2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gazanfer Tosun' Alıntı:
Bir aralar Daçka'nın 2.10 boyunda ABD'li pivotu vardı:Vincent Jones.Eminim hatırlayanlarınız vardı.Müthiş bi atlet,müthiş bi blokçuydu ve orta mesafe şutu da vardı.En zayıf yanı incecik fiziğiydi fakat takımımızda bu açığı kapatacak Milo,Cemal,Polat var zaten.Hala eski formundaysa çok işimize yarar diye düşünüyorum.2001-2002 sezonunda TBL'de en değerli oyuncu seçilmişti,1977 doğumlu ayrıca.Bu adam şimdi nerde ne yapıyor bilgisi olan varmı?
1977 doğumlu olduğu için bu transfer fazla mümkün değil . Zaten takımın çoğu 30 yaş ve üzeri .
 
Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":27fr58pt]Bir aralar Daçka'nın 2.10 boyunda ABD'li pivotu vardı:Vincent Jones.Eminim hatırlayanlarınız vardı.Müthiş bi atlet,müthiş bi blokçuydu ve orta mesafe şutu da vardı.En zayıf yanı incecik fiziğiydi fakat takımımızda bu açığı kapatacak Milo,Cemal,Polat var zaten.Hala eski formundaysa çok işimize yarar diye düşünüyorum.2001-2002 sezonunda TBL'de en değerli oyuncu seçilmişti,1977 doğumlu ayrıca.Bu adam şimdi nerde ne yapıyor bilgisi olan varmı?
1977 doğumlu olduğu için bu transfer fazla mümkün değil . Zaten takımın çoğu 30 yaş ve üzeri .[/quote:27fr58pt]
Uzun vadede düşünülemez ama takımımızın şu andaki rotasyon darlığında istenildiği takdirde hemen alınabilecek bir oyuncu.Zaten takımızda,herhangi bir yabancının son yıllarda 2 seneden fazla oynadığını hatırlamıyorum(yanlışım varsa özür dilerim).Üstelik Burak abinin dediği gibi İran yada Irakta oynuyorsa gelmemesi için hiçbir sebep yok.Eski formundaysa hiç tereddüt etmeden alınmalı.
 
Vincent Jones'u ben biraz hatırlıyorum. Gerçekten oldukça atletik, hareketli bir oyuncuydu. Denildiği gibi dezavantajı ince olmasıydı. Daçka'ya ilk geldiği dönemde gayet iyiydi. Ancak Daçka'ya ikinci gelişinde ekisi gibi olmadığını göstermişti. O yüzden şimdi o durumundan daha iyi olduğunu düşünmüyorum...
 
Berk Tuna Tertipli' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":1l8qj7du]Bence bugün yarın transfer gerçekleşir.

Demek ki 1-2 gün içinde yeni uzunumuz geliyor, hayırlısı olsun. İnşallah Adeleke'dir.[/quote:1l8qj7du]
Demek ki en az 1-2 hafta içinde yeni uzun geliyor . Eyüp abi Atkins de 1-2 gün dedikden sonra 1-2 hafta beklemişdik xD
 
Arkadaşlar sizi bilmem ama bence guard durumu gittikçe daha onemli bir hal alıyor..
Yanı Cuney cıktıktan sonra, Graves ve Muratın top taşımadaki zorluklarını gördük..Atkins in ne zaman döneceği ise mechul..Kimsede demıyor 3 gun 5 gun sonra diye..
Sizce guard mevkine bi yaptırım olamaz mı? Mesela atkins ile sözleşme feshedilip yeni guard arayısı vs..
 
eee hani nerde transfer. 1 2 gün içinde biteceği söylenmişti. Ancak hala bir gelişme yok. Daha fazla sabredemiyecegim . Artik kimi alacaklarsa alsınlar.. Kadroya takviye şart...
 
Reza Ozlerle Ersinlerle gunu ancak kurtaririz...Sampiyonluk ,icin sampiyon turk oyuncu lazim...Ermal,Kerem,Oguz,Omer Onan,Mirsad,Kaya,Tutku,Ersan bu tarz oyuncularin yoksa reha ozlerle fatih lerle ersinlerle sampiyonluk hayal otesi.
 
Burak Uzundere eğer yalan söylediyse, bizlerle alay etmek için böyle bir topic açtıysa umarım ömür boyu nopost alır.

Aksi çıkarsada kendisinden özür dilerim.
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Burak Uzundere eğer yalan söylediyse, bizlerle alay etmek için böyle bir topic açtıysa umarım ömür boyu nopost alır.

Aksi çıkarsada kendisinden özür dilerim.

Sevgili Eyüp abi, kendisinin "radyo programına konuk oldu" dediği sırada adam maçtaydı. Radyoya katılmasına imkan yok. Ayrıca söylediği gazete ismi de haberi de pek gerçekçi durmuyor..
 
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":47cpzggc]Burak Uzundere eğer yalan söylediyse, bizlerle alay etmek için böyle bir topic açtıysa umarım ömür boyu nopost alır.

Aksi çıkarsada kendisinden özür dilerim.

Sevgili Eyüp abi, kendisinin "radyo programına konuk oldu" dediği sırada adam maçtaydı. Radyoya katılmasına imkan yok. Ayrıca söylediği gazete ismi de haberi de pek gerçekçi durmuyor..[/quote:47cpzggc]Ferhat selam!

Bende resmen bizimle alay ettiğini düşünüyorum, normalde bana küfür eden birinin bile ceza almasına gönlüm razı gelmez ama bu yaptığı hoş değil, umarım gereken cezayı görür.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst