2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut Erdem' Alıntı:
Kerem sence ben haklı degilmiyim olayı biraz büyüttük.Yani sakatlanması kötü ama bize avrupada zaten katkı yapmayacaktıki...
Nerden biliyorsun katkı vermeyeceğini ?
 
Abi zaten sorun Avrupa değil lig maratonu,Türk olması ve kalitesi nedeniyle Murat bize mutlaka az-çok katkı verecekti ligde ama maalesef sakatlandı..Onun yerine 1 değil bence de 2 yerli almalıyız.Umarım gereken hamleler yapılır..
 
Murat'ın sakatlanması ile dar olan yerli rotasyonu iyice zayıfladı. Artık yerli transferinin aciliyeti arttı. Bunun yanında artık MS konusu doğru ise sağlam bir guard almak lazım. Deane işi olmaz. Çünkü kendisi Euroleauge'de oynayan Zalgiris'in oyuncusu. Ve de ayrılmak isteyeceğini zannetmem... Sanırım alacağımız guard büyük ihtimal NBDL oyuncusu veya NBA'den kesik yemiş bir guard olacaktır...
 
madem hedef yüksek vercen parayı arkadaş.Cenki mustafa abiyi artı marshallı yollayıp bi hafta içinde daha iyisini bulmaya çalışırım ki istesek çok rahat buluruz..
 
Maçlar Spormax'te mi diye sorduğumda heniz belli değil denmişti bana birkaç önce. Ondan sonra sormadım. Sanırım olmaz.
 
Uğur YILMAZ' Alıntı:
Murat'ın sakatlanması ile dar olan yerli rotasyonu iyice zayıfladı. Artık yerli transferinin aciliyeti arttı. Bunun yanında artık MS konusu doğru ise sağlam bir guard almak lazım. Deane işi olmaz. Çünkü kendisi Euroleauge'de oynayan Zalgiris'in oyuncusu. Ve de ayrılmak isteyeceğini zannetmem... Sanırım alacağımız guard büyük ihtimal NBDL oyuncusu veya NBA'den kesik yemiş bir guard olacaktır...

Uğur;

Zalgiris'te işler şuan yolunda gitmiyor parasal sorunları var ve bazıları ayrılmak istiyor.Ör:Ratko Varda,Jonas Maciulis.

Daha da vardır muhakkak ve klübün kapanması veya küçülmesi durumunda alabiliriz Deane'i yoksa Deane'de bi Euroleague takımında kalmak ister.

Ha bana kalsa ben Avrupalı gard isterim..Hemofarm'daki 88doğumlu Stefan Markovic'i takip ediyorum bu aralar,daha da bir çok yetenekli oyuncu var alamayacağımız oyuncular değil bunlar..
 
Semih Tuna' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":1c3wmyui]Murat'ın sakatlanması ile dar olan yerli rotasyonu iyice zayıfladı. Artık yerli transferinin aciliyeti arttı. Bunun yanında artık MS konusu doğru ise sağlam bir guard almak lazım. Deane işi olmaz. Çünkü kendisi Euroleauge'de oynayan Zalgiris'in oyuncusu. Ve de ayrılmak isteyeceğini zannetmem... Sanırım alacağımız guard büyük ihtimal NBDL oyuncusu veya NBA'den kesik yemiş bir guard olacaktır...

Uğur;

Zalgiris'te işler şuan yolunda gitmiyor parasal sorunları var ve bazıları ayrılmak istiyor.Ör:Ratko Varda,Jonas Maciulis.

Daha da vardır muhakkak ve klübün kapanması veya küçülmesi durumunda alabiliriz Deane'i yoksa Deane'de bi Euroleague takımında kalmak ister.

Ha bana kalsa ben Avrupalı gard isterim..Hemofarm'daki 88doğumlu Stefan Markovic'i takip ediyorum bu aralar,daha da bir çok yetenekli oyuncu var alamayacağımız oyuncular değil bunlar..[/quote:1c3wmyui]

arkadaşlar bu haberi daha öncede vermiştim
Litvanya medyasında çıkan haberlere göre sezon başında beri yaşadığı finansal sorunlar nedeniyle gündeme gelen Zalgiris'te Marcus Brown ve W.Deane'nin takımdan ayrılmaya karar vermişler. İki oyuncunun da menajeri olan Craig McKenzie iki oyuncununda Litvanya'da basketbol oynamaktan mutlu olduklarını ama bu durumdan rahatsızlık duyduklarını açıklamış. kaynak:http://basketeurope.blogspot.com/
ayrıca ingilizce bir haber daha var:
He also denied rumours about Willie Deane and Marcus Brown leaving Zalgiris. Both players are concerned with the situation but are not going away.
kaynak:http://www.talkbasket.net
bence bu dönemde Willie Deane alınabilecek en iyi seçeneklerden birisidir.
 
Eğer doğru ise Deane iyi bir tercih olabilir. Geçen sene Lukoil Academic'te sanırım iyi istatistikler yakalamıştı. Kendini Telekom'dan sonra çok geliştirmişti. Ama ilk önce MS'in durumunun netleşmesi gerekir...
 
Arkadaşlar boşu boşuna efes pilsenden basketbolcu beklemeyin. Değil Cenk Akyol, Mustafa Abi yıldız takımından bile kimseyi yollamaz Ergin Ataman. O değilmi ki ihtirasla saldırıp piyasayı allak bullak eden. Beşiktaşı darmaduman etti. En iyi üç adamını ayartıp götürdü. Bizim tam anlaştık
dediğimiz adamları elimizden kaptı. Kaya ile Engini alsaydık şimdi hiç sorunumuz var mıydı? O isimleri darüşafakaya yollar fazlalık gelirse, kimseye bırakmaz. Ama burada bizim yöneticilerin suçu hiç mi yok? Adamlar transferi yaparken, bizimkiler yazlıkta keyif çatıyordu. Onun için bu aşamada yapacak tek şey var, yabancı guard gelse bile iş çözülmez, üç artı iki elleri kolları bağlıyor çünkü. mutlaka iyi yerlilerin olması lazım şampiyon olabilmek için. Kini öfkeyi bırakıp, boştaki İbrahim Kutluayı almak. En iyi Galatasaraylı dediğimiz Fatih Solak teklif gelse f.ülkere koşa koşa gider mi gitmez mi? onun için günü kurtarmak için en iyi ilaç düşünüyorum. Birde parayı bastırıp, karşıyakadan hakan köseoğlunu alacaksın. o zaman yabancı hakkını guard olarak bile kullanmaya gerek kalmaz. İçeriye yırtıcı bir uzun alınır.
 
Bülent kardeşim İbrahim Kutluayla ilgili görüşlerine katılmamakla beraber oda bizi istemez zaten.Onun için bu konuyu uzatmak yerine elimizdeki daha gerçekçi hedeflere baksak daha iyi.
 
Eren kardeşim, ben 1977 den beri galatasarayın basketbol maçlarını takip ediyorum. Fenerbahçe kenarında Remzi dilli diye bir yönetici var. O adam bizim bir zamanlar en önemli oyuncumuzdu. Çok f.bahçe maçında tribünle dalaşır ve olay çıkarırdı. Yani ibrahim kutluay ne ise o da oydu bizim için. şimdi orada yönetici. Orhun ene, levent topsakal, hakan yörükoğlu gibi birçok basketçi iki takımında formasını giydi. Şimdi nefret edilen Turgay Demirel bizim sembol kaptanımızdı. sizin bunları bilebileceğiniz hiçbir arşiv olmadığı için bu konuda birşey söyleyemem. Çünkü araştıracak yer yok. Son şampiyonlukta kimlerin kadroda olduğunu kaç biliyor. Sadece kulaktan kulağa dolma bir dawkins efsanesi var. Kulüp olarak bunlarla ilgili bir döküman mı sunuluyor? Yani çalışmalar hep günü kurtarmaya yönelik. Onun için bırakalım gün nasıl kurtuluyorsa öyle kurtarsınlar. Biz spor sergide çok ömür tükettik artık bayrağı siz gençlere verdik. Ancak yılda beş altı maçı salonda izleyebiliyorum. bende sizin yaşınızdayken adana mersin dahil her deplasmana gidiyorduk, tabi ancak on onbeş kişi oluyorduk. ve canımızı zor kurtarıyorduk.
 
Erdal Avcı' Alıntı:
Sean Singletary,Mike Taylor,Gabe Pruitt,Kevin Kruger gibi isimler bize gelebilirler.Çok uygun durumda ve fiyattalar.
Bu saydığın oyunculardan sean singletary çok iyi seçim olur
Ayrıca free agent durumda olan black ahearn da düşünülebilir
Golden State kadrosunda bulunan C.J watson yani Charles Watson süper bir seçim olur hem müthiş bir asistçi hem iyi bir skorer
Darius Washington çok iyi bir seçim olur
Ramon Sessions iyi bir seçim olur sanırım en son milwaukee kadrosundaydı

özellikle charles watson yani C.J Watson çok özel bir oyuncu geçen sene nbdl de müthiş ortalamalar tutturdu şu an warriors onun 711.517 usd olan kontratı için salary cap bulamıyor yani şu an için sözleşme yapamıyor tam alınabilecek durumda

geçen sezon nbdl istatistikleri:26.2 sayı 5.5 ribaund 6.0 asist

Ramon Sessions 1986 doğumlu 191 boyunda
son sezon nbdl istatistikleri:21.1 sayı 6.5 ribaund 7.6 asist gibi müthiş istatistiklere sahip ve henüz 22 yaşında

william conroy 1982 doğumlu 188 boyunda
son sezon nbdl istatistikleri:17.4 sayı 4.9 ribaund 8.3 asist en son chicago kadrosundaydı diye hatırlıyorum
 
Kızılyıldız'ın guardı Marko Marinovic'i öneriyorum. Aslında daha önce Graves yalnız kalır, ABD'li olsun diyordum ama Graves ile Alican'ın arası çok iyi. Bu yüzden takımımıza en uygun oyuncu olarak Marko Marinovic'i öneriyorum. Marko 183 boyunda ve Kızılyıldız'da görev yapıyor. 2006 Japonya'da Sırbistan Milli Takımı'nda da oynadı ve 5,3 sayı ortalaması tutturdu. Bu yıl Adriyatik Ligi'nde 3 maçta 13,7 sayı 4 asist 2,7 reb ortalamalarıyla oynuyor. Üç maçta 6/10 ikilik, 6/11 üçlük, 11/11 serbest atış ile oynadı.

Ama Girona'dan geldi. Ücreti yüksek olmasa da vermezler.
 
Onur Yavuz' Alıntı:
Ali Suat madem düşüncelerini paylaşıyorsun sürekli, foruma üye olup yazdığın iletinin onaya tabi olmadan görünmesini istemez misin?
Onur abi üyeyim ama açmaya çalışıyorum formu açılmıyor.Gereklş olan oturum açma sayısını aştınız diyor.Ne yapmalıyım.Yardımcı olursan sevinirim.
Bu arada bende Can abi ye katılıyorum.Mateen gelirse tecrübesi ve kalitesi ile takıma yarar sağlar düşüncesindeyim.Ha olmazsa Charles Watson veya Ramon Sessins da takıma yarar sağlarlar.Bu 3ünden birisi olsun yeter vallahi.Abi keşke sen bunları Murat Hocaya ya da Mert Uyguç a da söylesesen.O bu söylediklerini dikkate alabilir.
 
Abi biz bu stricklanda laf ediyoruz ama gravesinde ondan aşagı kalır yanı yok.Zaten taraftarda basketboldan en az koçlar kadar anlıyor oyuncu analizi konusunda.Bu takıma Zizic,Milojevic,Gurovic üçlüsü geldi birine bir Allahın kulu basketbolculugu hakkında laf ettimi hayır.Ama Strickland ve Graves hakkında %50 kişi eleştirdi.Bizde her şeyin farkındayız.
 
Ramon Sessions'ın alabilme gibi bir ihtimalimizin olduğunu zannetmiyorum.büyük ihtimal bu sene ridnour'un önünde bucks'ta ilk 5 başlayacaktır ve zaten bucks ona güvendiğini göstererek mo williams'ı cleveland'a gönderdi.singletary'de ise bize dee'nin geçen sene yaşattıklarından daha üstün bir performans vereceğinden çok emin değilim.o da hızlı oyunu seviyor ve şut konusunda istikrar problemi olabiliyor ve daha önemlisi bence ilk kez avrupa deneyimi olması onun adına en büyük handikaplardan birisi.eğer utah jazz kadrosunda düşünmezse morris almond(2 numara özellikleri daha fazla ancak) takımımız için güzel bir transfer olur ve graves'le inanılmaz bir ikili oluşturabilirler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst