2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren Sadıç' Alıntı:
Semih arkadaşım KSK'de bildiğim kadarıyla Ayhan Kalyoncu ile anlaştı ve sözleşme imzaladı geçen gün ;) yani tek seçenek kalıyo Murat Özyer için :p
Bence Gitsin Yurt Dışında takım çalıştırsın onun için en iyisi o yunanistan mesela ben murat özyer'in yurtdışında başarılı olmasını isterim ..
 
Arkadaşlar koç olarak bizim için herşey açık ortada,Erman KUNTER gel(ecek)di.Boşuna başka alternatifler üzerine kafa yormayın.

Bizde artık bu işin resmiyete dökülmesini bekliyoruz.
 
Telekomla birleşme olsun ya da olmasın bu sene avrupada var mıyız? Biraz önce uleb sitesine bir baktım temmuzda EL kuraları çekilecekmiş anladığım kadarıyla ama takım isimleri yokdu. Uleb Cup siteside halen 07-08 sezonu haberleri var ama yeni sezon taqkımları veya takvimi görmedim. Bilgisi olan var mı?
 
Charles Smith Efes'e döndü
Efes Pilsen ikinci yabancı oyuncu transferini gerçekleştirdi. Lacivert-beyazlılar, eski oyuncuları Real Madrid'li Charles Smith'i kadrosuna kattı.

Kaynak Ntvspor
 
Seckin Hasseli' Alıntı:
Uğur YILMAZ":1q1vxi82]McIntyre'ın gelmesi çok zor. Onun gibi birini getirip yedek oturtmakda ayrı bir olaydır. Şuan Avrupa'nın en iyi guardlarından biri...[/quote] bana gore en iyisi !!! bu arada fulker solomonun yerine m.green'i transfer etmis [url="http://www.takvim.com.tr/spo107.html' Alıntı:
http://www.takvim.com.tr/spo107.html[/url]

fotomacta haberi dogrularken serbest birakilan solomonun Maccabi Tel Aviv'le anlasmis.[/quote:1q1vxi82]

Ben Solomon'u sittin sene bırakmazdım.İnanılmaz katkısı olan bir adam karaktersizliğini bir kenera bırakırsak bence muhteşem bir guardtı fb için bizde olmasını kesinlikle isterdim
 
Fransa'nın Cholet Basket takımını çalıştıran Erman Kunter, Galatasaray Cafe Crow'un kendisini istediğini söyledi ve konu hakkındaki ayrıntıları hurriyet.com.tr'ye açıkladı:

Erman Kunter, şuanda takımı ile 3 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu belirterek, Galatasaray'ın tazminatını ödemesi durumunda, Galatasaray Cafe Cworw'u çalıştırmak istediğini söyledi.

Kunter şöyle devam etti: "Sözleşmemde tabii ki bir tazminat maddesi var. Fakat bu maddede miktar belirtilmediği için, rakam kulüpler arasındaki anlaşmaya bağlı. Ben Galatasaray'da çalışmak isterim."
 
bence erman hoca işi yine yatacak gibime geliyor inşallah öle bişe olmaz
en kötü senaryo ise ercüment sunter in galatasaraytelekom antrenörü olması
 
arkadaslar yeri burası değil ama paylasmak istedim

Solomon gitti, Green geldi


Beko TBL'de son iki yılın şampiyonu olan takımımız Fenerbahçe Ülker'in serbest bıraktığı ABD'li oyuncu kurucu Willie Solomon, Maccabi Tel Aviv ile el sıkıştı. Sarı lacivertliler ise Solomon'un yerine, iki sezon önce Ted Kolejliler'de forma giyen 1.65'lik ABD'li guard Marques Green'i transfer etti.
Kaynak: Sabah
 
Gündemdeki maddeler acaip birikti ama net bir sonuç yok

Hocamız belli değil. Erman hoca Cholet den ayrılmış. Bence bize gelmek için ayrıldı. çünkü sözleşmesi sürüyordu hala. demek ki isteyen bir klup var. sitelerde bugün-yarın çalışmalara başlanacak deniyordu hala ses seda yok.

Dünkü basket panorama programında değişik dedikodular ortaya atıldı. Telekomla birleşme bir yana yabancıların bu sene tamamın değişeceği gibi bir laf ettiler. Alıştığımız bir şey ama bu sene artık istikrar adına bazıları elde tutulmalı.

Benim en çok merak ettiğim konulardan biri de Uleb kupasına gidebilecek miyiz. Onunla ilgi aynı programda GS ve Bjk nın final eight yaptığı için ulebe direk katılacağı, telekomun ise ön eleme oynayarak gideceği tarzı bi şeyler söylendi. Tüm bu laflar havada tabii

Kaya Peker için de bir arkadaşım 700-800 bin dolar (euro da olabilir) olduğunu söyledi. Biz bu paraları cafe crown olarak verebilir miyiz. ben şüpheliyim.

Solomonun gittiği bir fener , geçen seneki gücünden ve havasından uzak bir bjk nın olduğu ligde kadromuzu koruyup güçlendirerek şampiyonluğa oynarız.
 
Kaya gelirse, 2 yabancı uzun almazdım. Bir 4/5 oyuncusu bir de 3/4. 80 dk lık uzun rotasyonunda Kaya ve Huseyin ortalama 50dk sure alır. Geriye kalan 30 dk icin 2 yabancıyı baglamazdım. 120dk oynatabilecegin yabancı rotasyonunda diger 2 kısa yabancıya 90 dk kalır ki, 70 dk'nın ustune cıkmaları imkansız.

Velhasıl, yabancılardan daha fazla fayda saglamak icin Hosley tarzı bir sf/pf gerekli. Hazır Efes Maccabi gibi ust duzey takımlar almakta tereddüt ederken biz alalım derim. Efes maccabi vb 1.sınıf takımların karar vermekte zorlanması normal, bir oyuncuya rahatlıkla 1m$ ve ustu bir rakam onerebilirler. Yani Hosley yerine cok iyi adamlar alabilirler.

Ama bizim gibi daha alt kategorideki takımlar zaten cok iyi oyuncuları alamazlar. Ne butceleri yeter ne de o oyuncular 1. sınıf takımlar varken size gelir. Efes maccabi yoneticisi olsam sıcak bakmazdım ama Galatasaray icin ideal oyuncu olabilir. Eger baska sorunları yoksa... Ksk'de sorun cıkardı diyenlere soyle diyeyim, teklif edilenlerin 1/10 ya da 1/20 sine oynarsanız huzursuzluk cıkması normaldir.

Arda Denizlispor'da yıllık 100bin$'a oynasa ve dunya devleri istese tamamen haksız bulabilir miyiz...
 
pg olarak steve burtt jr dan sonra diğer önerim dashaun wood tisentanta cantu da oynuyor yani gerald fitchin takımında 34.4 dakika ortalamayla 17.9 sayı 3.1 ribaund 3.4 asist ortalamalarıyla oynamış %50 2 sayı % 45 3 sayı ve %78 serbest atış ortalamaları var

bu arada tisentanta cantu da yani önerdiğim oyuncu wood un takımın da bizden gerald fitch ve denham brown da oynuyor size bizim eski oyuncularımızın da bulunduğu videoların linkini veriorum


http://vtunnel.com/index.php/1010110A/d ... f67ec16368
 
Sedat Unal' Alıntı:
arkadaslar yeri burası değil ama paylasmak istedim

Solomon gitti, Green geldi


Beko TBL'de son iki yılın şampiyonu olan takımımız Fenerbahçe Ülker'in serbest bıraktığı ABD'li oyuncu kurucu Willie Solomon, Maccabi Tel Aviv ile el sıkıştı. Sarı lacivertliler ise Solomon'un yerine, iki sezon önce Ted Kolejliler'de forma giyen 1.65'lik ABD'li guard Marques Green'i transfer etti.
Kaynak: Sabah
anlamış değilim fenerbahçe resmen intihar etmiş iide olmuş benm artk tek hedefim birleşme olsada olmasda adam akıllı oyuncular bulmk daha dorusu oyuncudan önce hoca arkiler hoca gerçkten 1temmuz oldu yani
 
Az önce basketdergisi.com'da okudum.Kaya Peker Haftasonu dergisine bir röportaj vermiş,doğal olarak sadece basketbolla ilgili değil;ancak bir cevabını ve linki buraya kopyalıyorum.

Beşiktaş Cola Turka?da oynuyordun. Bu yıl sözleşmen bitti. Yeni teklifler vardır mutlaka...

- Evet, anlaşmam bir yıllıktı. Şu an transfer döneminin başındayız. Gelen teklifler de var, gelmesini beklediğim teklifler de... Şu an beklemedeyim ama kısmet olursa yurtdışında devam etmek istiyorum basketbol hayatıma.

http://www.basketdergisi.com/haber_deta ... 411&tur=38
 
transfer olmasi icin once hoca olmasi gerek ama haziran bitiyor hoca yok daha ortada , agustos sonu kupa maclari var takim ne zaman toplanip hazirlanacak , daha sistem yok ortada ki oyuncu transfer edelim.
 
Allah aşkına bir sene de erken yapalım şu transferleri bütçesi bu sezon düşürülmüş beşiktaş bile muratcan ve haluk gibi yerlileri alıyor biz hala yerimizde sayıyoruz..neyi bekliyorlarsa artık yeter..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst