2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mithat Bey; Özhan Canaydın nerden baksam 2000 oyu etkiliyor diye birşey yok ; hatta daha doğrusu nereden bakarsam bakayım 2000 oyu etkilemez; garantili. İlk defa başka olduğunda ; herkes ona çok saygı duyarken bile alabildiği oy ancak 2000; daha sonra; 1300 e kadar düşmüş ; Özhan Canaydın'ın etkilediği oy direk olarak 500-550'dir; lise şu be saiklerle ; 500 civarı oy da ; listenin kuvvetine göre gelir. 300-400 oy da klasik "bunlar kulübü satar oyudur ; konjonktüre göre hareket eden" mesela Ali Dürüst aday olsa Özhan Canaydın'ın karşısına Özhan Canaydın o oyların 100 ünü bile alamaz; ama mesela Özhan Canaydın yerine Serdar Eder ve kaşısında da Yiğit Şardan olsa serdar Eder bile 400 oyu tulum çeker. 1000 civarı oy da Özhan Canaydın'ın düzenli oalrak karşısındadır. O yüzden, sizden ricam Galatasaray kongresinin Özhan Canaydın'ın aldığı kararları uygulamaktan başka bir işe yaramayan kapı kulları olarak sınıflamayın...
 
Yahu ne karabasandır...
Adamın adı bile camiayı, forumu, basit bir topic'i bile darmadağın ediyor!
Hayatımda hiçbir isme bu kadar öfke duymadım...
 
Bİraz önce bir arkadaş haklı bir açıklama yapmış,bencede bunları transfer topiğinde tartışmamak daha uygun olur,kendi adıma bunu kapatıyorum transfere devam...
 
Bilgilendirmek mabıyla yazıyorum.

Özhan Canaydın'ın okulda ve Galatasaray camiasındaki lakabı abidir. Bende kendisine böyle hitap etmeyi kendime uygun gördüm.

İkincisi Yiğit Şardan'la girdiği seçim yarışında seçimden 1 gün önce kimin kaç oy alacağı bilgisine sahip biri olarak söylüyorum.Abartısız o koltuğa ceketini assa kazanır.

Şimdi aslında sizde haklısınız,6 sene boyunca yaşananlar sizleri olduğu gibi benide tatmin etmedi.Yalnız o zaman ki !!!!şartları ve detayları bilseniz.Durumun vahametini daha iyi anlarsınız.

Bir konu varki onuda açıklamak istiyorum.Galatasaray'da oy kullanan üye sayısı 8000 bin civarı bunun yaklaşık 5500 kişisi oy kullanma hakkına sahip.Yani aidatlarını düzenli ödeyip oy hakkı olanlar.Şimdi 5500 kişiden genç nesil dediğimiz içlerinde bende varım,1200ile 1500kişi arası geri kalan kişilerin hepsi Özhanbeyin dönemi veya yakın dönemleri lisenin bir geleneği de her zaman büyüğün küçüğe karşı bir bir üstünlüğünün olması.Kısaca iki liseli yarışırken lisenin kemik oyları büyüğe gider.

Diyebilirsin ki Yiğit bey nasıl o kadar oy aldı.Kulüp tarihinde ki en fazla katılım gerçekleşti o dönem
yanılmıyorsam 7000 civarı tam rakamı bilmiyorum.3647 oy Özhan bey 3150 yiğit bey 180 oy Alp bey 64 oyda Turgay bey aldı.Yiğit beyin oylarının yarısı tepki oyları bir kısmı eski Başkanlar Faruk bey ve Mehmet Cansun'a aittir.

Sanırım yeni yönetim iktidara 2500 civarı oyla geldi ki!!!! bu oyların yarısından fazlası Özhan beyin oylarıdır.

Bu forumda beni yakından tanıyıpta sohbeti olan arkadaşlar var sorun bakalım lise muhabbeti olmuşmu bu güne kadar.Tabiki tepki gösterebilirsiniz,bu normal ama yazdığınız yazıdan ben farklı bir mana çıkardım.Artık bir,birimiz anladığımıza göre bence bir sıkıntı yok.
 
Mithat Bey'i tenzih ederek söylüyorum, ne rakamlarla ne de Özhan Abi'nin ceketiyle işim var. Bu isim hala Galatasaray'la yan yana anılıyorsa, ayıplanmıyorsa...

Camia olarak bugünlerden de beterini hak ediyoruz.
 
100 yılda Kız takımı küme düşmüş, 100 yılda Erkek Takımı play out oynamış, Voleybol takımlarını hiç söylemiyorum bile.
Görevi başındayken Galatasaray Başkanlık makamına olan saygımdan arkasında olduğumu belirtmiştim ancak ne olur Canaydın ceketini de alsın gitsin otursun sağlığını düzeltsin düşsün yakamızdan yeter...
Canaydınsız ve Lisesiz herşey daha güzel.
Gece gece rüyama girecek şu adam ya transfer yapsak bari.
Nasıl Liseydi bu kardeşim ya.Adamlar kendilerini herşeyden üstün görüyorlar iş yapmaya gelince çoğu yok ortada.İktidar sahibi olmak tek amaçları.

Canaydınsız Günler ;)
 
Faruk Tanrıyar' Alıntı:
Mithat Bey'i tenzih ederek söylüyorum, ne rakamlarla ne de Özhan Abi'nin ceketiyle işim var. Bu isim hala Galatasaray'la yan yana anılıyorsa, ayıplanmıyorsa...

Camia olarak bugünlerden de beterini hak ediyoruz.

Al bendende okadar.
Bu liselilere(Özhan tayfası için diyorum) çalışan yönetim ağır gelyor abi kaldıramıyorlar.
 
Mithat bey; Özhan Canaydın son seçimlerde 3647 oy falan almadı ; nereden çıkartıyorsunuz bunları; allah aşkına? ALdığı oy 1615!
 
Ünsal Y.' Alıntı:
Mithat bey; Özhan Canaydın son seçimlerde 3647 oy falan almadı ; nereden çıkartıyorsunuz bunları; allah aşkına? ALdığı oy 1615!


Pardon Ünal bey 1647 olacak beyaz oylar dahil.hızlı yazayım derken yanlışlık olmuş.yanlışı düzelttiğiniz için teşekkür ederim.

Ama katılım hakkı olan 7000 kişi doğrudur.Yiğit beyde 1150 oy aldı.
 
Yabancı guard transferi konusunda bilgisi olan var mı ? Atkins dışında ismi geçen adaylar var mı ? Ayrılan bütçe yaklaşık ne kadar ? Ne zaman kadar netleşmesi planlanıyor ?
 
Bu mesajdan sonra başlıkla ilgili olmayan mesajlar silinecektir. Galatasaray SK adlı forumda bir başlık açıp mesajlarınızı kopyalayıp tartışmaya devam edebilirsiniz.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Bu mesajdan sonra başlıkla ilgili olmayan mesajlar silinecektir. Galatasaray SK adlı forumda bir başlık açıp mesajlarınızı kopyalayıp tartışmaya devam edebilirsiniz.


Bunu daha uygun bir lisanla söylersen daha güzel olur Kerem'cim dediğinide yaparız.SIKINTI OLMAZ NASIL OLSA ASTIĞIN ASTIK, KESTİĞİN KESTİK.
 
Galatasaray'da canımı sıkan seylerden biri işlerin gecikmeli, ağdalı işleyişi. Tamam şartlar gereği biraz da ama eskiden de böyleydi. Zizic gidiyor mu Strickland'ın durumu, yerli oyuncu kiralama olayı, geçen senelerdeki McGowan'ın uzun suren belirsizliği, Holman'a onca ay sabretme vb. niceleri. Beşiktaş gibi plansız olmasın ama bizim kadar bu işleri tabiri caizse geveleyen başka bir kulup yok. Bence butçeyle de birebir bir ilişkisi yok bunun. Telekom, Efes, Beşiktaş ve baska bircok takım operasyonlarını nedense daha cabuk ve kararlı hallediyorlar.
 
Basit bir forum üyesi gayet uygun bir lisanla ricada bulunmuştu ama sağolsun kimse dikkate almadı. Pardon Ali beyi tenzih ederim o sağolsun aldı .Keşke Yönetimin herhangi bir üslüptaki uyarsına gerak kalmadan en azından reşit forum üyeleri bu gibi durumlarda otokontrolü sağlasa.

Bu arada konu yine sapmasın link'i verilen gazete haberinde Dalmau'nun da adının geçtiğinden bahsediyor kendi adıma onun gelmesindense MS'nin kalmasını tercih ederim.
 
Canaydın mı aman aman kullanmayın şu adamın ismini artık Galatasaray tarihine kara leke olarak geçmiş bir insandır. Aklıma geldikçe mutsuz oluyorum yahu
 
Dalmau ismine ben inanmıyorum,çünkü kendisi tam anlamıyla 1 numara bile değildir,kolpa haberdir en azından ben öyle ümit ediyorum...Öyle belki olur denilecek zaman değildir,risk almadan belki çok üst düzey değil ama 1 numara gibi 1 numara alınacağını düşünüyorum...
 
Keşke şu adamı transfer edebilsek yada edebilseydik..

n1003341644_180275_5364.jpg


Woolridge'den sevgilerle :)
 
Rashid Atkins gelirse yararlı olabilir kanaatindeyim.Oyunu iyi kurabilen asist özelliği olan bir oyuncu.Fakat şutu biraz istikrarsız.Bir yıldız mı veya üst düzey takım oyuncusu mu diye sorulursa elbette hayır ama en azından şu anki kanayan yaramıza kuvvetli bir merhem olur.Ayrıca Avrupa tecrübesi de var.
Adı geçen diğer isimlerden Dalmau çok saçma bir transfer olur.Malik Dixon gibi skorer ve bencil bir oyun kurucu ise takımdaki diğer skorerleri küstürür.Bu tip oyunculara ihtiyacımız yok.Bize Telekomdaki Blakney tarzı bir oyun kurucu lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst