2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer bencede kapatılmalı artık,Bjk yeterince iyi bu konuda kulvarı onlara bırakalım...Zaten koçumuza yeterince pahalı bir takım emanet edildi,daha fazla zarara girmemekte yarar var...
 
Pini Gershon'un gelmesiyle yeni bir çehreye bürünen İsrail ekibi, Elton Brown'u gönderme kararı aldı.

İsrailli coach Birenboim ile yollarını ayırdıktan sonra eski antrenörü Pini Gershon'u takımın başına getiren Maccabi Tel Aviv, Elton Brown'u gönderdi. Geçen sezon İsrail Ligi'nde gösteridiği performansla transferin gözdesi haline gelen Brown'un Maccabi'de kendine bakmadığı ve kilo aldığı, bu yüzden Gershon'un ABD'li pivotu takımdan gönderme kararı aldığı ifade ediliyor. Atletik özellikleriyle bilinen Brown'un yine Avrupa'da kalacağı belirtildi.

Kaynak :basketdergisi

Gerçi artık pek bir anlamı kalmadı ama bir ara bizim içinde tavsiye eden arkadaşlar olmuştu sanırım
 
Yücel Platin'i transfer edelim. İşin teknik kısmında da bana güven veriyor ama o kısmnından çok anlamıyorum belki yanılıyorumdur.
İşin ruh kısmında çok şey değiştireceği kesin bakışları değişiyor maç sırasında.Alev saçıyor . Ruhsuz takıma en azından ruh getirir.
 
Koç için Repesa olur bence olursa.Sırp ve Hırvatların dilinden iyi anlar o.Türkiye tecrübeside var.Uzun vadeli onla anlaşmak lazım bence.
 
Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":3t1k4pnm]Koç için Repesa olur bence olursa.Sırp ve Hırvatların dilinden iyi anlar o.Türkiye tecrübeside var.Uzun vadeli onla anlaşmak lazım bence.

Gelirse itirazım olmaz :)[/quote:3t1k4pnm]
Kimin olur ki abi :) .Ukiç'i yanına çağırıp attığı tokat hala aklımda :) :)
 
Onur Yavuz' Alıntı:
Ruhi isimli bir basketbolcu varsa hemen transfer edelim...

:) :) :)

Malesef mevcut baş antrenörümüz ile o bile Ruh(suz)i olur Onur bey. Vereceğimiz paraya yazık.

Hem bataklık varken sivrisineklere takılmamak lazım .
 
bu takım önümüzdeki yıl baştan aşağı değişmeli.Genç bir kadro kurulmalı.genç derken yeteneksiz kadroya bile giremeyecek tarz'da gençler değil.Türkiye'nin en iyileri alınmalı.Tutku açık mutlaka alınmalı önümüzdeki yıl mutlaka !!!
Ersin Görken kenar'da iyi bir abi olabilir takıma oda mutlaka bu takıma kazandırılmalı ...
Kerem.Gönlüm mutlaka bu takıma alınmalı geç bile kalındı.

Ve genç yabancılar alınmalı bu takıma.
 
Erdal Avcı' Alıntı:
İşinin ehli ve boşta bir basketbol yöneticisi var mı piyasada?

Zaten basketbol sporu ne yazıkkı boyle bir spor Turkiyede..Basındaki yoneticiler sanayiden,ticaretten gelme cogu futbol ile karıstırıyor yapıyı..Takımın basındaki menejerler kısmen son zamanlar eski basketbolculara dondu ama asıl is yukarida bitiyor.Alt yapısı zayıf,seyirci organizasyonu son derece kotu,3.sınıf turk oyuncularla bir takımın buyuk hedeflere ulasması imkansızdır.

Sen ozunden cıkar baskalarının cıkarlarina mahkum olursan(Ulker),kadro,coach seciminde bu kadar olur.

Kaliteli Turk oyuncular olmadan ancak gunluk basarilar ile seviniriz.
 
Nenad Kristic'i NBA kaptıran Triumph Lyubertsy, Maccabi'de forma giyemeyen Esteban Batista'yı renklerine bağladı.

Bu sezon yaptığı transferle dikkati çeken Triumph Lyubertsy, Nenad Kristic'in Oklahoma City Thunder'a transfer olmasının ardından pota altını Esteban Batista ile takviye etti. 25 yaşındaki Batista sezonu Maccabi Tel Aviv ile geçirmiş ancak burada istediği forma şansını elde edememişti. Kerem Tunçeri ile takım arkadaşı olan Batista'in çok iyi bir oyuncu olduğunu söyleyen coach Stanislav Eremin, "Batista'yı yazın da istemiştik. Ama kulübü izin vermemişti. Şimdi böyle önemli bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için sevinçliyiz" dedi.

Basketdergisi

Ekleme : Britton Johnsen PAOK ile anlaşmış.
 
Nedim Yücel serbest kaldı . BU sezon 12 maçta 16dk ortalama ile 8.08 sayı ve 4.3 rib ortalamasıyla oynuyordu . Bu sezon aliaga bld ye 22 sayı 6 rib yaparak yılın kendi adına en dikkat çeken performansına imza attı . 4 numara pozisyonda oynuyor ve 2.04 boyunda.
 
Rawle marshall Cibona tarafından serbest bırakılmıs. Bence Gurovice cok iyi bir alternatif olur 3 numarada. Sutu ve penetresi ust seviyede bir oyuncu. Bosta olması su anda bir fırsat olabilir.
 
Cem Erzen' Alıntı:
Rawle marshall Cibona tarafından serbest bırakılmıs. Bence Gurovice cok iyi bir alternatif olur 3 numarada. Sutu ve penetresi ust seviyede bir oyuncu. Bosta olması su anda bir fırsat olabilir.
Gurovice alternatif aramak yerine Gurovici kazanmaya çalışmak çok daha önemli bence
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst