. şahsen ben kaan kuralı seven biri olarak onun tutumu beni cidii hayal kırıklığına uğrattı bu kadar ön yargıı olunmaz herşeyden önce galatasaray taraftarının umutlarına yazık umutlarımıza zarar vermeye umutlarımızı yok etmeye kimsenin güzü yetmez bunu yapmaya çalıştın sen yazıklar olsun kaan kural
 
arkadaslar kezman fenerbahçeye transfer oldugunda da bu tur soylentiler cıkmıstı buyuk bir transfer diye dusundugumzde( o zmnlar ole düşünülüyordu) ilk haşmet babaoğlu bu sorunu gündeme çıkarmıştı.kezman 2 sezon türkiyede futbol oynadı ve konuşulanların aksi yonde oldugu ortaya cıktı.şimdi aynı sorun guroviçle ortaya çıktı tekrar. kendisi kariyerli ve iyi bir basketbolcu olması onu basketboluyla eleştiremeyecklerinden etnik bir sorunla ise başladılar.tabiii kaan kuralın bu olayların hiçbirisinden haberi yok tabiii.yine kaan kural dusnmelidirki bu adamın transfer oldugu takımda ziziç isimle bir hırvat basketbolcu var fakat kendisi olimpiyatlarda A.B.D takımına o kadar kilitlenmişki bundan da haberi yok. bu adam elbette transfer olurken solemişlerdir ve aklına acaba şeklinde bir şeyler gelmiştir ve bunu göz onune alarak gelmiştir... ama dedim ya kaan kuralın bunların hiçbirisinden haberi yok....
 
Bu sayfaya uygun değil ama başka bölümlerde göremediğim için yazıyorum. Olimpiyat maçları anlatılırken sunucu bazı kural değişikliklerinden bahsetti ve fiba ile nba nın iyince yakınlaştığını söyledi. 3 sn alanı dörtgen olmuş ve sahada bazı mesafe değişiklikleri için çalışılıyormuş. Bilgisi olan var mı? Forumda veya başka bir kaynak var mı değişiklikleri anlatan?
 
Millet olarak ne kadar çabuk seviyor ve ne kadar çabuk nefret ediyoruz...
Daha 5 gün önce Kaan Kural'ı severken şimdi bizi yıkmaya çalışsan adam oldu.Adam kendi düşüncelerini yazmış.O yazdı diye Guroviç onun dediği gibi mi olacak ya da Kaan Kural haksız çıkmamak için Guroviç'i mi fitilleyecek?
Eğer Kaan Kural haksızsa ki umarım öyle olur sahada en iyi cevabı ona Guroviç vrecektir ve eminimde Kaan Kural ben böyle bekliyordum ama yanılmışım tarzında bir yazı kaleme alacaktır.Ayrıca Kaan Kural Galatasaray'lı ve Galatasaray ile ilgili bir endişesi olduğu için bunu yazmış.Düşüüncelerini belirtmesi gayet doğru birşey.Eğer şu kızar yazmıyım bu kızar yazmıyım diye düşünce olursa yorumculuk ve yazarlık biter zaten.Sadece basit bir düşünce yazısı...
 
Ayrıca Kaan Kural bu tarz yazılarına devam ederse bence o zaman bir kamuoyu oluşturmak gerekir tek yazı hiç bir şey ifade etmez bu anlamda...
 
Kaan Kural bu ülkenin en nadide ve en bilgili basketbol yazarıdır.Bu tür yazı yazmasına şaşırdım.Neden dolayı şaşırdım basketboluyla ilgili bir yorum yapılmamasına şaşırdım.İşin spor tarafından daha çok magazin ve siyasi tarafına eğilmiş neden yapmış bilmiyorum.

Eren Aydın arkadaşım o kadar güzel yazmış ki ben biraz daha açayım onu.

İşimize gelen işlerde seviyoruz, aleyhimizde kötüyse sövüyoruz.

Kaan Kural'ı bu kadar kolay harcamayalım bence.Ağır ve kötü bir yazı yazmış basketbol kokmayan bir yazı yazmıştır ancak Galatasaraylılığını sorgulamak ayıp oluyor.
 
Kaan Kural bu ülkede basketbol bilgisi üst düzey olan yazarlardan biridir. Şu ülkede Kaan Kural, Murat Murathanoğlu, Murat Kosova, Yiğiter Uluğ ve o ilginç benzetmeleri ile İsmet Badem ayrı yerdedirler. Bunlar içinde de Kaan Kural basketbolu sadece oyun içindeki verilerle değil, hikayeler, ilginç olayları ve maçta zevk veren anlatımları ile hepimizin beğenisini kazanmıştır. Son yazdığı yazı çok talihsiz ve gereksiz bir yazı olmuş. Tek bir yazı ile bundan önce yaptıklarını karalamak yanlış olur... Bundan sonraki tutumunu görmeden yargısız infaz yapmamak gerekir. Bekleyelim ve görelim...
 
ben kaan kuralı basketbol eleştirmeni olarak gercekten cok begeniyorum.özellikle nba ile ilgili yorumları hakikaten cok güzel. ancak gurovic ile ilgili yazısında ön yargılı oldugu her halinden belliydi.acaba gurovic fenerbahceye gelseydi bu yazı cıkarmıydı bence cıkmazdı. Ki bugun cıkan lincoln haberi gibi medya bilincli olarak oyuncularımızı yıpratıyor. kaan kuralı cok önemli yorumcu ama galatasaraylı olduguna inamıyorum. bu benim şahsi fikrim.
 
Burak Barut' Alıntı:
Kaan Kural bu ülkenin en nadide ve en bilgili basketbol yazarıdır.Bu tür yazı yazmasına şaşırdım.Neden dolayı şaşırdım basketboluyla ilgili bir yorum yapılmamasına şaşırdım.İşin spor tarafından daha çok magazin ve siyasi tarafına eğilmiş neden yapmış bilmiyorum.

Eren Aydın arkadaşım o kadar güzel yazmış ki ben biraz daha açayım onu.

İşimize gelen işlerde seviyoruz, aleyhimizde kötüyse sövüyoruz.

Kaan Kural'ı bu kadar kolay harcamayalım bence.Ağır ve kötü bir yazı yazmış basketbol kokmayan bir yazı yazmıştır ancak Galatasaraylılığını sorgulamak ayıp oluyor.


burak haklısın kardeşim de ihsan bayülgen de yıllarca altyapılarda a takımlarda antrenörlük yapmış bi isim onun basketbol bilgisi belki kaan kuraldan fazladır ama yanlı kasıtlı hareketlerinden dolayı biz onu eleştirdik hatta maçlarımıza istemedik, kaan kuralla ilgili dediğimizde yani en azından kendi adıma yazısının baştan sona basketbolla hiç bi alakası olmadığı ve galatasaray tarfaftarı bu kadar umutlanmışken mutluyken guroviç tek maç bile yapmamışken baştan sonu onu çeşitli basketbol dışı şeyleriyle ilgili eleştirel bu yazısı sencede biraz art niyetli değilmi sen trabzondasın kaan kural geçen sene efes maçının devre arasında yanımıza gelip ihsan bayülgen yanlış yaptı ama olabiliyo büyüklük sizde kalsın dedi benim kendisinden en azında bu zamanda onu seven ve sayan birisi olarak bi özür yazısı bekliyorum yanlış anlaşılmışsa yanlış anlaşıldığını söylemesi lazım aksi takdirde bu yazının bu art niyetin bence şahsım adına kabul edilir bi tarafı yok muhabbetle kardeşim üniversiten hayırlı olsun bu arada gönlünce olur inşallah herşey üniversite hayatında
 
Şamil Abi haklısın bence de özür yazması gerekir.İhsan Bayülken'den daha az basketbol bilir fakat basketbolun şov tarafını da iyi bildiği için Kaan Kural Kaan Kural oldu.
Bak orada yanınıza gelecek kadar adam gibi bir adam hata yapmıştır size herhangi bir sözüm olmadı zaten ben adama Fenerli medya ve Fenerli damgası vuranlara söyledim sözlerimi.
Adamın art niyetli yazması için herhangi bir sebep göremedim ben onun için söyledim.Zaten yazımın başında da söyledim bende şaşırdım bu işe.
İyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim.
 
Arkadaşlar Tufan'ın üzerine bir transfer kesin yapılacak..2 transfer bile olabilir..Tufan'dan zaten hiç katkı alamıyorduk ama isim olarak önemli oyuncularımızdandı,yürekliydi..Zaten fazla süre alamayacağı için bizim açımızdan çok büyük kayıp olmadı ama Tufan'a çok yazık oldu..2 yıldır kurtulamadı basketbol kariyeri bitmek üzere..Onun yerine savunma yapan,şutu olan ve takım oyuncusu almalıyız..Ersin Görkem bu takımı alır götürür..Yönetim basketbola ne kadar bütçe ayırdı bilmiyorum ama bu kadronun üstüne bir iyi yerli forvet şampiyonluğu getirir..Ayrıca Tufan'dan yine geçen yıl ki gibi çeyrek final ve üstünde az da olsa katkı alırız diye umuyorum.SAYGILAR..
 
Bu sabah gazeteyi okuduğumda yine Guroviç ile ilgili bir habere rastladım. Haberin başlığı "Guroviç sorunu" Murat bey de onun sayfasını kilitlediği için en iyi yazılacak yerin burası olduğunu düşündüm. Bu haberin başlığını ise çok sevdiğim Haşmet Babaoğlu bugunkü Vatan gazetesinde yazmış inanın başlığa bir anlam veremedim ve bir sporcuyla bu kadar uğraşılmasına ise hiç anlam veremiyorum.. Şu yorum beni çileden çıkardı ben yönetici olsaydım ne kadar skorer olursa olsun bu transferi yapmazdım ve birçok ultraaslan üyesi de bu şekilde düşünüyormuş. Neyse üzüntümü paylaşmak istedim umarım gereksiz gündem yaratılıp takım ve oyuncumuz üzerinde baskı oluşturulmaz..
 
Mehmet Can ILIMAN' Alıntı:
Sporcuların siyasi görüşleri ve kendi tercihlerine saygı gösteren insanlar malesef yok bu ülkede.Guroviç Gs Cafe Crown'a yararlı olacaktır.
İşlerine gelince saygı gösterirler ama işlerine gelince. Ben hatırlamıyorum, basketboldan daha popüler olan futbolda Fenerbahçe´nin Kezman´ı getirdiğinde bu kadar üstüne gidildiğini.

Kötü oyuncu diyemedikleri için kendilerince kulp takıyorlar. Keşke Dedehayır tüm yazılı ve görsel basın merkezlerine kasa kasa soda gönderseydi, Babaoğlu ve türevleri akıllarına geldikçe içerler ve çevreye zarar vermezlerdi.

Biz transferleri konuşmaya devam edelim...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst