2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Burak Barut":25krge9j]Oooooo gene başladınız ya.Herşey çok iyi gidiyor takımda herşey yolunda kimse merak etmesin gerekilen hamleler yapılacaktır.

Bu sene ki yabancılar kötü diyecek kişinin basketbol bilgisini kendi kafamda sorgularım ve art niyet ararım.

Ben hem art niyetliyim hemde basketbol cahili eğer sen bu soruyu ciddiye alıp yorum yapıyorsan bende yukarıda yazdığım gibi bir insanım

Sevgili Yunus kardeşim sabah sana bahsettiğim kişiler yukarıda oluyor galiba yine reitinginiz düştü ee hadi o zaman kötü kötü kötü[/quote:25krge9j]
Reitingler, düşsün Mithat DURAN üzülsün.Kiimin umrunda ki.Herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor ama nafile.İnşallah düzeliriz.

Not:İnsan ticaretine kimse kalkışmasın.Cenk AKYOL'u gecen sezon satanlar, bu sezon geri istemesin.
Yanlışım varsa affola...
 
Alper Gülgen' Alıntı:
mustafakaya' Alıntı:
Tamam forumun en azından %51 i yapılan yabancı transferleri geçen senekine göre daha iyi buluyor.
*Peki geçen sene Tufan kaç maç oynadı ? 2 elin parmak sayısını geçmez . *Peki geçen seneye göre kayıplarmız kim ? Fatih Solak yerine dışarıdan şutu olan Polat alındı ( bence kazanç ) . Tek kayıp Cenk Akyol .
*Peki transfer dönemi bitti mi ? Hayır.
*Peki takımımızın 1 yetkilisinden transfer yapılacak doğrultusunda bir bilgi geldimi ? Evet .
*Peki rakiplerimizden Fenerbahçe en önemli oyuncusunu kaybettimi ? Evet.


***Peki bu olumlu gelişme varken olumsuz düşünmeye gerek var mı ? Hayır.
Eskilerin bi sözü vardır ; " İyi düşün iyi olsun ."

Efesin Ve Telekomun Geçen seneden kat kat üstün olacağını da biliyorsun di mi ? Fenerbahçe 2 önemli yıldızını kaybetmiş olabilir.Ama En iyi yerliler onlarda.Rotasyonu Geniş takım.

Bizim yerlilerde yabana atılacak kişiler değil bence. Hem rotasyon ne kadar geniş olursa olsun hangi türk oyuncu Gurovic i kesecek ama bence bu tartışma burda bitmeli çünkü birbirimizi kıracak seviyeye ulaşıyor . Yarın yüz yüze daha iyi bu konuları ele alabiliriz .
 
Bu yerli rotasyonu ile şampiyon olunmayacağını herkes biliyor,transfer kapanmış diye birşey kullanılmadı takımların hazırlıklara tam olarak başlaması ve liglerin başlaması ile oyuncu fazlalıklarını atması,uyum sorunları ile bazı oyuncuların takım değiştirme istekleri filan bekleniyor denildi...Bu açıdan baktığımızda efes kesin olarak bazı oyuncularını bırakmak zorunda kalacak,yani efesten transfer bekliyorum ben,birde telekomdan bir oyuncu kaparsak değmeyin keyfimize...Ancak şöyle bir sıkıntı bizi bekliyor şimdi transfer yapılabilseydi rotasyon ayarlaması takım uyumu daha iyi olurdu,ancak hiçbir takım sezon açılmadan oyuncu bırakmak istemiyor önce görmek istiyor buda normal kanımca...Bu durumda elden başka birşey gelmiyor liglerin başlamasını bekliyeceğiz...
 
Mustafa Sana Karşı bilmeden Kırıcı olduysam Özür dilerim. Ama benim anlatmak istediğim şampiyonluğa oynuyan 5 takım arasında en zayıf Türk rotasyonu bizde.Elindeki yerliler az ve kapasitesi fazla yoksa şampiyonluktan bahsetmek hayal biraz.Sadece Bunu belirtmek istedim.
 
Alper Gülgen' Alıntı:
[quote="Burak Barut":183gvt76]Oooooo gene başladınız ya.Herşey çok iyi gidiyor takımda herşey yolunda kimse merak etmesin gerekilen hamleler yapılacaktır.

Bu sene ki yabancılar kötü diyecek kişinin basketbol bilgisini kendi kafamda sorgularım ve art niyet ararım.

Andersen'den Masallar ! Okumadın galiba Burak Kardeşim Transfer kapanmış Dedi Eyüp abi.Kimse Kusura Bakmasın elimizdeki yerlilerle kimse şampiyonluğa oynamaktan bahsetmesin.[/quote:183gvt76]


Geçen senede aynı şeyler dendi ancak sezon başladıktan sonra Hite-Cenk-Britton alındı.
Demek ki adamlar bekleyecekler ve görecekler bunda ne kusur var anlamadım...

Ben elimizdeki kadroyla şampiyon olacağız demedim ancak yapılacak doğru hamlelerle çok iyi bir sezon geçireceğiz en kötü final oynar bu kadro ;)

Bilirim ki o zaman birileri çok üzülür ;)
 
Burak çok haklısın . Bence hiçbir oyuncu kadro dışı kalmak istemez . Böyle bir durum olunca onlarda kadro dışı kalan oyuncularıda alabiliriz ama lige daha yaklaşık 2 ay varken transfer olmuyacağını düşünmek enteresan bir durum .
 
Öyle ya da böyle yine yerli rotasyonuna takviyeler yaparız. Şuanda Murat-Cüneyt-Hüseyin yerli rotasyonumuzun parçaları. 5 yabancıyı da katarsak 8 kişilik bir rotasyonumuz var. Cemal-Erdem-Polat'a ben fazla güvenmiyorum. Cemal kendini geliştirmezse işi çok zor. Umarım beklentilerin üstünde oynar. Öncelik sanırım bir kısa oyuncu Tufan'ın yerine. Bu lig başlamadan önce alınsa iyi olur. Takımın dengesi bozulmaz. Çünkü iyi bir ekip olduktan sonra yapılacak rotasyon değişimleri takımı etkileyebilir. Bunun yanında yapacağımız bir uzun transferi de iyi olur. Çünkü ben Cemal'e pek güvenemiyorum. Karamsarlığa kapılmak yanlış. Yerli olarak şuan F.Ülker, Telekom ve Efes'in gerisindeyiz. Fakat takım olarak bu farkı kapatabiliriz. Alacağımız 1 ya da 2 rotasyon oyuncusu ile parçaları tamamlarız. Yabancı olarak bence en iyi kadroya sahibiz. Önemli olan takım olabilmek ve doğru basketbolu oyamak. Umarım bir oyuncu açığa çıkar da bizde ligden önce yerli transferimizi yapabiliriz... Ama beklemek gerek. Bu kadar güzel işler yapılmış iken karamsarlığa girmek ve havayı değiştirmek yersiz...
 
Uyduruk takımda oyuncu almak istemiyorlar demek ki.
Telekom'un düşüncesi Galatasaray'ı güçlendirmemektir.ya da Efes'in ya da oyuncu alacağımız takımların amaçları budur neden ellerindeki kozları yok pahasına bize versinlerki.Birinci ligte kalite oyuncu sayısı yeterince az ve bunlara ulaşmak için beklemek lazım.Buradan anladığım Mutlu süre alamadıkça bize gelmeyi daha çok isteyecek.

Parasını basarsın alırsın mantığı doğru değil.Çünkü tüm kulupler sahaya çıkarak doğru dürüst Türk oyuncular arıyor.
 
Burak Barut' Alıntı:
Geçen senede aynı şeyler dendi ancak sezon başladıktan sonra Hite-Cenk-Britton alındı.
Demek ki adamlar bekleyecekler ve görecekler bunda ne kusur var anlamadım...

Ben elimizdeki kadroyla şampiyon olacağız demedim ancak yapılacak doğru hamlelerle çok iyi bir sezon geçireceğiz en kötü final oynar bu kadro ;)

Bilirim ki o zaman birileri çok üzülür ;)


Çıkar dilinin altındaki baklayı da bizde bilelim kim üzülür kim üzülmez sevgili Burak açıkla içimizdeki İrlandalıları
 
Kulup başkanlığı için aday olacağı bile söyleniyor kulislerde :)

Yanılıyor muyum Semih Abi belki de yarın açıklar adaylığını : )
 
Burak Barut' Alıntı:
Kulup başkanlığı için aday olacağı bile söyleniyor kulislerde :)

Yanılıyor muyum Semih Abi belki de yarın açıklar adaylığını : )

Demek ki yetkili biri..Fakat Sayın Dedehayır alacağız demişti..Yani bence transfer bitmedi..Ayrıca aday olursa oy alamaz..Çünkü Polat ve yönetimi gerçekten çok iyi şeyler başardı ve liseli olmadan o oyları aldıktan sonra her seçime girdiğinde başkan olacak kişidir..Yani istediği zaman bırakır :) ..SAYGILAR..
 
abi madem transfer dönemi bizim için kapandı.bu başlığıda kilitleyelim yerine "takımımımızın son durumu"gibi bi başlık açalım bu başlık da takımın sezon öncesi hazırlıklarını sezon başlayınca da her maçdan önce ki son durumu konuşalım.
 
Berk Tuna' Alıntı:
[quote="Burak Barut":24nsraq3]Kulup başkanlığı için aday olacağı bile söyleniyor kulislerde :)

Yanılıyor muyum Semih Abi belki de yarın açıklar adaylığını : )

Demek ki yetkili biri..Fakat Sayın Dedehayır alacağız demişti..Yani bence transfer bitmedi..Ayrıca aday olursa oy alamaz..Çünkü Polat ve yönetimi gerçekten çok iyi şeyler başardı ve liseli olmadan o oyları aldıktan sonra her seçime girdiğinde başkan olacak kişidir..Yani istediği zaman bırakır :) ..SAYGILAR..[/quote:24nsraq3]

Dostum Eyüp Yıldızın Potansiyelini Bilmiyorsun. Bir dahaki Seçimlerde Polat'a Karşı Ezici Üstünlük kuracak ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst