2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burası ciddi atışma yeri oldu vallahi, yazmıştım bir yazımda bundan sonra kulüpte kimse kimseyi rahat bırakmaz diye, anlaşılan forumda da böyle olacak. Üzüntü verici tabi. :( Herkes birşeyler kanıtlamaya çalışıyor. Umarım transfer sezonunda iyi hamleler gelirde artık insanlar anlar ortak paydada buluşmamız gerektiğini...
 
eyüp abinin yazdığı izimlerden nando de colo belki o da çok zor ama herhangi birisi 5 sene içinde galatasaray forması giyerse bende imzayı attığı gün burada herkesten özür dileyeceğim..pekoviç le lavrionoviç in galatasaray diye bi takımdan haberleri bile yoktur eminim..
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Mithat bey acil cevap!!!!

Lavrinovic, Javtokas, Domercant, Nando, Salyers, Pekovic, Sean Marshall transferlerinden haber bekliyoruz!!!
İmzalar ne zaman atılacak????

Teşekkürler!

Zorlama eyüp laf alamassın zamanı geldiğinde öğrenirsin zaten murat hoca kalıyor bence ondan öğrenmen daha doğru olur
 
Görülen şudur ki bazı kişiler Murat Özyer'i kötü göstermek amaçlı Eyüp Abinin saydığı isimleri ortaya atarak yanına belli bir kısmı çekmeye çalışıyor.Ben o zaman da inanmadım şimdi de inanmıyorum.O dediklerinizin çoğu Efes'e bile gelmez.Benim anladığım şudur ki ; Tuğrul Demir basketbol şubesini karıştırmaktan başka hiç birşey yapmıyor.(Geçmişi bilmem ama bu sene için görülen gerçek budur.)
 
Forumda adı geçen isimlerden olan Sean MARSHALL ARİS 'te

Pınar Karşıyaka'da başarılı bir sezon geçiren Sean Marshall Yunanistan'ın yolunu tuttu.

Pınar Karşıyaka'da bu yıl 18.7 sayı ve 5.2 ribaunt ortalamalarıyla oynayan Sean Marshall Yunanistan'ın yolunu tuttu. Geçen yıl Euroleague'de mücadele eden ve TOP 16'ya kalmayı başaran Aris TTBank Massey'i kaptırdıktan sonra kadrosunu Sean Marshall ile güçlendirdi.
kaynak=basket dergisi
 
Eyüp abi ortalık durulmus sende kalkıp yine kıvılcım yakıyosun murat hocanın sözleri nerde guya bızım bu sene final oynamamız lazım sonuc?
 
Efes Pilsen transferde ilk bombasını patlatarak Dinamo Moskova'nın başarılı oyun kurucusu Milos Vujanic'i kadrosuna kattı. Lacivert - Beyazlılardan ayrılan David Blatt'in yeni takımı Dinamo Moskova ile görüşmelerini sıklaştıran Efes'li yöneticiler ve coach Ergin Ataman, Vujanic'in transferini bitirdiler.

ULEB Cup'ta 3. olan Dinamo Moskova'nın oyun kurucusu olan Vujanic'in kariyeri başarılarla dolu... Bu sezon ULEB Cup'ta 10.5 sayı, 3.2 asist ve 2.4 ribaunt ortalamalarıyla oynayan Sırp oyuncu, daha önce Partizan, Kızılyıldız, Fortitudo Bologna, Barcelona ve Panathinakos'ta oynadı. 2 Sırbistan, 1 İtalya ve 1 Yunan Ligi şampiyonluğu yaşayan Vujanic, 2002-03 sezonunda Euroleague'de 25.8 sayı ortalamasıyla sayı kralı olmuştu..

Belgrad'da transfer görüşmelerinde bulunan coach Ergin Ataman, Sırp Milli Takımı'nın banko oyuncusu olan Vujanic'i Efes'e kazandırarak böylece büyük bir transfere de imza atmış bulunuyor.
 
Biraz sabır arkadaşlar Adna Polat söyledi bu sene baskette ve voleybolda güçlü kadro oluşturulacak şimdi sessiz ve derinden çalışılıyor ama bizim haberimiz yok destek olalım biraz sabır..............
 
gecen senede sabrettik sene basi kupada rezil olduk !!! hem kocumuz hemde butcemiz belliydi. suanki tabloya bakarak herkezin sabirsiz olmasi dogal ve tepki koyulmali ki harekete gecsinler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst