2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık Zizic in de gittigini düşünürsek 1 ve 4-5 oynayabilen oyuncu sorunlarını bir an önce çözmeliyiz 1-2 hafta içinde olması gerek ama hiç sanmıyorum tahminim 3 hafta sonra guard ı alırız üstüne 1 ay geçer uzun oyuncu gelir . Tabi mantıklı olan en geç 2 hafta için de transferleri yapmalıyız esasında iyi oyuncularda hala var daha öncede yazıldı Mateen Cleaves , Will Conroy ve Eddie Gill alınabilecek iyi oyuncular bunlar dışında Tierre Brown ve John Gilchrist gibi oyuncularıda ekleyebiliriz 1 numara için uzun oyuncu için , ise Jamal Sampson , Gabe Muoneke , Courtney Sims ,Charles Gaines , Elton Brown , Noel Felix , Earl Barron gibi oyuncular alınabilir .
 
Nenad Krstic'i transfer etmemiz şu an için imkânsız gibi... Üzerinde durmaya gerek yok...

Ünsal Y.' Alıntı:
Ahmed hocam ; Justin Williams'ın pek işe yarayacağını sanmıyorum. Hem oyunu hala çok ham; üstelik de İstanbul içinde tasmayla gezdirmek gerekir.

Justin Williams Euroleague için ham sayılabilir ama, kanımca Türkiye liginde oldukça iş yapar. Potaya yakınken bitirici özelliği gayet iyi, çok atletik, 20 dakika ortalamayla iyi bir alternatif uzun olabilir. Kanımca Justin Williams'ın en büyük handikapı saha dışı faktörler... Kendisini Avrupa'da göstermek ve kalıcı olmak isterse bence saha içine konsantre olabilir. Justin Williams için riske girmeye değer mi tartışılır fakat, bu dönem alınabilecek fazla oyuncu yok. Daha evvelde belirttiğim gibi, Zizic'in bonservis ücretiyle gitmesi halinde ilk olarak Kerem Tunçeri + Charles Gaines ikilisi üzerinde duruyorum... Tabii bunlar farazi düşünceler... Kerem Rusya'dan ayrılır mı, Zizic gider mi şimdilik muamma. Ancak görülen o ki hem Zizic, hem de Kerem takım değiştirecek gibi...

***

Forumda bahsi geçen bir söylenti varki içler acısı... Halil Üner adı geçiyor, doğru olma ihtimaline inanmak dahi istemiyorum! Neresinden tutarsan tut, elinde kalır!.. Şayet yönetimde böyle bir düşünceye haiz olan varsa, tüm bu söylentiler Halil Üner'in ortaya saldığı asılsız haberler değilse, transfer falan yapmasınlar. Zira kendisi zamanında Conrad McRae, Marko Milic, Mahmoud Abdul-Rauf, Zan Tabak ve İbrahim Kutluay'lı mükemmel kadroyu mundar ettiği gibi, kendisi gelmeden evvelki sezon lig üçüncüsü (3) olan Galatasaray'ın başına geçtikten sonra; önce 14 takım içinde on ikinci (12), sonra ise on üçüncü (13) yaparak Galatasaray'ı play-out oynayan bir takıma dönüştürmüştür!

Bazı çevrelerce "komisyoncu Halil" (!) olarak adlandırılacak kadar şaibe içindeki Halil Üner'in bunca yaşanmışlığın ardından tekrar getirilmesi basketbol şubesini sabote etmektir!
 
abarti filan degil adam NBA den ancak ucuk para icin gelmis. Zizic NBA e ayak bile basamaz. onun disinda Zizic de ne varsa Krstic de fazlasiyla daha yüksek kalitede ve size da vardir. tartismaya bile gerek yok.
 
Fatih Hısım' Alıntı:
abarti filan degil adam NBA den ancak ucuk para icin gelmis. Zizic NBA e ayak bile basamaz. onun disinda Zizic de ne varsa Krstic de fazlasiyla daha yüksek kalitede ve size da vardir. tartismaya bile gerek yok.

Avrupa basketboluyla nba de oynanan oyun bence çok farklı uyum da farklı.Zizic orda hayatta oynayamaz 5 için sert değil 4 için çabuk değil ama bence krsticten daha iyi ki krstic netsde çok çok iyi maçlar çıkardı ve istese şuan ilk 5 ti.
 
Yok Krstic tabi daha iyi de o da eskisi gibi değil. Baya uzun sakatlandı eskisi gibi olamaz artık. Zizic filan kısa ondan tabi de o kadar fark yok bence. Neyse neyi tartışıyoruz ki. :)
 
Kerem sene başında gelse bu sıkıntıların büyük bir kısmını çekeceğimizi düşünmüyorum. En başından takımı oynatan bir guardımız olur ve +1 kontenjan hakkımız olurdu. Tabi bütçede sorun çıkabilirdi. Kerem'i alırsak çok iyi olur. Ama eğer Kerem'i Efes alırsa bizde o zaman Engin için devreye girmeliyiz... Engin de bizim işimizi görebilir...
 
bence Engin'nin ilk PG olabilecegi, iyi ve kaliteli bir takima ihtiyaci var. bizim de saf ve sakin bir PG'ye ihtiyacimiz var. Bence Engin transferi cok iyi olur.
 
Bende Engin Atsür veya Kerem Tunçeri'nin transfer edilmesini isterim yalnız Kerem'i alamazsak Efes'in Keremi alsa bile Engin Atsür'ü bize vereceğini düşünmüyorum.Sonuçta şampiyonluk mücadelesinde sana rakip olan bir takımı güçlendirmek istemezsin.Umarım yanlış düşünüyorumdur.Ve bu iki oyuncudan birine kadromuza katarız :).
 
İyi bir bonservisle Zizic satılsın . Strickland'ı söylemek bile istemiyorum . Bu ismin yerine de 1 yabancı uzun , 1 guard ve 1 bench oyuncusu iyi olur .

Kerem Tunçeri'yi çok isterim ama sadece hayal işte .
 
Strickland -> Engin Atsür

Zizic -> Marcus Haislip

Bu iki transfer acaba düşünülür mü? Zizic'i eğer gönderirsek alacağımız bonservis + üzerine konulacak para Haislip'i alabilir mi?
 
Burak Haislip Euroleague'de, İspanya'da şampiyonluk adayında oynuyor. Üstelik de oynuyor. Bize niye gelsin :)
 
Haklısın, Kerem abi ama Zizic'te Euroleague oyuncusuydu? Hem ben Haislip'in Türkleri sevdiğini ve Türkiye'de oynamaktan zevk aldığını düşünüyorum. Parayı verdikten sonra gelir.Para herşeyin ilacıdır!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst