2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih GOZMEN' Alıntı:
Bilmiyoruz recep. Kennedy Winston'a bilen talip ciktiktan sonra. Neden olmasin. Gurovicin sozlesmesi fesh edilir ise haklisin zarara ugrariz fazlasi ile. Sanirim o yuzden yonetim elden cikaramiyor Gurovic'i. Su an oynadigi oyun ile zaten zarardayiz. Allahtan umut kesilmez bakarsiniz bir takim aliverir Gurovic'i hem bizim icin hayirli olur hem kendisi icin diyecegim ama bu isteksizlik ile zor. Kendileri ya sistem takimina transfer olacak orda ruhsuz dolanip bos sutlari sokacak. Yada avrupada bir buyuk takima gidip az sure alacak. Orasi bizi ilgilendirmez acikcasi. Bizi ilgilendiren Gurovic'i nasil elden cikarabiliriz.

Kennedy Winston'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi Türk Telekom'da. O nedenle bonservis bedeli olmadan gitti, yoksa ona da kimse vermezdi şu dönemde o kadar para. Aynı şey Gurovic için de geçerli. Sözleşmesinin feshedilip gönderilmesi maddi açıdan önemli bir kayıp olacaktır Galatasaray için. Ayrıca Atkins'in mide problemi kesin olarak çözümlenemediği için uzun transferinin yanında yabancı bir forvet transferi yapılmaz şu aşamada bence..
 
Gurovic bizden aldığı paranın ancak yarısına gidebilir başka bir takıma. Yani eline para vermeden hayatta gönderemeyiz :)

Öncelikle hiçbir isim bilmediğimi söyleyerek lafa başlamak istiyorum. Daha önce de söylediğim gibi 3-4 oynayabilen bir oyuncunun bizim için 4-5 oynayabilen bir oyuncudan daha gerekli olduğunu söylemiştim. Hala da bunun arkasındayım. Bu şartlar altında Hosley çok iyi bir transfer olur kanımca.
 
Hosley keşke gelebilse takıma.Bencede takımda 3-4 oynayabilen oyuncu eksikliği var.Bazı arkadaşlar Gurovic gönderilsin yerine Pops ve Hosley alınsın demiş.Ah bir olsa bu dedikleriniz.Bir anda ligin en önemli şampiyonluk adayı oluruz belkide :)

Umarım bugün akşam transfer biter yada yarın sabah.
 
Kerem kardeşim, Gurovic'in istikrarsız performansından ve arkasında sadece Erdem'in mevcut bulunmasından ötürü haklı olduğunuz yönler var. Ancak Tufan'ın play-off'lara yetişme ihtimalini düşünürsek, Tufan Ersöz o pozisyona ciddi bir alternatif olacaktır. Pota altına baktığımızda Hüseyin ve Milojevic'in dışında oyunu domine edebilecek başka bir oyuncumuz maalesef yok. Milojevic son yıllarda sakatlık sorunu yaşıyordu, ne yazık ki bizde de sakatlandı ve tam iyileşti derken başka bir sağlık sorunu oldu... Milojevic'in sezon boyunca ne olacağı muamma... Hüseyin'in her maçta bizi sırtlamasını bekleyemeyiz, ki zaten Erdemir maçında pota altında dominant bir oyuncu eksikliğinden çok zorlandık. Cemal önümüzdeki yıllarda çok daha iyi olacaktır fakat, şu an takımı sırtlayabilecek düzeyde değil. Polat'ta ne iyi bir ribauntçu, ne de içeriyi kapatabilecek özellikleri var...

Quinton Hosley tabii ki olumlu katkı sağlar ama, içeride hem Hüseyin'le, hem Hüseyin'siz oynayabilecek bir oyuncu almak gerekiyor. Aksi halde uzun vadede pota altında çok sıkıntı olabilir.
 
Ahmed Abi haklısın ama o aradığımız adamı bir türlü bulamadık. Aradığımız derken hem Hüseyin'le hem de Hüseyin'in yerine oynayacak adamdan bahsediyorum. Pops çok güzel bir isim ama ben sanmıyorum gelsin abi. Ha gelirse derim ki 3-4 yerine 4-5 olsun ama basit bir adam gelecekse 3-4 oynayabilen bir Hosley'i tercih ederim abi.
 
Umut Erdem' Alıntı:
[quote="Salih GOZMEN":3jd2u8wy]Hosleyin kontrati bitmis bugun itibari ile.
Bu haberin kaynağı nerde...?Aradım aradım bulamadım..[/quote:3jd2u8wy]

İspanya'nın Real Madrid kulübü, Türk Telekom'dan ayrılan Kennedy Winston'u transfer etti. Basketbol Avrupa Ligi'nde ara transfer döneminin son gününde Winston ile anlaşan Real Madrid'in, bu sezon istediği verimi alamayıp gönderdiği Quinton Hosley'in yerine bu transferi yaptığı belirtildi.

Kaynak: Sporx

burda ayrılmış gözüküyo
 
Rica ederim. Yanliz Sporx dis haberleri yanlis haber gemis.
Euroleague sitesi Kontrati bugun ile bitti diyor
Sporx dis haberleri ise Ayrildi diye haber yapiyor.
Ben burda Euroleague resmi sitesine inanirim.
 
Hosley karşıyakadayken hayranlıkla izlediğim bir oyuncuydu ama bizim transferdeki önceliğimiz Hüsonun sırtındaki yükü azaltacak bir oyuncu olmalı...Hosley in 2.01 boyuyla bu iş için ne kadar uygun olduğu soru işareti..

Ama bu takımda Hosleyi izlemek gerçekten büyük zevk olur.
 
Mensah bonsu'yamı ihtiyacımız var yoksa Hosley'emi karar veremedim...Aslında ikisinede ihtiyacımız var,ancak tercih hakkımız bir olduğundan dolayı ben Hosley diyorum...3-4 oynayan bir adam bize daha uygun olabilir...Cemal'e güvenmek lazım sanki...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst