Emre Evren İçöz' Alıntı:hosley 4 numarada ribaundları bırakmazda boyu kaç acaba?
Boyu 2.01 civarında galiba ama emin değilim. Bence Hosley bu takıma çok faydalı olur. Onu takımda görmeyi çok isterim
Emre Evren İçöz' Alıntı:hosley 4 numarada ribaundları bırakmazda boyu kaç acaba?
Saadet Unal' Alıntı:[quote="Emre Evren İçöz":1krvsza3]hosley 4 numarada ribaundları bırakmazda boyu kaç acaba?
Ilgın Karagoz' Alıntı:hosley-pops alınırsa iyi olur.atkinsin durumuda hiç iyi değil.ve olmazsa olmaz iyi türk oyuncular lazım
Türk oyuncu transfer dönemi bitti,daha doğrusu Türkiye'de oynayan kimseyi transfer edemeyiz an itibariyle.Ilgın Karagoz' Alıntı:hosley-pops alınırsa iyi olur.atkinsin durumuda hiç iyi değil.ve olmazsa olmaz iyi türk oyuncular lazım
Milojevic güldü,etti 4,Şamil Kılıç' Alıntı:bende zamanında groviçin gelmesine çok sevinenlerdendim ama artık galatasarayda yeri yok atkinsdede bir sorun var herhalde o da gönderilmeli etti iki zaten bir oyuncu arıyorduk etti 3 transfer olmalı yapılmalı zor işler ama transfer yoksa şampiyonlukta zor gerçi futbol takımının durumu sonrası tarnsferde zor yönetim tüm ilgisini futbol takımını toparlamaya verdigibi
Salih GOZMEN' Alıntı:3 transfer yapamayiz malesef. 2 oyuncu alabiliriz. Gurovic gonderilir ondan gelen sicak para ile yerine Quinton Hosley veya baska biris alinir. Kasada Huseyini dinlendirelecek bir oyuncu icin butce var. Pops olmalidir bu isim.
1 numara Atkins idare ediyor. O olmadigi zaman goruyorsunuz takimin halini. Seneye Atkinsin durumum degerlendirilr. Yonetim ve teknik heyet ondan memmun ise kalir. Memmun degil ise kalmaz.
Sanırım bizim önerimiz...Emre ELMALIDEREOĞLU' Alıntı:Hosley ile görüşülüyor mu; yoksa yine kendi kendimize mi gelin güvey oluyoruz? Pops ile de ? :roll:
Recep Sarımeşe' Alıntı:[quote="Salih GOZMEN":3l8vhfdt]3 transfer yapamayiz malesef. 2 oyuncu alabiliriz. Gurovic gonderilir ondan gelen sicak para ile yerine Quinton Hosley veya baska biris alinir. Kasada Huseyini dinlendirelecek bir oyuncu icin butce var. Pops olmalidir bu isim.
1 numara Atkins idare ediyor. O olmadigi zaman goruyorsunuz takimin halini. Seneye Atkinsin durumum degerlendirilr. Yonetim ve teknik heyet ondan memmun ise kalir. Memmun degil ise kalmaz.