• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer topigi 76. sayfasına merdiven dayamış hala yaprak kıpırdamıyor ....!

Peki gerçekleşen resmi bir transfer var mı ?

100'e inş :)

J.White bizden uzak olsun...

Bu arada yoneticiler gercekten ugrasıyorlardır eminim fakat bir Rus takımı cıkıp Kaya'ya imzayı attırırsa fiilen sezon baslamadan biter. Sponsorlukta alsan 10m$ butcende olsa nafile olur o zaman. Bu yerli oyuncularla 4 super yabancı alsan nereye kadar gidersin...

Pepe Sanchez barça dan ayrılmış :) ,onu bizim takımımızda göremyi çok isterim onu izlemek büyük bir zevk,sahada iki süper beyin cücü-pepe.. :P

üzüzcü haber :( Real Madrid'den Kerem Tunçeri, Rusya'nın Triumph Lyubertsy takımı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. kaynak basket dergisi

ntvspor kablolu tv ye geçmiş süper oldu:D halada takımda transfer yok bravo ya çok geçikiyor.

Arkadaşlar Okuyorum mesela bugün okuduklarım basket sitelerinden fb iki oyuncu almış,bjk kadrosunu oluşturmuş 4 yabancı alacaklarmış,efes ve diğer takımlar birşeyler yapıyor .. üzerimizde birinin ahımı var acaba anlamıyorum bu kadar eziyet çekmemiz tarafar olarak ..

Ama herşeye rağmen Yönetimimizin iyi işler yapacağına inanıyorum ve sonuna kadar arkalarındayım tek üzüntüm şuan ki karamsar tablo .. nabalım bu renklere gönül veriyoruz sorun değil ..
BAŞARILARIN GELİP GEÇER ASALETİN BİZE YETER !!!

Şu birleşme işi bi gerçekleşse transfer bombaları patlıyacak .

En Doğru Karar Yönetimimizin vereceği karardır !!!

Hosley i Real Madrid istiyormuş .

birleşme işinden sonra bombalar patlycak diyorsun da ortada patlatılacak yerli bomba kaldı mı diye bir düşünelim önce..Kaya'yı da elimizden kaçırırsak baştan kaybetmiş oluruz..her sene bu belirsizlikten sıkıldık artık..

Birleşme falan olacagını sanmıyorum bızımkıler belkı bu sene fazla yatırım yapacaklar ama gozlerını actıklarında alınacak oyuncunun kalmadıgının farkına varacaklar umut yenıce muratcan yedek olarak dusunulebılecek en ıyı oyuncular ama nedense bız alamıyoruz

rakıplerımızn ozellıkle telekom efes fener bunların kadrosu zaten ıyı ustune takvıye yapıyorlar devın smıth cok ıyı oyuncu telekom pıyasada adam bırakmadı efes cok ıyı oyuncu secıyo bakalım bız ne zaman baslıyacagız :(

Hüseyin Öztürk' Alıntı:
Birleşme falan olacagını sanmıyorum bızımkıler belkı bu sene fazla yatırım yapacaklar ama gozlerını actıklarında alınacak oyuncunun kalmadıgının farkına varacaklar umut yenıce muratcan yedek olarak dusunulebılecek en ıyı oyuncular ama nedense bız alamıyoruz
bencede yönetim gözünü açtığında hem birleşme olmayacak hemde çok ama çok geç kalınmış olcak trasnferde ...

ligin şu ana kadar transfer yapmayan tek takımı GALATASARAY

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
ligin şu ana kadar transfer yapmayan tek takımı GALATASARAY
Voleybol şubesi'de aynı :(

bu arada fenerbahce emilie gomis'i transfer etmis gecen sene valenciennes'de oynuyormus
kaynak: eurosport.fr

kusura bakmayin arkadaslar yanlis yere yazmisim bayan takimi icin yazacaktim

Birleşme olayı olursa çok yüksek bir transfer bütçesi olacakmış .

eski karşıyakalı gary neal oktay mahmudinin takımı benetton trevisoya transfer olmuş darısı bizim basketbol takımımızın başına bu gidişle biraz zor görünüyor ama hadi hayırlısı

:( :( :( hosley real madrid le 1 yıllık sözleşme imzaladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri