Savaşçı ve blok özelliği olan bir oyuncu...Furkan Şimşek' Alıntı:Peki bilginiz varsa biraz tarif edermisiniz? Nasıl oyuncu?
Hücumda çok ahım şahım değil...
Görev adamı diyebiliriz...
Savaşçı ve blok özelliği olan bir oyuncu...Furkan Şimşek' Alıntı:Peki bilginiz varsa biraz tarif edermisiniz? Nasıl oyuncu?
İsim bilmiyorum ama heran transfer yapılabilir, tetikte olalım, az kaldıUmut Erdem' Alıntı:Kerem Seçer veya Eyüp abiden bilgileri varsa bizle paylaşmasını rica ediyorum.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Bende gs.org'u transferi haberi varmı diye yenilemekten sıkıldım, fakat kesin bir şekilde şunu öğrendim İzmir'de, bu hafta transfer kesinlikle bitecek, vede efes maçında oynayacak!
S.Çağlar Gençoğlu' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":3rlamikt]Bende gs.org'u transferi haberi varmı diye yenilemekten sıkıldım, fakat kesin bir şekilde şunu öğrendim İzmir'de, bu hafta transfer kesinlikle bitecek, vede efes maçında oynayacak!
ben zaten dikkat ettiysen hatırladığım kadarıyla demiştim kemal abi onun için dediklerine inanıyorum ve üzülüyorum[/quote:wmheaf3h]Emre Evren İçöz' Alıntı:[quote="Kemal Aday":wmheaf3h]evren bey hatırladığım kaDARIYLA o donemde subenin sponsor tarafını dolayısıyla parayı temsil eden Hakan Aydınol adlı sahıs 300.000 usd lik bonservis ucreti ve 3 senelik kontrat bedelinin fazlalıgı için oyuncuya yesil ısık yaktırmamaıstı.
Gelelim yeni transferimize oyuncu menacerlerinin dediklerine gore nbdl de oynayan Anthony Tolliver 'dan cumadan beri cevap bekliyoruz.2006 boyunda 144 sayı 8 reb. ile oynuyor 1985 dogumlu.Bakalım gorelim
Eyüp YILDIZ' Alıntı:İsim bilmiyorum, ama Jankunas diye tahmin ediyorum!
aynen öyle gibi duruyor ne yazık kiIlgın Karagoz' Alıntı:ben kimsenin umudunu kırmak istemem ama burda çoğu kişi bence kendini avutuyor.her akşam transfer olacak deniliyor ama hayla bir transfer yok.
Emrah Bakın' Alıntı:Eyüp Beyin anlattıklarını ve son zamanlardaki gelişmeleri birleştirdiğimde tahminim tek bir oyuncuda iyice güçleniyor...
Bugün Real Madrid den ayrılan Q.Hosley...
Emre Evren İçöz' Alıntı:hosley 4 numarada ribaundları bırakmazda boyu kaç acaba?