2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Alper Gülgen":2xv6sket]arkadaşlar kaya peker %90 efesle anlaşmış :( daha önce arkadaş sölemişti ve skyturk basketbol panoramada'da söylediler
Alper merak etme, geçen sezon Hüseyin Beşok BJK ile sözleşme imzaladı haberleri çıkmıştı forumlarda. birçok kişi buradan yönetimi topa tutuyordu. N´oldu, toplar boğazda kaldı ve Hüseyin Beşok geçen sezon Galatasaray forması giydi.

Bu külüp bizi sabır taşı yaptı ama biraz daha sabredelim.[/quote:2xv6sket]
inşallah onur abi dediğin gibi olur kaya da kaçarsa elimizden bu bizim sonumuz olur gibime geliyor kayayı kaçırdıktan sonra istediğin yabancıyı al bir işe yaramaz gibime geliyor
 
Dedehayır Kaya'yı istiyor. Duyduğum kadarıyla rahat ve mutlu bir havası varmış. Umutlandım açıkçası.
 
salyers her topu potaya fırlattığı son takımında doğal olarak sükse yaptı ama öyle süper de değil...
yaniv green yalnızca 500bin dolara maccabi'ye geri döndü...aslında tam aradığımız 4 numaraydı ve ucuza kapattılar yaniv green'i
 
Kaya Peker Türkiye'de kalırsa Galatasarayda oynar büyük ihtimalle.Ama Rusya olayı işte. Bir de başka bir avrupa klübü ciddi olarak istiyor bildiğim kadarıyla.
 
Telekom ile adı anılıyordu salyers'ın azowmash'a gitmesi ligimizde oynayacak olan kaliteli yabancı sayısının artmamış olmasından dolayı kötü,ama şampiyonluğa oynayacak diğer takımlar adına sevindirici gözüküyor.

Bizim hedeflerimizi alacağımız yabancıların kalitei belirleyecek o belli oldu.Ama bu dar Türk oyucu kalitesi geçen yıl BJKCT'nın düştüğü duruma benzememize neden olabilir.
 
yaniv green'i alabilirdik hem basketbolu bilen bir adamdı ama maccabiye gitti...adam sert 4 oynar 5 oynar milli takımda tek uzun olarak oynadı zaman zaman fakatçok verimliydi...süre verirseniz 10 ribaundu garantidir 15 de sayı atar 4 oynar 5 i de oynar (kotarır değil harbi oynar)...keşke alabilseydik şimdi drobnjak'ı alalım bari hazır türk kontenjanındayken
 
merhaba, 1 senedir bu siteye üye olmayı düşünüyordum ama üşengeçlikten bu güne nasip oldu.

geçen sene playofflarda telekoma elendiğimizde hiç de üzülmemiştim çünkü takımın aynı yolda devam etmesi yolunda büyük işlere imza atacağımıza inanıyordum.

ama şimdi çıkan haberlerden sonra belli ki aynı yolda devam etmeyeceğiz ve 1 senemiz kayıp olarak geçecek. yine kendimizi aramak için geçireceğiz koca bir sezonu, ülker'in kadrosu daha da yerine otururken.

sevinebileceğim tek konuysa Ayhan Şahenk'te devam ediyor olacağımız.
 
Gördüğüm kadarı ile herkes yapılacak transferlerin derdine düşmüş..

Tüm yabancıların yollanması galiba kimsenin kanına dokunmuyor.Yabancılar içinde tabii ki gitmesi gerekenler de vardı.Ancak hepsini birden yollamak çok abes oldu.

Charles Gaines gibi Avrupa basketbolunu iyi bildiğini düşündüğüm ABD'li bir oyuncuyu kendi imkanlarımız doğrultusunda bir daha nasıl bulacağız cidden merak ediyorum.
 
Eğer Kaya'yı kadromuza katarsak Gaines i aramayız ama Kaya gelmezse bu tarzda bir oyuncu bulmak gerçekten zor olur.
Buarada Kerem Gönlüm'ün sözleşmesi devam ediyo mu Efesle yoksa bitti mi?
 
Kaya Peker bence asla bir Gaines kadar olamaz. ha daha iyi blokcu ve pota altinda da daha caydirici olur. ama Gaines'in hook atislari, oyun bilgisi, fundamentali, hizi cok daha fazla bence. Gaines fast break icin ideal bir uzundu. neredeyse Dee kadar hizli bir adamdi. ayrica bence oyun zekasi cok yüksekti. Kaya nin yaptigi hatalar bazen insani deli ediyor. ama bazi maclarda maci tek basina alir götürür.
 
eger butun yabancıların gonderıldıgı dogruysa yıne bosa gececek bır sene olacagı kesın zaten avrupada dogru duzgun adam kalmadı gıdıp amerıkadan dengesız adamları alıp getırecekler onlar bırbırıne uyumsaglayacakta bız gorucez bnece takım hıc bozulmamalıydı ustune saglam 3ve 5 numara bızı cok yukseklere tasırdı
 
Bayan voleybol takımımız 1. lige cıkasaydı, belki Kaya'nın eşini transfer eder, olayı baglardık. Eşi buyuk ihtimal Rusya'da oynayacakmış. Bu da Kaya'nın tercihini etkiler herhalde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst