2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut Erdem' Alıntı:
Zorro takıma yakında kobeyi filan getircekti....Yakında naumoski gelecekmiş zorroya güvenin diyecegini sandım..
Zorro ne zaman Kobe gelecek dedi, iftira atmayın adama :)

Zorro gördüğüm kadarıyla bilen biriydi :)
 
Karizmayı falan bir kenara koyalım da; isim Osman mıdır, Ahmet midir, Suat mıdır herneyse o şekilde foruma üye olunması esastır.

Ha yok bende fçok ake kullanıcı var diyorsanız da bu şekilde düşünenlere karşı site yönetiminin de fake leri olur ... (Ben özellikle çok sağlam fake ler atarım. Bilginiz olsun...)
 
Duyduğuma göre Eyüp geri dönmüş zaten başka isimle yazmasıda yakışık almaz.Bu arada kara murat kim?? Eyüp bana borcun var fena ektin.Unuttum sanma yalnız KULÜPTE İLGİNÇ GELİŞMELER VAR hadi hayırlısı.
 
Amma çok sevenim varmış, en baştada Mithat :)

Bu arada lastiğimin patlaması için sotede bekleyenler üzülmüştür geri dönmeme :)
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Zizic bugün Belçika'ya gitti, DEXİA maçında duruma göre oynayacak, şayet Badolana bu akşam 5 e kadar bonservis ücretini klübümüze yollarsa Zizic gitti demektir, yollamazsa kalması kesinleşti.

Zizic Badolana'ya gitmek istiyorum ama bu transfer olmazsa takımda kalıp elimden geleni yapacağımdan şüpheniz olmasın şeklinde konuşmuş yetkililerle.

Diğer bir konuya gelince R.Atkins için yarın bir görüşme yapılacak Belçika'da, bu görüşmelerin sonucuna göre guard'ımız belli olacak.

Forum ahalisinin bilgisine:)
işte ulu ve bilge insan ...
 
Herkes Belçika'da krizde var memlekette nasıl arayayım yurt dışını :)
 
Burak Barut' Alıntı:
Atkins gelirse gerçekten faydalı olacak mıdır ?
Yoksa burada bir riske mi giriyoruz ?


Ben forumda fazla kişi tanımadığımdan ve yaşınızı bilmediğimden ne sıfatla hitap edeceğimi bilmiyorum ama bence faydalı olur . Benim tanıdığım Atkins olur .

Kanımca sorunuz benden büyük abilerimeydi ve sizde abilerimdensiniz . Neyse bende görüşümü bildirmiş oldum .


Saygılarımla
 
Atkins'i ligimiz dışında 2 kez Uleb maçında izledim . İkisinde de harika oynamıştı . İzlediğim bir maçta haftanın MVP'si olup 29 sayı , 9 asist , 6 top çalma , 3 ribaund gibi bir istatistikle oynamıştı . Benim bildiğim Atkins takımın 1.guardı olur ve iyi bir performans gösterir . Tabi bu transferde transfer başarısını konuşmak için alındığı miktarı ve kendi alacağı parayı da göz önünde bulundurmak lazım . Ben isterim kendisini .

Saygılarımla
 
Atkins in takımı Base Oostende Belçika liginde 2 galibiyet 7 maglubiyetle 9 takımlı ligde 8. sırada Atkins takımının ligdeki en skorer 2. oyuncusu 30.4 dakika süre alıp 11.4 sayı ortalaması 2.9 ribaunt 4.1 asist 2.1 top çalma istatisligi var , Beşiktaş ın aldıgı Baxter takımdan ayrılana dek 12.8 sayı takım ın en skorer oyuncusuymuş .
 
Mithat Duran' Alıntı:
Duyduğuma göre Eyüp geri dönmüş zaten başka isimle yazmasıda yakışık almaz.Bu arada kara murat kim?? Eyüp bana borcun var fena ektin.Unuttum sanma yalnız KULÜPTE İLGİNÇ GELİŞMELER VAR hadi hayırlısı.

İlginç gelişmeler derken! başkanım..
 
Fatih Erdem' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":1ydqakfu]Duyduğuma göre Eyüp geri dönmüş zaten başka isimle yazmasıda yakışık almaz.Bu arada kara murat kim?? Eyüp bana borcun var fena ektin.Unuttum sanma yalnız KULÜPTE İLGİNÇ GELİŞMELER VAR hadi hayırlısı.

İlginç gelişmeler derken! başkanım..[/quote:1ydqakfu]
Mithat Başkan sen çok yaşa : )
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst