2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
israil liginde ashkelon takımında oynayan 1984 doğumlu steve burtt jr çok iyi bir oyuncu bence pg olarak düşünebiliriz
etkileyici istatistikleri var 27 dakika ortalamayla 20.3 sayı 2.7 ribaund 3.5 asist
%59 ile 2 sayı %39 ile 3 sayı %83 serbest atış istatistikleri var
daha fazla bilgi sahibi olan arkadaşımız varsa bize anlatsın
 
Carl English diye diye getircez galiba :) benim gördüğüm mütişh bi skorer grand canaria da oynaması bizim için bi şans umarım takımımızda onun gibi bir skorer görebiliriz.Real in süpriz elenişi bizim işimize gelebilir ben keremi tutcaklarını sanmıyorum revizyona gitcekleridir kadorda ama keremde bize gelirmi önemli bi soru????
 
3 numara için Telekom'a karşı da oynayan kk bosnalı Lance Williams müthiş bir oyuncu,hem boyu da 2.06 eşleşme sorunu da yaratabilen bir oyuncu..
 
Oğuz Uzun' Alıntı:
3 numara için Telekom'a karşı da oynayan kk bosnalı Lance Williams müthiş bir oyuncu,hem boyu da 2.06 eşleşme sorunu da yaratabilen bir oyuncu..

arkadaşım lance williams 3 numara değil bildiğin pivot.ülkemizde de daha önce itü forması giymişti ancak şimdiki form grafiğinde değildi.
 
Alp Erdem' Alıntı:
[quote="Oğuz Uzun":12861kan]3 numara için Telekom'a karşı da oynayan kk bosnalı Lance Williams müthiş bir oyuncu,hem boyu da 2.06 eşleşme sorunu da yaratabilen bir oyuncu..

arkadaşım lance williams 3 numara değil bildiğin pivot.ülkemizde de daha önce itü forması giymişti ancak şimdiki form grafiğinde değildi.[/quote:12861kan]

Lance williams pivot falan değil karıştırıyoruz sanırım :shock: hadi uzun forvet desen neyse de pivot olamaz
 
arkadaşım bilgilerinde forvet yazıyor ancak uzun forveti kastetmiş.eğer telekom - kk bosna maçını izlediysen bosna'nın pota altındaki en güvendiği isimdi ve yourumcu levent topsakal'ın eski oyuncusu olduğundan maç boyu ondan bahsettiler.uzun forvet pozisyonunda bile şüphelidir benim gözümde.
 
Eğer gelecek sezon başarılı olmak istiyorsak liglerin tamamlanmasını beklemeden yapılması gereken transferlerle iletişime geçilmeli ve mümkün olabilecek en kısa sürede transferler bitirilmelidir. Takıma ne kadar erken katılırlarsa o kadar çabuk uyum sağlarlar ve başarı oranı daha iyi olur kanımca.
 
Semih TİYANŞAN' Alıntı:
o 4 ünün üstüne bnde asım, ersin ve kerm gönlüm ü eklerim

Aman ne yaptın ya??

Bırak 33 yasındaki Asım'ı Efes alsın,serbest atıslarında iyi dalga geceriz.Asımlarla,Cenklerle,Ermallerle,Enderlerle Efes efsanesi bitmistir,bitirilmiştir..Size benden demesi..!!

Ersin konusunda ise haklısın.Yedek oyuncu olarak dusunulebilinir..

Kerem Gonlum:Allaha,Efeslilere yakın,Bizden uzak dursun..Dun macta hepimiz gorduk Kerem'i..Kerem Ulkersporun Efes'e kekledigi ender oyunculardan biridir zamanında..Gelisme sıfır,potansiyeli korelmis,sadece hırs yaptıgı zaman gunundeyse iş yapıyor.Gerisi yalan!

Kaya Peker aslen Galatasaraylıdır..Kesin gelmelidir.Ve aradıgı huzuru bizde bulacaktır.

Ender,Serkan vs..gibi oyuncular efes'te kalmaya devam etsin..Onları alırsak rakiplerimizi guclendirmis oluruz!!
 
Çoğu kişi Kaya Peker diyo ama benim kendisi hakkında kafamda soru işaretleri var,sezon öncesi onu bizde istedik hatta murat hoca çıklamıştı kendisi çok para istiyodu o yüzden bu transfer bu sezon geçekleşmemişti zaten bjk de gördük parasını alamayınca kadro dışı bırakıldı sonra paralar odendi affedildi falan,parasını alamayınca oynamıyo herkes gördü.Kerem Gönlüm ise tam bi işçi sahada her topa atlayan koşan bizim gainsin türk modeli ben keremi tercih ederim,daha akılcı bizi bi üst seviyeye taşıyacak oyuncular lazım Carl English.... :)
 
Her yıl yabancılar ile silbastan yapildiginda takimin dengesi bozuluyor bana. Johnsen yerine bir yabanci alinip yola devam edilebilir.
 
Kerem Gönlüm'ü de beğenmiyoruz :) Murat Hoca'yı Dee'yi hatta yaşlanmış Hüso'yu beğenmememiz normal :)
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Kerem Gönlüm'ü de beğenmiyoruz :) Murat Hoca'yı Dee'yi hatta yaşlanmış Hüso'yu beğenmememiz normal :)

GS klubunu kimse secemez,bizim secici olmamız lazım her zaman..Bu klupteki yoneticiler zamanında bizi sıradan takım huveyitine soktular.Ama artık gozlerimiz acıldı..Olmamız gibi gereken budur!!

GALATASARAY KLUBU EN IYILERI BILE IYI SEKILDE SECEBILMELI!!!!!!!!!!! (Klubun prestiji geregi oyle olması gerekmektedir..) O yuzden Kerem Gonlumler,Ermaller benim gozumde sıradanlar..Hele Ender,hele Asım hele Bekir Yarangume vs...Bizim Ersan,Zaza,Kerem T,Kaya gibi oyunculara sahip olmamız lazım...!

Kerem Gonlum: Zıp,zıp zıpladıgı,oradan oraya kosusturdugu,gaza geldigi zaman sansıda yaver giderse is yapabilen bir oyuncu..Ama dunku gibi karsısında Mirsad-Omer-Semih gorurse teslim bayragını cekebilecek,hakemlerle ugrasacak bir oyuncu.Akla Zarar!
 
dün evet kerem kaçırmış olabilr ama beğenmediğğin Kerem de 14 ribaund yaptı o ÖLü haliyle ve bunu semih ve ömer e karşı yaptı tecrübesiyle bildiğim kadarıyla gs li oluşuyla takıma çok büyük katkı sağlar
 
En iyileri seçebilecek durumda değiliz. Bayan başlığında da aynılarını yazıp duruyorsun. En iyi değiliz biz. Her istediğimizi getiremeyiz. Boşa hayallere kapılıp durma. Biraz gerçekçi ol. Gerçi Kerem Gönlüm gibi bir yerli oyuncuyu beğenmeyen birinden gerçekçi olmasını beklemek hayal.
 
Efesin yeni sezon yapılanması dikkatle takip edilmeli
Eğer ki Ermal ve Kerem Gönlüm takımdan uzaklaştırılacaksa kesinlikle bu adamlar kadroya katılmalı.Az biraz basket bilgisi olan kişilerin bu adamları istemem esini hayretle takip ediyorum.!!!!
 
Kerem Gönlüm'ü bu ligde havada kapmak için bütün takımlar uçuşur ;)

Böyle Avrupa tecrübesi,Milli takım deneyimi olan oyuncuları eleştirirken daha saygılı olursanız,bizlere bu yakışır.

Bütün takımı yıldızlardan oluşturursanız,pis işleri kim yapacak?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst