2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem'in durumu geçen seneden vardı.
Kendisi Galatasaray atkısı ile poz vermiş, ultrAslan şalını boynuna takıp resim çektiren birisidir Ahmet Cömert'te biraz aratın bulursunuz zaten.. Kuqo ile birlikte hatta bir fotoğrafı Ahmet Cömert'te maç öncesi.. Kuqo koyu Fenerli olduğundan atkıyı pek tutmamış fakat Kerem kendi evladı gibi sahiplenmiş atkıyı..

KG daha ne desin bilmiyorum yönetime.. BENİ ALIN demiş resmen bağıra bağıra..

Gökçe Abiye katılıyorum. Gidin evine veya yemeğe çıkın Kerem'le, forma hediye edin arkasında 12 K.GÖNLÜM yazan olsun bitsin. Daha ne desin adam ?
 
Kerem Gonlumun gelmesi takımın seviye atlaması acisindan cok gerekli.Bu sekilde Erdem Turetken basta olmak uzere bir kac oyuncu ile yollarimizi ayirmaliyiz seneye.
 
bencede katılıyorum erdemle ayrılıp altay teo gibi oyuncularıda kiraya vermek gerekiyor bence bunun yerine efesten genç guardlardan biri alınabilir kerem gnlüm innaılmaz fark yaratır takıma hüso ve cüno ile birlikte diğer yıl yabancıları ii ve çok uzun vadede seçmek gerekiyor
 
Kerem Gonlum,Ermal Kuqo,Sinan Guler,Tutku Acik,Yunus Cankaya+3 kaliteli yabancı!

Bu isimler ile final kesin oynariz ligde!

Gitmesi gerekenleri: Erdem Turetken,Tufan Ersoz,Cemal Nalga,Altay,Teoman(Kiraya),Atkins(Saglik sorunu),Milan Gurovic olarak goruyorum.

Coach olarak ise Petar Naumoski ile anlasmaliyiz.(Antrenorluge baslayacagini acikladi gelecek sezondan itibaren) olmadi 2.secenek Jasmin Repesa!
 
Emir ezbere şeyler yazma. Yazdıklarımı oku ona göre yaz point guard'la ilgili. Quinteros diyorsun Atkins'in yerine ama bu adamın takım savunmasına katkısı, oyunu okuma becerisi, takımı oynatabilme becerisi vs. bu konuda hiçbir bilgi vermiyorsun. Quinteros'u merak etme ben de tanıyorum. Üçlük atmaktan, top kullanmaktan başka becerisi olmayan bir oyuncu. Bize bu mu lazım büyük scout?

İnternette gördüğün her adamı önerip durma şurada. Yazdıklarına herkes gülüyor, ne içiyorsun diye laf atıyorlar, hala geyiktesin.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Emir Bey Galatasaray Basketbol Şubesi'nde nasıl transfer yapıldığını biliyorum zaten o programa da gerek olmadan.

Neyse sorun o değil de sene başından beri alakasız alakasız oyuncu önerileri yapıyorsunuz. Bir de üstüne anlamaz, etmez, bilmez diye insanlarla dalga geçiyorsunuz. Siz herşeyi çok iyi biliyorsunuz ama Point Guard öneriniz hakkında verdiğiniz bilgilerin Point Guard'larla alakası yok. Madem mükemmel bir scoutsunuz önce takımın neye ihtiyacı olduğunu ve oyun kurucunun neler yapması gerektiğini öğrenin. Önce basketbolu öğrenin kısacası.

Ama ben ilk fırsatta sevgili Mert Uyguç'a ve Koray Hoca'mıza teklifte bulunacağım. Mükemmel bir scout arkadaşımız, birinci ligler, ikinci ligler, Avrupa, Asya, Afrika her yeri, her oyuncuyu biliyor diye. Bu arkadaşı şubemizde işe alın lütfen, geleceğimiz onun ellerin diye.

Print edip masasına yapıştırması gerekiyor bazı arkadaşların şu yazıyı.

Netten istatistik takip edip,o gelsin bu gitsin muhabbeti yapan arkadaşlar iyice okumalı,özümseyene kadar.
 
Bu kadar ince eleyip sık dokuyoruz secıcıyız dıyo yonetıcılerımız,ondan gecikiyomus yabancı transferi.Sizce ne kadar inandırıcı bu laflar kulup daha elındekı oyunculara gununde parasını odeyemıyoken,sen nası secıcı oluyosun bu kadar,bekleyıp gorecegız ınsallah ben yanılırım ama bence kulupte yeterınce butce olmadıgından bırı alınamıyo.
 
Hakan Koseoglu, Pinar Karsiyaka

Eskiden foruma Hakan koseoglu yazildiginda guluyordum. Art niyetli olmamak lazimis. Isimlere bakip dalga gecmemek lazimis. Bu sene Hakan Koseoglunu takip etmeye calisiyorum. Karsiyaka-Aliaga macinda resmen bizim Guard alaninda eleman kalmadigi an keske bizde olsa idi dedim. Seneye Turk rotasyonu icinde 1 numara icin transfer edilmesi lazim Hakan Koseoglu. Kendileri Gerektigi zaman sayi atiyor. Takimi oynatiyor. Kisaca bizim icin bicilmis kaftan Hakan Koseoglu.

Kerem Gonlum, Efes Pilsen

Az once Kerem Gonlumun Galatasayli oldugunu ve bizde oynamak istedigini belirtigini okudum forumda. Umarim seneye dusunulur. Kerem Gonlum Avrupa tecrubesi olsun Milli takim olsun cok tecrubelli bir oyuncu. Ekmegini tastan cikaran bir oyuncu. Bize sinif atlatabilecek bir oyuncu.

Pops Mensah-bonsu, Austin Toros
Yabanci transferi beklemteyiz. Benim ilk tercihim Pops. Blok tehditi ile rakipleri potaya yaklastirmayan bir oyuncu. Ribaundlarda etkili. Smaclari ile takimi ve taraftari atesliyebilen bir uzun.

istatistik: Pops Mensah-bonsu
http://www.nba.com/dleague/playerfile/i ... nsah-bonsu


Erik Daniels,Erie Bayhawks
Ikinci terchim Erik Daniels. bugun maci var takip edecegim. Her mac triple-double yakin istastikleri var.

istatistik: Erik Daniels
http://www.nba.com/dleague/playerfile/i ... ik_daniels

Patrick Ewing Jr,Reno Bighorns
Ucuncu tercihim. Patrick Ewing jr. Babasi eski basketbolcu. Kendisi cok iyi bir oyuncu. iki mactir oynamiyor nbdl'de Coach tercihi tarafindan. Atletik bir oyuncu. Ncaa finalerinde smac yarismasina katilmis bir oyuncu.

istatistik: Patrick Ewing Jr
http://www.nba.com/dleague/playerfile/i ... k_ewing-jr
 
Mustafa Yanar' Alıntı:
Transferi Efes maçına kadar yapmalıyız artık yoksa Play-Off'lar da dezvantajlı durumda olacağız.
Transfer rafa kalkmistir Galatasarayda.Kimse umitlenmesin bence.GS'da buyuk bir kaos hakim hic de tahmin edemedigimiz kadar.En buyuk transferimiz Murat Ozyer-Ahmet Dedehayir-Zafer Kalaycioglu vb hukuksal sorunlarin cozumu ve oyuncularin paralarinin zamaninda yatmasi olacaktir ne yazikki!
 
Sevgili osman Erik Daniels Forvet oynuyor. Dun ise center oynadi. Yani aradigimiz uzun. Gurovici gonderme gibi bir ihtimal yok. Benim istedigim uc uzundan biri Erik Daniels.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst