2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuz Uzun' Alıntı:
Eyüp abi ver cezayı şimdi Mutlu gelince kaldırırsın. Ben kabul ediyorum cezamı, nasıl olsa en geç 1 haftaya kalkacak o ceza.
Kaynak belirtmeden yazmamalısın, 2 hafta sonru mutlu bize gelse ne olacak bu seni haklımı çıkaracak??

Şu ligde transfer edebileceğimiz kaç tane yerli oyuncu varki???


Kaynak vermen konusunda ısrarlıyım, aksi taktirde 2 gün dinlenmeni rica edeceğim :)
 
Mutlu Akpınar şu anda takıma alınabilecek daha doğrusu en çok işimize yarayacak oyuncudur.Gelişme var mı bilmiyorum ancak olması çok büyük yarar sağlar.Yalnız bir uzun oyuncu daha lazım sanki.Hüseyin yıprandı.
 
Burak Barut' Alıntı:
Mutlu Akpınar şu anda takıma alınabilecek daha doğrusu en çok işimize yarayacak oyuncudur.Gelişme var mı bilmiyorum ancak olması çok büyük yarar sağlar.Yalnız bir uzun oyuncu daha lazım sanki.Hüseyin yıprandı.
kambala süper olur tabi eğer türk yapabilirsek.ama öyle bir girişim var mı bilmiyorum
 
Arkadaşlar, ilgilendiğimiz yerli oyuncuları malesef klüpleri bırakmak istemiyor, yinede sezon açılmadan transfer bitirilmeye çalışılacak, fakat olmazsa ligler başladıktan 2-3 hafta sonra bile transfer yapabiliriz.

Mutlu Akpınar ilgilendiğimiz oyuncular arasında, Telekom ile olan iyi ilişkiler kullanılarak transfer edilmek isteniyor ama şimdilik zor.
 
Oğuz Uzun' Alıntı:
http://asisttime.blogspot.com/2008/08/galatasaray-da-hedef-mutlu-akpnar.html

Diyeceksiniz ki iddia diyor falan diye, bunu yazan ağabey giricek'i de bilmiştir, kimsenin geleceğine inanmadığı gurovic'i de. O yüzden benim gözümde garanti bitmiştir bu transfer.

Sen kesin bizde diyorsun orda yazılan girişimde bile bulunulmamış.
 
İsmail Arslan GS ile ilgili bazı haberleri bu siteden alıyor diye düşünüyorum, oradada zaten ilgilendiğimiz yazıyor, bunun sebebi Kerem'in foruma Mutlu Akpınar yazması olabilir!

Sadece bu yazıdan dolayı Mutlu Akpınar hayırlı olsun yazman forumda insanları manüple etmek anlamına geliyor.

Şayet Mutlu ile ilgileniyormuşuz, kaynak şu site deseydin eleştirmezdim seni, bununda farkına var.
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Oğuz Uzun":29o66bh5]Gurovicle Giricekte de bulunulmamıştı;)
Gurovic ilk burada yazıldı, herkes buradan öğrendi, Gricek ise bizim ilgi alanımıza girmiyor![/quote:29o66bh5]
ısrarla soruyorum kambalayla ilgileniyormuyuz
 
İsmail Arslan kendi düşüncesini yazdıysa eğer onunla aynı şeyleri düşündüğümü zaten belirtmiştim. Bize en kolay gelebilecek oyuncu o gibi duruyor. O da öyle düşünmüş sanırım.
 
Can Akan' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":11v189rm]Kambala ile jilet firmaları ilgileniyor:)
jilet firmaları diilde biz ilgilensek süper olur.fb ye karşı da ciddi bir psikolojik baskı oluşturur.hoş olur yani[/quote:11v189rm]Bugün İbo haberi ve Kambala için telefonla görüştüm 1-2 kişiyle yok öyle bir şey dendi!

Özellikle ibo ıyyyyyyyyy şeklinde karşılandı, ama Kambala için belki bize söylemek istememişlerdir diyeyim, böylelikle can'ın umutları kaybolmasın.

Kişisel fikrim Kambala'yı alacağımıza Grifith'i alalım şeklinde!
 
Mutlu alabileceğimiz potansiyelli yerliler arasında. Kendini Telekom'da gösteremesede bizde süre buldukça iyi işler yapabilir. Dış şutu iyi bir isim. Ayrıca atletik özellikleri de fena sayılmaz. Alırsak bizde iyi işler yapabilir. Kambala ise şuan alabileceğimiz yerli uzunların hepsinden daha iyidir. Basketbol unutulmaz. Ama kondisyon ve kilo sorunu var mı bakmak lazım. Yapılacak yerli transferler oldukça önemli. Onlarsız bir rotasyon olmuyor. Şuan 5'i yabancı 8 tane rotasyonda kullanabileceğimniz oyuncu var. Cüneyt ile Hüseyin'in yanına Murat'ı da saydım. Mutlu ve (uzun) transferleri bizi rahatlatır...
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Burak Barut":7e6idegi]Grifiht mi :? Eyüp Abi basketbola uzak mı kaldın nedir :)
Burak bizim şehre basket takımı yeni gelmedi :)[/quote:7e6idegi]
Ooo bu lafın altında kalınmaz... :)
 
ibo nun olmayacağı aşikar ibonun piyasası da düşmüş gerçi 600.000 usd ye imzalıyomuş(doğan hakyemez turkbasket e açıklamış) ibo yu şahsen bende istemem sebebi ise fanatik fenerli oluşu takımı provoke etme ihtimali var

kambala da ise olay farklı gs seyircisi çok kolay kabul edebilir onu bana göre hala efes li kambala
kambalayı alabilirsek süper olur ama maliyeti her şeye rağmen yüksek bir oyuncu o yüzden olay zorlaşıyor
eüyp rashadr griffith ile ilgili düşüncenin şaka olduğunu düşünüyorum adam yürüyemiyor en son karşıyaka da oynamıştı eski griffith le alakası yok
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst