2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar NBDL'en oyuncu beğeniyorsunuz da bence o ligin istatistiklerine fazla güvenmeyin.
Orada bambaşka bir basketbol oynanıyor.savunma yok,önüne gelen kendini kanıtlamak için potaya gönderiyor,set hücumu yok ve yanlış bilmiyorsam faul sınırı da yok.
 
Salih GOZMEN' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":4vt6tqxr]Adeleke 2.06 boyunda

Genellikle 5 numara olarak kullanılır ama zaman zaman 4 'e kaydırılabiliyor
Adeleke 2.03 Boyunda ;)[/quote:4vt6tqxr]
Boy tartışmasına girmeye gerek yok ama
adeleke 2.06
Charles gainess 2.01 hatta bazı kaynaklara göre daha da kısa

ama daha da önemlisi adeleke 5 numara gaines 4 numara daha öncede çok kez söylediğim gibi ikisinden birini seçeceksek en doğru seçim adeleke olur
 
Adeleke ile gaines birbirine benzeyen, agresif ve sert basketbol oynayan oyuncular.Gaines in geçen sezon galatasaray daki başarısı ortada hem adeleke ye nazaran takıma daha çabuk uyum sağlayabilir.Ama ben yinede adelekeyi gaines e tercih ederim.
 
workouts_060531_adeleke.jpg
gaines_250.jpg



Bakalım hangisi gelecek :)
 
Bu arada bizle ilgili değil ama eski Efes'li Kenny Gregory PAOK'tan ayrıldı.Yunan ekibinin yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle takımdan ayrıldığı belirtilen Gregory, bu sezon Yunan Ligi'nde geride kalan 14 hafta sonunda 15.7 sayı ve 4.8 ribaund ortalamalarını yakalamıştı. Avrupa'da daha önce Efes Pilsen ve Le Mans takımlarında da görev yapan Gregory'nin bu gelişmenin ardından gelecek teklifleri değerlendireceği belirtildi.

Kaynak:Turkbasket
 
Yeni transfer kim olur bilemem ama bir an önce takıma katılmasında fayda var çünkü eldeki rotasyonla Bologna ve Antalya maçları pek iyi neticelenmeyebilir Galatasaray adına. Bu arada guard kalmadı takımda, Marshall Strickland geri alınırsa hiç şaşırmam :)
 
G.Saray revire döndü, gözler transferde!


Sarı - Kırmızılılarda sakatlar kervanına Cüneyt'in de eklenmesiyle transfer hız kazandı. Adeleke gündemde değil...

Galatasaray Cafe Crown revire döndü. Sarı - Kırmızılılarda Darüşşafaka Cooper Tires maçında bileği burkulan Cüneyt Erden'in sakatlığının ciddi olduğu ve formda ismin yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalabileceği belirtildi. Ancak son karar yarın çekilecek MR'den sonra belli olacak.
Tufan Ersöz, Rashid Atkins, Dejan Milojevic, Cemal Nalga, Altay Özurgancı'dan sonra Cüneyt Erden'in de sakatlar kervanına katılması ve Zizic'in ayrılıp Gurovic'in de cezasıyla oynayabilecek 5 oyuncuya sahip olan Sarı - Kırmızılılarda gözler transfere çevrildi.
Uzun oyuncu almak isteyen Galatasaray Cafe Crown'da eski Banvitli Kenny Adeleke isminin gündemde olmadığı öğrenilirken Sarı - Kırmızılıların eski oyuncusu Charles Gaines'in takıma katılmaya yakın olduğu belirtildi. Gaines'in takımı daha iyi tanıdığı ve teknik heyetin bildiği bir isim olması nedeniyle önplana çıktığı ifade edilirken Galatasaray Cafe Crown'un sürpriz bir isimle de görüştüğü vurgulandı.
KAYNAK:BASKET DERGİSİ
 
bence gaines geri alımalıdır.onun gibi atletik savaşçı bir oyuncuya ihtiyacı war bu takımın.gaines i tekrar takımımızda gormek istiyorum CHARLES GAİNES!!!
 
Gaines gelirse Hüseyini yedekleyemez arkadaşlar ancak Milo nun yerine oynar ama iki 4 numarayla oynarsak ta olur ki geçen sene Owens ve Gaines yanyana çok oynadılar bu senede Milo' yla oynarlar
 
mehmettuncer' Alıntı:
Gaines gelirse Hüseyini yedekleyemez arkadaşlar ancak Milo nun yerine oynar ama iki 4 numarayla oynarsak ta olur ki geçen sene Owens ve Gaines yanyana çok oynadılar bu senede Milo' yla oynarlar
Milo ile Owens arsındaki size farkı bunu zorlaştırır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst