2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dudley bu sezon Türk statüsünde oynayabilecek mi ? Eğer öyle ise bir yabancı hakları daha olacak kullanırlarsa bir yerli oyuncu kadro dışı kalacak. Belki Mutlu olabilir.Tabi bizim yerli transferi gibi bir gündemimiz varsa.
 
O konuda Federasyona başvuru yapılmış ama henüz açıklama gelmedi Federasyondan. Olursa bir yabancı daha alırlar galiba ama Federasyon kararı bekleniyor şimdilik..
 
Zizici aldik elimizi yuzumuze bulastirdik.Ne kadar kabiliyetsiz yoneticilere sahibiz,yazıklar olsun.Yakısmıyorlar bunlar GS gibi bir markada calisiyorlar ya yazık yani..Her davul dengi dengine..Yonetim degismeden daha cok elimizi yuzumuze bulastiririz bir cok seyi.!
 
Yönetime karşı bu saldırgan tutumunuza bir türlü anlam veremiyorum.

Zizic gibi bir ismi ikna edip transfer etmek yönetim adına büyük bir başarıdır. Eğer oyuncu art niyetli ise yönetim n´apsın?
 
Oyuncunun mayası tutmadıysa satacan verecen badalonaya mı hangi takıma gidecekse gidecek..sezon sonuna kadar vermesinler zaten bu saatten sonra onemi yok artık.. hatta cuneyt-murat kaya-polat-erdem-cemal ilk 5i ile sahaya bile cikabiliriz..Yonetim bir cuval inciri berbat etmesin daha!
 
Bora Yuksel' Alıntı:
Zizici aldik elimizi yuzumuze bulastirdik.Ne kadar kabiliyetsiz yoneticilere sahibiz,yazıklar olsun.Yakısmıyorlar bunlar GS gibi bir markada calisiyorlar ya yazık yani..Her davul dengi dengine..Yonetim degismeden daha cok elimizi yuzumuze bulastiririz bir cok seyi.!

Bir lafımız vardı hani hatırlarsınız 'Daha iyisi olana kadar en iyisi bu' diye.
Adamın parası mı ödenmedi,ilgi mi gösterilmedi yönetim neyi eksik yaptıda onlara çatıyorsun?
Badolona ve Ziziç sütten çıkma ak kaşıkta suçlu yönetimi buldun demek.
 
Bu forumda çok haddini aşan arkadaşlar var. Yöneticileri benimsemeyebiliriz ama saygı duymalıyız. Ulema tavırlar komik oluyor. Erkinizi bilgisayar tuşlarında kabadayılık yaparak değil tribünleri doldurup takımınızı destekleyerek yapın. Transferi yada kulübün işleyişini bırakın sorumlular yapsın. Herkes gönlünde bu forma altında görmeyi arzuladığı insanlar vardır. Ama talepleri kişilik haklarına saldırmadan yapalım. Yöneticilerin ve bu işten para kazanan profesyonellere çapak olmyalım. Ha başarısızlık olduğunda tabi ki hesabı onlar verecek. Şunu eleştirebiliriz bizi neden ülker bizim co sponsorumuzda f.bahçenin ana sponsoru.Takımı dağıtırken mirsadı, ömeri, ibrahimi anladıkta oğuz neden f.bahçeye gitti? neden rekabet dengesi aleyhimize bozuldu da bonus diye murat özyer geldi. bunların hesabını o zamanın yöneticilerinden soralım. Bu arada Murat hocanın bize pozitif katkı yaptığını düşünüyorum. Hepimiz 3-0 lık telekom serisine takığız. Ama dönüp bir baktığımızda telekomun 5 yabancısından üçü bu sene devam ediyor, bizim hangi yabancımız kadroda? Bir sonraki sene o takımda kalıp kalmayacağı belli olmayan biri artık sonu gelmiş maçlara ne kadar asılır? Hele birde bütün hakemlerin düşman olduğu bir ortamda.
 
Genel anlamda Galatasaray yönetimini eleştirmek bana düşmez tabi ama Zizic konusunda yönetimin yapabileceği birşey veya bu konudaki herhangi bir kabahati olmadığını düşünüyorum. DKV Joventut Badalona, 90'ların başından günümüze kadar hep Avrupa'nın en büyük kulüplerinden bir olmuştur ve Avrupa'nın en iyi ligi olarak kabul edilen ACB liginde her sene zirveye oynayan bir Euro League takımıdır. Böyle bir takımdan gelecek teklife Türkiye'de mücadele eden hiçbir yabancının itimat göstermemesi düşünülemez. Buna lig sonuncusu ekipten tutunda yıllardır basketbolun lokomotifi olan Efes Pilsen'in yabancıları bile dahildir. O yüzden şu durumu değerlendirirken olaya biraz nesnel yaklaşmakta fayda var.
 
Daha önce de kızdırmıştı beni Bora Bey,Eren Abi de onun kafa iyi,saçmalıyor demişti;bundan sonra hep öyle düşüneceğim tek cevap vermeyeceğim bu zat-ı muhtereme...
 
Usta gazeteci Alperen Kaplan transferin gözde ismi Mutlu Demirle konuştu... :p :p

Şaka bir yana Mutlu Abi takımında mutlu olduğunu,takımın iyi gittiğini;kendisinin de oynayacağına inandığını söyledi..
Hayırlısı.
 
Şu saatten sonra federasyon onayı verdiği takdirde Dudley Türk olarak oynayacak arkadaşlar.Telekom 1 yabancı daha alabilir ama kadrodan çıkan bence Mutlu değil, Barış Ermiş olur.Çünkü Mutlu 3 ve 4 numarada oynayabiliyor.Telekomun jokeri.Ben bizim hala bir guarda daha ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.Barış gelirse o açığı kapatır.Fakat ben Telekomun hemen bir transfer yapacağını düşünmüyorum...
Ben yönetimin bu kadar acımasızca suçlanması mantıksız buluyorum.Zizic,Gurovic,Milojevic gibi Avrupa'nın önemli oyuncularıyla anlaşmak büyük başarıdır.Ha aşı tuttu mu hayır,gereken verimi alamadık o başka mesele.Ben burada koçun sorumlu olduğunu düşünüyorum,koça eleştirilerim sadece yabancıları oynatamaması konusunda değil, sene başında unuttuğu Hüseyinle de alakalı.Ama şu da varki Murat Özyerin günahı kadar sevabı da var.Ligde iyi bir ivme yakalamışken koç değişikliği de yersiz...
Zizic'e gelirsek ne yapsın yönetim bedavaya mı versin o mu isteniyor.Şu andaki yönetim 2000'li yıllardan beri basketbolla en çok ilgilenen yönetim.Ha yeterli mi elbet de değil ama o yıllarda unutulmasın...
 
Joventut Badalona klubune e-mail gonderdim biraz once..Zizic-Pops Mensah Bonsu takasını onerdim tum 2 taraf icin en hayirli sekilde olacagini belirttim.

administracio@joventutbadalona.com


POPS MENSAH BONSU'yu ne yapıp edip bizim caylak yoneticilerin aklına sokmamız lazım..Basarıların 3 gizli noktası! 1.Graves 2.Pops Mensah Bonsu 3.Kaliteli coach!
 
Bora Yuksel' Alıntı:
Joventut Badalona klubune e-mail gonderdim biraz once..Zizic-Pops Mensah Bonsu takasını onerdim tum 2 taraf icin en hayirli sekilde olacagini belirttim.

administracio@joventutbadalona.com


POPS MENSAH BONSU'yu ne yapıp edip bizim caylak yoneticilerin aklına sokmamız lazım..Basarıların 3 gizli noktası! 1.Graves 2.Pops Mensah Bonsu 3.Kaliteli coach!

Sizin deyiminizle bizim '' çaylak yöneticilerimiz''de görüyordur Pops'u ancak Joventut yönetimi '' manyak '' mı ki Pops gibi Euroleague'de ilk 2 haftanın mvp si olmuş adamı bonservissiz bir şekilde bıraksınlar.Pops'un kronik bir sakatlığının olduğu konuşuluyor.( Ben mi yanlış biliyorum yoksa dediğim gibi Joventut kendisini serbest bıraktı değil mi ? ) Ayrıca Pops'a sormak istediğiniz bir şey varsa bana yazıp gönderirseniz kendisine gönderebilirim . ( Ne yapıyor olduğu , son durumunun ne olduğu vs . )
 
Bora tebrik ederim, gerçekten iyi düşünmüşsün, bütün samimiyetimle söylüyorum!
 
POPS MENSAH BONSU sakat...
Sezon sonuna doğru iyileşmesi bekleniyor.Bu yüzden badolana serbest bıraktı.Serbest olan bir oyuncu ile kimseyi takas edemeyiz sanırım...
...but he finally inked a one-year deal with DKV Joventut.[3]He was released in December due to a shoulder injury, averaging 18 points per game in 2 league matches...

Sonunda DKV JOVENTUT ile bir senelik sözleşme imzaladı.Omuz sakatlığı yüzünden aralık ayında serbest bırakıldı.2 maçta 18 sayı ortalaması vardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst