2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bne bu sene erkek takımından bir ümit beklemiyorum arkadaşlar neden derseniz hoca belli değil daha büyük ihtimalle hocamız murat özyer olacak ama hoca değilyı bırak trabsfer başlamadı daha .. yerli oyuncu kalmadı serkan erdoğan asım pars türk telekom ile anlaştı.. umut yneice banvitte.. sinan gülerinde efes bilsen yolunda olduğu söyleniyor. aryıra murat özyere beşiktaşta teklif etmiş haftaya belli olacak net durum... haydi ahyırlısı
 
Final oynayan TT . Bizden sonra elenen ve takımının başında kimin olacağı belli olmayan ve dahi mali açıdan küçülen BJK bile transfere girdi biz hala......
 
Geçen senenin aynı sözlerini tekrar ve tekrar görüyorum bu transfer sezonunda. Geç kalınıyor, bir hareket yok v.s... Tesadüf olmasa gerek.
 
Kaya ve kerem'den biri bile cok onemli fakat Kaya'nın pesinde Efesle birlikte yurtdısından takımlar var. Kerem'in askerlik sorunu oldugu soyleniyor. Kolay olmayacak.

Barıs Ermis iyi bir sezon gecirdi fakat 2 numara oynayamaz. Pg icinde yedek olur ama zaten bizim 2.guardımız var, Cuneyt. Cuneyt-Barıs ikilisi yeterli olur mu? Bence olmaz.

Telekom'un dıs oyuncularında yıgılma oldu. Tahminim 2 yabancı dıs oyuncu kullanacakları... Ustune Serkan Erdogan derken sayı 8'i buldu.(el-amin, tutku, barıs, muratcan, mutlu, bekir, haluk, serkan) Buradan bir oyuncu dusebilir, kim gelse kabulumdur.:)
 
Alabileceğimiz yerliler kim benim unuttuğum varsa sizde ekleyin

Kaya Peker
Kerem.Tunçeri
Kerem.Gönlüm
Tutku.Açık
Barış.Ermiş
Bekir.Yarangüme
Hakan.Köseoğlu
Serkan.Erdoğan
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Alabileceğimiz yerliler kim benim unuttuğum varsa sizde ekleyin

Kaya Peker
Kerem.Tunçeri
Kerem.Gönlüm
Tutku.Açık
Barış.Ermiş
Bekir.Yarangüme
Hakan.Köseoğlu
Serkan.Erdoğan

Serkan.Erdoğan
Kaya Peker
Kerem.Gönlüm
Tutku.Açık


keşke bu 4 oyuncuyu katımımıza katabilsek...
 
Telekomdan ayrılmaya en yakın isimler Barıs Ozcan ve Mutlu Akpınar. TT Beykoz'a kiraya verdikleri Caner'i bu sezon biz kiralayabiliriz. Hicbiri takıma direkt etki edecek oyuncu degil ama elimizdeki oyunculardan asagı degiller. Deneyebiliriz yani.
 
netleştiği zaman olmayan adamları alırız...yahu bir kere olsun bir işi zamanında yapalım
 
Charlie Bell Galatasayarda...Efesin anlaştığı sanılan ABD li guard Galatasaray CC ile anlaştı.Bir partide Ahmet Dedehayırın açıkladıgı oyuncu geçen sene Milwaukee Bucks formasını terletti.Charlie Bell kendi İnternet sitesindende bu haberi duyurdu.
KAYNAK:www.basketbolhaber.com
 
eğer doğruysa, tek kelime ile harika. baya da agresif bir oyuncu. tam bizim tribünlerin istediği türden. salonları dolduracak cinsten bir oyuncu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst