2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafakaya' Alıntı:
Charlie Bell gelirse çok iyi olur çünkü shooter guard Dee is PG yani 2 sinden süper organizasyonlar izleyebiliriz ve devamlılığı olan bir skorerimiz olur .

Mustafa, Bell gelirse sanırım Dee'nin parasını kendi cebinden ödeyeceksin..
 
bell'in bize gelme durumu bence yoktur. Çok büyük bir transfer olur. Alabilceğimizi hiç sanmıyorum
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Uğru; bende çok uzadığını düşünüyorum, biran önce karar vermek lazımdı, ama özellikle yerli oyuncular ile bazı görüşmeler yapılıyor, çok fazla umutsuz olmaya gerek yok.


Görüşme yapılan yerli oyuncuları gerçekten çok merak ediyorum

Asım Pars'ın TT ile 2 yıllık 1.4 milyon dolara anlaştığı söyleniyor. Böyle bir ortam da bizim Kerem ve Kaya'yı almamız küçük bir mucize olur. Geriye kalanlardan da Timur bey 'in de dediği gibi aldığına değecek takıma direk katkı yapacak kim var ki ?
 
Bu arada Bell'in Bucks ile 5 yıllık 18.5 milyon dolarlık kontratı var biz böle bir oyuncuyu alabilecek bütçeyi belirlemiş olsaydık zaten koç meselesi çıktan netleşmiş oluru herhalde bu kadar süre geçtiğine göre sn. Özyer ilk tercih değildi bu durumda ilk tercihlerimizden biri gelmil olurdu herhalde bir oyuncuya birkaç milyon dolar verebiliyorsak .
 
Umut erdem' Alıntı:
Charlie Bell Galatasayarda...Efesin anlaştığı sanılan ABD li guard Galatasaray CC ile anlaştı.Bir partide Ahmet Dedehayırın açıkladıgı oyuncu geçen sene Milwaukee Bucks formasını terletti.Charlie Bell kendi İnternet sitesindende bu haberi duyurdu.
KAYNAK:www.basketbolhaber.com
hicbiryerde bulamasakta ahmed dedehayırın transferi acıklaması bile doğruluk payını arttırır . hayırlı olsun
 
Haberi tartışacağınıza, bu haberi ortaya atanı araştırsanız daha iyi olur gibime geliyor. Kafa yapan biri olmasın karşı taraftan. Neme lazım!
 
dee nin internet sitesine baktım, galatasaray formalı resimleri en tepe de babalar gibi duruyor. umarım takımdan ayrılmaz. yeni sezonda fırtına gibi esecek inşallah.
 
Kaan Can Garip' Alıntı:
internet sitesine baktım, galatasaray formalı resimleri en tepe de babalar gibi duruyor. umarım takımdan ayrılmaz. yeni sezonda fırtına gibi esecek inşallah.


Kimin resimleri duruyor hangi sitede
 
Okan BAKIR' Alıntı:
[quote="Kaan Can Garip":3nnf7plz]internet sitesine baktım, galatasaray formalı resimleri en tepe de babalar gibi duruyor. umarım takımdan ayrılmaz. yeni sezonda fırtına gibi esecek inşallah.

takımdan ayrılan kim?[/quote:3nnf7plz]


Dee'yi kastediyor sanırım :)
 
Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Okan BAKIR":1jg5bh3w][quote="Kaan Can Garip":1jg5bh3w]internet sitesine baktım, galatasaray formalı resimleri en tepe de babalar gibi duruyor. umarım takımdan ayrılmaz. yeni sezonda fırtına gibi esecek inşallah.

takımdan ayrılan kim?[/quote:1jg5bh3w]


Dee'yi kastediyor sanırım :)[/quote:1jg5bh3w]
kafa maça kaydı ya. tabi dee :)
 
Dee Brown bu sezonda bizle kalacak oyuncuların başında geliyor bence Dee son telekom serisinde azda olsa winner özelliği gösterdi ama istenilen düzeyde değil. Bence Dee skorer değil servis adamıdır. O yüzden iyi 1 yada 2 tane 2 veya 3 numaraya oyuncu alsak çoşarız .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst