2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur YILMAZ' Alıntı:
Ben Loren Woods'un stilini pek seven biri değilim. Boyunu ve fiziğini yeterince kullandığını düşünmüyorum. Zaten geçen sene Efes'te bazı sorunlar yaşamıştı. Ama gelirse katkı sağlayabilir.
Zalgiris'in ekonomik sorunlar yaşadığı zaten daha önce de söyleniyordu. Hatta Willie Deane için de yanılmıyorsam benzer haberler çıkmıştı. O yüzden haberlerin doğruluk payı olabilir...
kaçırmış olabilirim bunu yanıtı vermiş olabilirler ama bizde maddi sıkıntı yaşamıyoz mu hüseyin paraları alamadığında bahsetmiş .
 
Jankunas çok iyi bir transfer olur kanımca. Gurovic, Milojevic, Jankunas gibi isimleri Türkiye'ye getirmek kolay değilken bu üç ismi kadromuzda bulundurursak kağıt üstünde önemli bir güç yaratırız otomatik olarak.

Atkins döndü ve Graves'in verdikleri ortada. Yerlilerimiz çok iyi olmasa da Cüneyt, Hüseyin, Murat gibi oyuncularımızda var. İyi transfer olur, yeter ki bir an önce sakatlar dönsün, cezalat bitsin, transfer yapılsın... Bizde şampiyonluğa inanırız bu dediklerimle paralel olarak.
 
Jankunas gelirse takımımız adına cok iyi bir transfer olur (Tabi 1.5 yıllık sözleşme yapılırsa)

Jankunas'ın artıları

- Oyun zekası
- Yüksek post ve dış şutu
- Savunması
- Ribauntlardaki etkinliği

Eksileri

- Çok top kaybı yapması
 
Jankunas biraz Milojevic tarzında bir oyuncu galiba. 5 numara alınacak diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi.. Woods pek katkı yapmaz, saçmalık olur onun transferi bence..
 
Transfer lazım falan diyoruz da Galatasaray ligde adeta fizik kurallarını yok ederek ilerliyor. 3 kişi yok, 5 kişi yok farketmiyor yinede maç kazanıyor Galatasaray. Bu gidişle transfer falan yapılmayacak sanki :)
 
Ya abi Alba ile sağlık testini geçememiş bi adam niye bizle imzalasın ya da biz niye alalım.Hazır ismi geçiyorken anlaşacaksak alalım işte Jankunas'ı 1.5 veya 2.5 sene imzalayabiliyorsak imzalayalım harika olur.Genç,potansiyel,hazır ve değeri olan bi oyuncu..
 
boşver veysel, bazı arkadaşlar istiyorki 2-3 tane smac vursun bizi ayağa kaldırsın. öyle gözümüz boyansın... valla bu jankunas transferine gelirsek bu adamı alırsak böyle bir zamanda çok iyi transfer olacağını düşünüyorum.
 
Loren Woods ile ilgili yapılan kötü yorumlara katılmıyorum,konuşulan isimler arasında kadro yapısına bakacak olursak en faydalı olacak kişidir kendisi.
 
Jankunas önemli ve çok faydalı olacak bir oyuncu ama bence sadece Jankunas ı almak yetmez ( ki almak çok zor zaten) mutlaka ama mutlaka sırtı dönük oynayabilen sert bir amerikalı bulmamız lazım.
Örn: Lance Willams

Bu arada dün telekom maçındaydım Hakan köseoğlu kariyer maçını oynadı. Adeta calderon gibi oynadı. Bence yeterli olgunluğa ulaşmış lise takımındayken de izlemiştim onu tek eskiği şutu ve bazen zorlama paslarıydı ama kendini çok geliştirmiş. Gelecek sene için mutlaka kadromuza katmalıyız bence Türkiye de o düzeyde başka bir yerli oyun kurucu alamayız. Ayrıca Mutlu Aknıpar da çok iyi bu sene, seneye onu da düşünmeliyiz. Telekom için büyük kayıp olmaz ama bizim için önemli kazanç olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst